Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• proof88

addikt

válasz grabber #36021 üzenetére

a katonák is megsérülhetnek, a tűzoltók is, a rendőrök is, az autóversenyzők is, nem tudom mi a probléma. Aki autóversenyzőnek megy, tudja nagyon jól hogy életveszélyes. Ez az egyik. A másik, hogy attól függetlenül hogy elöl vagy hátul autózol, a pilóták igenis élvezik azt ha egymással küzdenek. Lehet hogy a nézőknek az a fontos hogy sírjunkegyüttdeszarhogyvetteltnemlehetmegverni, én azért szoktam olyan nyilatkozatokat is olvasni hogy x meg y mennyire élvezte a futamot a fostalicska kocsiban hátul, mert csatáztak egymással, stb. Hidd el, egy verseny egy versenyzőnek csak akkor fos, ha légüres térben megy. Mindenki azt szereti ha akció van, még akkor is ha 26 körön keresztül nem tud előzni és rohadt frusztrált lesz. Nyilván egy Lotusnak nem a Red Bull a közvetlen ellenfele, ettől függetlenül ők is jól szórakoznak amikor jobb eredményt érnek el mint pl a Sauber. Mellesleg úgy gondolom mindegyik pilóta jól fizetett, még az is aki nem kifejezetten sztárpilóta egy top csapatban. ;]

Aktív témák