Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
blaca83
üzenetére
A v-bucks tranzakciókat az Epic Games fiókodban vissza tudod nézni:
"You can view your Epic Games purchase history:
Go to your Epic Games account page.
Log in to your Epic Games account if you aren't logged in alreadyGo to the Transactions tab. In this tab, you'll be able to see your purchases, subscriptions, code redemptions, and V-Bucks card redemption history.
View the Purchase tab to see your purchase history."
Itt látszania kell, ha vásárlás, vagy más "redeemelés" történt, pl. gamecardból. Ha itt semmi nincs, akkor valami jóváírás lehet valóban. -
blaca83
őstag
válasz
blaca83
üzenetére
Köszi mindenkinek a visszajelzést a "Winterfest"-tel kapcsolatban!
Egyenlőre továbbra is "X-Akta" a dolog!
Egyik kártyámról sem történt levonás és a gyerkőccel elbeszélgetve annyi infóm van, hogy a játékba történő belépést követően a rendszer ajánlotta fel, ki kellett "Claim"-elni több mint 3000 V-Buckot.
Tehát a játékba belépett, rányomott és felírásra került.Én már csak azt láttam az egészből, hogy van 1db új autó és 2db új skin amit mutogat a tesójának.
-
BMdeal
csendes tag
válasz
blaca83
üzenetére
+1
Szerintem is full gáz ebben a formájában a játék, így 2024-ben.
Hiába céloznál pontosan mert kb: minden harmadik - ötödik lövés megy oda a tárból ahová szeretném.
Nem lehet moddingolni sem a fegyvereket. Én is pont ez miatt nem játszottam RELOAD -al.Azt is kétlem, hogy a Fortnite játékosok többségének ez tetszeni fog.
Én is kihagyom szerintem ezt a mostani season -t.
-
-
-
stewe780
őstag
válasz
blaca83
üzenetére
Szerintem csak pénzért tudsz ajándékozni Season Pass-t, vagy ahogy itt hívják, Battle Pass-t. Lehet ajándékozni vbuck-ért, de csak karaktert vagy táncot. Szóval olyan külön megvásárolható dolgokat. Pass-t vbuck-ért viszont csak magadnak tudsz venni.
Más: Nem tudom ki hogyan áll, nekem kínkeservesen sikerült eljutnom a 101-es levelre két karakterrel. Szóval 2*400vbuck bukta van, de legalább még mindig pozitív a mérleg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az bizony vásárolva lett