- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
[CS]Blade2 #42121 üzenetére
Tavaly folyamatosan azt nyilatkozta a vezetőjük hogy nem sok kellene és visszatérnének a nagy csapatok mögé/közé, még akkor is amikor már a pontszerzés is egyre lehetetlenebbé vált. Én nagyon meglepődnék ha az első négy csapat között lennének az év elején, persze legyen úgy. Egyébként a teszteken is a nagy csapatok próbálgattak új csomagokat, Ferrari-Mclaren-Red Bull, Mercedes alapból később jött ki az új autóval. Lotusnál ugyanakkor én (bár festés miatt nehéz) nem vettem észre nagy változásokat külsőre az első teszthez képest. Egyszerűen anyagilag messze nem úgy állnak mint azt sokan gondolják, ők már nem nagy csapat, hanem talán a legjobb háttérrel rendelkező középcsapat, tehát lehetőség lenne a javításra majd kiderül mi lesz. Az biztos hogy bárhol is lesznek csatázni kell nekik erősen, nekem kb ez a lényeg. Kiváncsi vagyok a csapaton belüli viszonyokra, a francia srác egyáltalán nem biztos hogy nem köp bele a finn levesébe.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
[CS]Blade2 #42121 üzenetére
Úgy legyen, én örülnék neki.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- CORSAIR K100 AIR
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest