Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bolondember
üzenetére
Teljes mértékben 1etértek! Sőt a német futamokon is el lehet aludni pedig konyítok valamicskét a némethez!
-
hungeek
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
igen néztem! és az SOKKKKKAL jobban tetszett!
-
bolondember
MODERÁTOR
a Minardi a legcsóróbb csapat.
MS több zsét visz haza csak az istállójától, mint a Minardi éves(!!) költségvetése.
Ez az autó legalább 3-4 évvel van lemarava a többiekétől.
Most, h mondod, télleg van kis különbség!
ÉS mégse adják fel, pedig az lenne a legegyszerűbb! És nézd azt is, h hány megy hány tehetséget fedezett fel Stoddart apó!
Ekora lemaradást ennyi zséből nem lehet behozni. De mégis igyekszenek, lásd ma! -
hungeek
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
az én véleményem az, hogy ő rontja el..... angol nyelven melyik adó közvetít előben F1-et? német nyelvű adokat tudok, de én csak angolul tudok :)
-
zozi
tag
válasz
bolondember
üzenetére
Itt én kömoly különbséget látok a Zsoltiék és a többi csapat között!
-
zozi
tag
válasz
üzenetére
A Ralf nem ért célba!
A verseny végeredménye
1 J. Trulli Renault 1:45:46.601
2 J. Button BAR + 0.495
3 R. Barrichello Ferrari + 1:15.766
4 JP. Montoya Williams + 1 kör
5 F. Massa Sauber + 1 kör
6 C. Da Matta Toyota + 1 kör
7 N. Heidfeld Jordan + 2 kör
8 O. Panis Toyota + 3 kör
9 Z. Baumgartner Minardi + 6 kör
Nem értek célba:
10 R. Schumacher Williams
11 M. Schumacher Ferrari
12 F. Alonso Renault
13 K. Räikkönen McLaren
14 G. Bruni Minardi
15 G. Pantano Jordan
16 M. Webber Jaguar
17 T. Sato BAR
18 D. Coulthard McLaren
19 G. Fisichella Sauber
20 C. Klien Jaguar
[Szerkesztve] -
zozi
tag
válasz
bolondember
üzenetére
És mi értelme van egyáltalán? Csak a többiek versenyét veszélyeztetik. Nagy baromnak tartom azt, aki erre, ennyi pénzt lépes volt kidobni!
-
törölt tag
válasz
bolondember
üzenetére
Nem számít mert utána nem azt nézik hogy hányan voltak mögötte hanem hogy hányadik lett! Egyébként ha itt tartunk akkor R Sch mögötte van tehát még csak utolsó sem lett! Amikor O. Panis nyert Monacoban akkor sem azt mondták hogy mindneki kiesett előle hanem hogy megcsinálta! A franciák nem kezdték el fikázni hohy ekkora ehy hülyét csak így tud nyerni hogy mindenki kiesik előle!! Arra emlékeznek hogy nyert, mert jókor volt jó helyen!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Ilyen sz@r autóval is végig kell tudni menni a versenyen, nem?!
-
Calogero
addikt
Egyébként emlékeztetnélek egy pár évvel ezelőtti futamra, ahol Coulthardba beleszaladt az isteni Shumi, és minő meglepetés, akkor meg a skótot kiáltották ki bűnösnek, amiért úgymond váratlanul fékezett.
Igen emlekszunk egy esos futam volt, Ott egyik pilota sem volt a hibas, hanem a mercedes, nem mukodott megfeleloen, nem eget/villogot hatul a piros lampa, es ezert Schumi keson vette eszre az a lekorozendo Davidet. -
zozi
tag
Az ha valaki 12. vagy 9. vagy 15. nem sokat számít, ha nincs mögötte senki!!!
-
törölt tag
Csak egy picit lennétek elfogult a Zsoltival szemben! Nézzétek már meg a tavalyi eredményeket ugyanúgy sok kört kaptak a Minarisok mi a túrót kell fikázni szegényt! Végre valaki képviseli az országot a Forma 1 ben ti meg itt gecóztok vele! Tavaly amikor 12lett Monzában a második futamán meg az elsőn megelőzte a Minardisokat akkor mit mondtatok??????Kiváncsi lennék!
[Szerkesztve] -
-
guest666
aktív tag
De az verseny közben volt, ez meg PACE CAR alatt, értsétek már meg !!
Amúgy nekem tök mind1 (mert multkor shumi volt gecó, amikor kiszorította Montoyát, igaz Monty nem esett ki miatta) de azér emiatt Shcumahert hibáztatni, mert fékezett a Pace car alatt az elég durva !
