Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#37481) #70869248 válasza sh4d0w (#37477) üzenetére


#70869248
törölt tag

Eléggé megdöbbentem így visszaolvasva a topikot..
Valami piszkosul nem stimmel az FIA és a McLaren között, és most nem a döntés jogosságát vitatom, hanem a 'kettejük' közt fentálló helyzetet, már amennyire ezt kivülállóként le lehet szűrni.
Gőzöm nincs miért próbáltak meg bármit is takargatni, amikor nyílvánvalóan rájöhetnek, és rá is fognak jönni...elég meghallgatni a rádióbeszélgetést.
Ezt nem értem,..szvsz ha már valaki keverni akarja, akkor legalább tudjon játszani.

A másik amit vastagon nem értek, hogy miért kellett Hamilton-ra rászólni...azt alapvetően nem értem, adva van egy szitu amire reagálni kell...a szabályokat alkalmazva, Trulli kicsúszott kész-passz bukta a pozíciót...ha most arról lenne szó, hogy az FIA megbüntetné ezért Hamilton-t akkor jogosan lehetne pampogni, hiszen nem volt a pályán-előzni meg csak ott lehet.
De nem, ott valamiért el kellett engedtetni Trulli-t, ami rossz döntés volt, majd belekeveredni egy nyílvánvaló vesztes vitába..én mit mondtam-ő mit mondott..hisz a rádióbeszélgetés rögzítve van.
Ez valahogy olyan amatör.

Ez mellett piszkosul sajnálom Hamilton-t, mert a pályán teljesített ahogy kell, és gondolom nem ő neki kellett rábeszélni Dave Ryan-t hogy mit mondjanak.
Ez egy őszület, és nem frankó...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.