Hirdetés

Aktív témák

• PazsitZ

addikt

válasz madstunt #14888 üzenetére

Én kíváncsi vagyok rá, gondoltam, hátha más is. Ha te nem akkor sorry, ugord át azon hsz-em.

Egyébként tényleg igyekszem reálisan nézni a dolgot, - bár nekem nehéz :) -, Webber adhatott volna több helyet, de azzal gyakorlatilag feladja a védekezést - amihez szvsz abszolut megvan a joga - és elengedi Vettelt. Egyforma kocsival VB pontversenyért és első helyért folyó harcban pedig nem látom a rációt miért ne lenne helyes védekezni.
    Az ütközés elkerülése meg olyan dolog, hogy Vettel ránotta rá a kormányt, igen Webber védekezett, nem várta, hogy Vettel akár ütközéssel is de letereli Webbert.
    Töredék másodpercek voltak, de egyébként a linkelt képen látható az utolsó pillanatokban Webber próbálta elkerülni a dolgot, csak hát Vettel akkor már jóval komolyabban húzta Webberre a kocsit...

Tehát a fenti indokok alapján nehéz elfogadnom, hogy Webber védekezését hibának rójam fel. Csalódott is lennék, ha szépen külsőívre húzódva , udvariaskodva elengedné Vettelt, csak azért, mert őt hype-olja a nép.

(#14890) D@ni88: Ezért írtam kérdőleg, nekem nem rémlik, hogy lett volna tankolás, de cáfoljon meg aki látott ilyet. Fura mód akkor meg volt benzin.
    Csak azokkal a véleményekkel szemben hoztam fel, hogy Webbernek tudnia kellett, hogy "lassabb", "gondjai vannak", meg és társai.

Aktív témák