- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Régi Gépterem: II.386
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
jencsikdani
tag
válasz
Impair1980 #21473 üzenetére
Próbáltam mindent, FPS se nőtt 60 fps maradt max hiába korlátlanra van rakva. 3D res.-t is lehúztam leglentre, semmi, késni ugyan úgy késik csak ronda is mellé
Egyébként lehetséges hogy a 4 gb a kevés neki, de ezt a videókártyából családból szereztem, neki sem volt még baja vele, bár igaz. Már az új engine-el is próbálta akkor még jó volt, de azért azóta eltelt már egy kis idő, a gépigénye is még nőtt.[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
jencsikdani
tag
Sziasztok. Olyan gondom van már elég régóta pc-n ha játszok Fortnite-ot akármilyen grafikán, levehetem leglentre is, fps-től független késik a játék írányítása 2-3 másodpercet, és ez a legjobb idő, van amikor legalább 10 mp-t is késik. Eddig arra gyanakodtam hogy a 8 gb ramom kevés, viszont most családban épült egy másik gép, ami mindenben gyengébb mint az enyém csak a videókártyája erősebb, övébe 6 gb ram van és semmit nem késik pluszba még több az fps-e is. Más játéknál semmi ilyet nem tapasztalok (GTA V , R6, FH4, FH5) Esetleg tudtok rá mondani valamit ?
Konfigom:
Alaplap: Asus Tuf Gaming Z390 Plus
CPU: I5-8600K (tuningal és tuning nélkül is egyaránt késik)
GPU: Aorus Radeon Rx 570 4 gb
Ram: Kingstone Hyperx Fury 2x4 GB 3200 mhz DDR4 (XMP-vel és nélkül is rossz,viszont nem dual channelbe vannak, de amikor abba voltak is rossz volt(Napokon belül lesz váltva 16 gb-ra de ezek szerint akkor nem ram oldali a gond))
A játék nekem egy Samsung 980 m2-es ssd-n van.
Másik Konfig amin nem tapasztalható a késés és több fps van.
Alaplap: Gigabyte Z87 HD3
CPU: I5-4670
GPU: NVIDIA GTX 1660 Super
Ram: 6 gb van összesen 1600 mhz mind a 2 ram, pontos márkát nem tudok mondani de nem lényeges szerintem.Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
jencsikdani
tag
válasz
jencsikdani #21186 üzenetére
oh mégse ssd-n volt valamiért hdd-re rakta. Akkor meg is van valszeg a hiba. Köszi szépen
-
jencsikdani
tag
Sziasztok!
Olyan problémám volt hogy játék közben az irányítás és hang is legalább 1 másodpercet késett a lenyomástól számítva. Ez egyik napról a másikra jött elő, Játék újratelepítés után megjavult. Egész nap jól ment a játék. Másnap szerettem volna belépni az tűnt fel hogy rengeteg idő mire betölt a játék, majd rengeteg idő mire a meccsre is betölt. Amire a meccs betölt már a busz a végén jár és kidobott. Ez a jobbik eset, valamikor addig tölt hogy a végén inkább kidob hogy nincs internet (Van). Most vettem az időmet és lemértem mennyi idő is mindez.
Játék elindítása a nagy connecting felirattól: (Ettől)
Annyi mint: 03(p).56(mp)
Majd a play gombtól megnyomva a meccsbe való loading:(Meccs keresés 24 másodperc volt) 03(p).29(mp) összesen mire betölt a meccsbe, nyílván rég kidobott már a végén a busz. Utána ha "gyorsabban" tölt be és még nem dobott ki akkor sincs lehetőségem játszani mivel 3 fps-em van végig. Újratelepítés előtt kb 30 másodperc volt mind a játék betöltés és mind a meccs betöltés. Mi lehet a gond ? A játékfájlokat verify-oltam nem segített.
Konfigom:
Alaplap: Asus Tuf z390 plus
CPU: Intel i5-8600k (Nincs húzva)
GPU: AORUS Radeon™ RX570 4G (Nincs húzva)
Ram: Kingston Fury beast 8gb ddr4 3200mhz (Tervben van a fejlesztése 16 gb ram-ra)
UI: A játék szinte a legalacsonyabb grafikán van most, eddig Medium és High beállítások közt volt vegyesen.[ Szerkesztve ]
-
jencsikdani
tag
Sziasztok. Olyan gondom van, hogy amikor elinditok a matchet, csak akkor tölt be amikor már kidobott a busz. Onnantól 2 fps-em van végig. Elsőnek amikor fel telepítem a játékot és inditom játszok tökéletes, nincs gond. Ha ujra inditom a gépet, utána próbálok egyből ilyen szar lesz. Mi lehet a gond ? Annó is ilyen gondom volt GPU nélkül az integráltal. Annó azt betudtam a GPU hiányának.
Konfigom:
Alaplap: Asus Tuf Gaming Z390 Plus
CPU: Intel Core I5-8600k
GPU: AORUS Radeon™ RX570 4G OC
RAM: Kingston Fury Beast 2x4 gb ddr4 3200mhz[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Gitáros topic
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB Black Gyári független
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
- Újszerű kék Apple AirPods Max fejhallgató- új akkumulátorral
- Samsung Galaxy S21 FE 8GB/256GB 5G Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest