- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Rengeteg autógyár itt szokott tesztelni. Fejlett alatt értem, hogy a bukóterek a legújabb fejlesztések amik léteznek versenypályákra. A pálya aszfaltja nem gumizabáló még is megfelelő a tapadása. A boxutcában is a legmodernebb épületek találhatóak. A pálya vonalvezetése lehetővé teszi a rengeteg kialakítást. Ezek teszik fejletté ezt a pályát. Folyamatosan karban van tartva. Még télen is. Igazából a 20 pálya közül egyiket sem tartják így rendbe. Talán az egyetlen olyan pálya, ami nincs eladósodva. Ami így 2012-ben elég nagy szó.
Bár már pár hírlap lehozta, hogy James Key igazolni fog a Ferrari-hoz. Akik szokták olvasni a hozzászólásaimat. Tudják, hiszen mondtam Pat Fry mit csinál. James Key a Sauber-től érkezik.
-
dokee78
félisten
-
-
sparx
tag
"Igen találóan, a BBC riporterei hálót szövő pókhoz hasonlították"
-
8th
addikt
Palik? Jajj, bármit csak őt ne! Ültessenek oda szakkommentátornak egy Kövesdán Andrást, Cserkuti Öcsit vagy Baumgartner Zsoltot akiknek egész véletlenül van is némi köze a pályaautózáshoz, de ne azt a bohócot. Mondhattam volna Michelisz-t vagy Turán Fricit is de mivel aktívan versenyeznek ez tuti nem férne bele az időbeosztásukba. Apropó Palik:
http://video.racing.hu/VideoItem.aspx?viID=1000048899
A hozzászólásokon még mindig röhögök...
(Wazze nem lehet sem linkelni sem smiley-t beszúrni) -
törölt tag
Palik bőven kapott lehetőséget, nem élt vele.
Teszem azt a snooker-t értőn közvetítik itthon, a bringaversenyeketet értőn közvetítik itthon, és még pár dolgot.
Aztán vannak amit nem. Az M1 stábja nem rossz, de csiszolódni kell.
Nálam a Palik L. és Várhegyi F. lenne az a léc amit nem csak levernék, de a killbill ázsiaiéttermi jelenetét túlakcióznám vele.
..
aztán a legtávolabbi legnagyobb hegy tetején ülnék egy ideig.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Powerbank topik
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest