Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
jo ha megbantottalak ezzel elnezest...mert en is tudom mirol beszelsz. en mint mondtam a jelensegre ertettem altalanossagban, hogy ezt az emberek otthonrol hozzak .
en sajna abszolut nem tudom toleralni, hogy vki mszp/szdsz drukker :D.. en meg ilyen vagyok.
de tema lezarva.
' BZS-tal kapcsolatban többek közt az sem tetszik ahogy kapásból elindult ellene fikázó hadjárat. Miért? Mert bevásárolta magát? Istenem megtörtént ez mással is a Formula1-ben. Hogy nem való oda? Hát, már ilyenre is volt példa. Mert nem tör
Sumi babérjaira? Én inkább ebben a realizmust látom, nem az utálnivalót.
De mért fáj az embereknek hogy ott van??? Mert ennyi erővel ők is ott lehetnének?'
erre akartam irni vmit, de nem tok...es belefaradtam :D nem errol van szo. ha malaj lennek, akkor tuti yoong ugyanigy kiakasztott volna. de sztem ott nincs ez a cirkusz korulotte. en arrol beszelek ami korulotte van. ami a koko ugyre is jellemzo. adott egy majom(koko/BZS) meg az ecceru birkanep(mszp szavazobazis + egyeb eltevedt egyenek :C ). jon a bizniszman. hu..vakok kozott felszemu a kiraly hozzaallas.csinalunk a majombol a birkaknak egy hos bajnokot. mire jo ez? love a bizniszmannak...banan a majomnak...es lofasz a birkaknak. kell egy kis politikai/kozeleti/media tamogatottsag (mikor melyik 'neppart' :a ketto kozul) aztan indulhat a majom felfujasa. majom el is hiszi magarol, hogy o tul.kep oroszlan....birka meg orul, hogy huu ez a mi fiunk :D atlag birka ujsagaban a BLIKKben orrbaszajba omlik a majomrol a sok kozerdeku info. milyen gilisztat szarik horgaszashoz, hogy szakadt be a nagylabujkorme a budira menet. omlik a penz a majommarketing eredmenyekent. birkak zabaljak a majmot. kamu letrafokok a szamarletran...es minden egyes vett akadaly utan rapumpalnak kicsit a majomra...aztan amikor mar eleg nagyra dagadt es kipukkan, akkor nez a majom is, meg a sok birka is, hogy most mi tortent? ezt nem mondta senki...hat nem en vagyok a bajnok?? de addigra mar sem a majom sem a birkak nem erdekelnek senkit. majom fogyoeszkoz...birka gyapja meg ujratermelodik...
az a baj eppen, hogy ebben az orszagban az ilyenek kerulnek oda a fazekhoz...e a sok birka megtapsol is hozza. es joetvagyat is kivan...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Interactive Brokers társalgó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Robotporszívók
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sorozatok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest