Hirdetés

Aktív témák

• -=Sawtooth=-

tag

válasz Latissimus Dorsi #384 üzenetére

jo ha megbantottalak ezzel elnezest...mert en is tudom mirol beszelsz. en mint mondtam a jelensegre ertettem altalanossagban, hogy ezt az emberek otthonrol hozzak .

en sajna abszolut nem tudom toleralni, hogy vki mszp/szdsz drukker :D.. en meg ilyen vagyok.

de tema lezarva.

' BZS-tal kapcsolatban többek közt az sem tetszik ahogy kapásból elindult ellene fikázó hadjárat. Miért? Mert bevásárolta magát? Istenem megtörtént ez mással is a Formula1-ben. Hogy nem való oda? Hát, már ilyenre is volt példa. Mert nem tör
    Sumi babérjaira? Én inkább ebben a realizmust látom, nem az utálnivalót.
    De mért fáj az embereknek hogy ott van??? Mert ennyi erővel ők is ott lehetnének?'

erre akartam irni vmit, de nem tok...es belefaradtam :D nem errol van szo. ha malaj lennek, akkor tuti yoong ugyanigy kiakasztott volna. de sztem ott nincs ez a cirkusz korulotte. en arrol beszelek ami korulotte van. ami a koko ugyre is jellemzo. adott egy majom(koko/BZS) meg az ecceru birkanep(mszp szavazobazis + egyeb eltevedt egyenek :C ). jon a bizniszman. hu..vakok kozott felszemu a kiraly hozzaallas.csinalunk a majombol a birkaknak egy hos bajnokot. mire jo ez? love a bizniszmannak...banan a majomnak...es lofasz a birkaknak. kell egy kis politikai/kozeleti/media tamogatottsag (mikor melyik 'neppart' :a ketto kozul) aztan indulhat a majom felfujasa. majom el is hiszi magarol, hogy o tul.kep oroszlan....birka meg orul, hogy huu ez a mi fiunk :D atlag birka ujsagaban a BLIKKben orrbaszajba omlik a majomrol a sok kozerdeku info. milyen gilisztat szarik horgaszashoz, hogy szakadt be a nagylabujkorme a budira menet. omlik a penz a majommarketing eredmenyekent. birkak zabaljak a majmot. kamu letrafokok a szamarletran...es minden egyes vett akadaly utan rapumpalnak kicsit a majomra...aztan amikor mar eleg nagyra dagadt es kipukkan, akkor nez a majom is, meg a sok birka is, hogy most mi tortent? ezt nem mondta senki...hat nem en vagyok a bajnok?? de addigra mar sem a majom sem a birkak nem erdekelnek senkit. majom fogyoeszkoz...birka gyapja meg ujratermelodik...

az a baj eppen, hogy ebben az orszagban az ilyenek kerulnek oda a fazekhoz...e a sok birka megtapsol is hozza. es joetvagyat is kivan...

[Szerkesztve]

Aktív témák