Palik meg hozta a szokásos formáját Gyula nevű csicskájával együtt.. :)) -
zozi
tag
A Baumgartnerhez csak annyit tennék hozzá, hogy kb. 6.5 mp-el volt lassabb körönként Trulliéknál. Ennyi erővel a Safety car-al is mehetne, az biztos nem romlana el, és ugyan ilyen eredményeket érne el vele. Mindíg utolsónak lenni nem nagy teljesítmény. Szerintem kár elindulnia a versenyeken.
-
Yaye
őstag
válasz
guest666
üzenetére
Nagyon jól mondod, ez nem a Kresz. Vagyis a hátul haladónak nem kötelező betartani a féktávolságot, bármilyen váratlan vészfékezés esetére! Nagy sebességeknél is pár méterekre mennek egymás mögött, mert logikus, elvárható viselkedésre számítanak az előttük haladótól. Ha valaki egyszer csak egy bazinagyot satuzik a semmi közepén, az nem elvárható, logikus dolog, a mögötte haladónak nem erkölcsi kötelessége erre fölkészülni. Inkább az elől haladónak kéne belenézni a tükörbe mielőtt hülyeséget csinál. Persze csak ha tényleg ''fékmelegítés'' volt, nem pedig műszaki hiba.
Egyébként emlékeztetnélek egy pár évvel ezelőtti futamra, ahol Coulthardba beleszaladt az isteni Shumi, és minő meglepetés, akkor meg a skótot kiáltották ki bűnösnek, amiért úgymond váratlanul fékezett. -
törölt tag
Ha tényleg pontot szerezne a Baumgartner akkor boritékolnék számára egy szerződést jővőre!
-
törölt tag
Hát nem tudom én elég elvakult Schumis vagyok kb 11éve; és Montoyát is eléggé utálom de itt azt mondanám hogy eggyik sem volt hibás; és szerintem Schumi sem hibáztatta a Montyt mert akkor ideges lett volna; de inkább valami más látszott az arcán.
-
tkesy
őstag
Ez jó futam volt.... :))
Trulli, Alonso,Button jól mentek:)):C, és végre nem MS nyert:))
De:
Kimi kiesett:(:(, Coulthard-ot kirakták:(:(
Bár nem ''csípem'' Zsoltikát, de minden elismerésem neki, hogy végigment kormányszervo nélkül:C
Remélem a következő futam is hasonlóan izgalmas lesz...
[Szerkesztve] -
blise
tag
válasz
guest666
üzenetére
szia
ha monti nem figyelt volna akkor nem huzodott volna le jobbra hanem hátulrol elnyomta volna a sumit a sunyiba, szerintem ez a szokásos versenybaleset és ha ezért a montit büntetik akkor vkinek már igazán be kéne szolni a versenybiráknak
mellesleg a német rtl biztos nem elfogult mi? -
Redreamer
tag
válasz
guest666
üzenetére
Basszus, nem hiszem el, hogy képes vagy ezért a Montoyát hibáztatni! Ms sutója majdnem állóra fékez ezért a csávó ki akarja kerülni, Ms meg a falra rántja a kocsit még szép hogy öszzekoccannak! Nemtudom, hogy akkor merre kerülte volna ki a Montoya, vagy fékezzen ő is satura!
Miért olyan nehéz ezt megérteni? :( -
ToBeY
nagyúr
''A versenybírók mindenesetre a leintés után 'beidézték' meghallgatásra mindkét pilótát az ütközésük miatt.'-Mármint Montoyát és Schumacher-t.
-
blise
tag
sziasztok!
lényeg a lényeg ez idén az első jó futam volt a többi se legyen rosszabb -
marcee
addikt
Német RTL-en szídják Montoyát mint a bokrot. Az eredményhírdetés után kb. 10 perccel már összeállítást adtak a Schumkós afférjairól, köztük a mostanival, amikoris az a szemét nekinyomta a királyt a falnak. És hogy ez várhatólag így fog folytatódni, amig jól meg nem büntetik :(
Jobb szerettem volna, ha versenyben győzik le, de azért így is király volt.
Szerk: Ja, és amikor végetért a német adás, még tanácskoztak a versenybírák és semmi biztosat nem lehetett tudni, de ha véletlenül Montoyát büntetnék meg nagyon, akkor Zsoltikánk pontszerző lehet... :D
[Szerkesztve] -
guest666
aktív tag
''However, with the safety car due to come in, Schumacher took it upon himself to serevely warm up his brakes in the tunnel, catching the following Williams of Juan Pablo Montoya off guard.
The Colombian swerved to avoid the Ferrari but Schumacher, with the wheels still locked up, moved across and collided with the Williams, scewing the Ferrari into the barrier and out of the race.''
Tudtommal a pce car alatt akkorát fékez amekkorát akar, hogy melegítse a féket/gumit és nem csak nagypapa tempoba a pace car után kell menni, és az utána következőnek kell figyelni, hogy ne menjen bele az elötte haladóba.... Úgyhogy bazze azé durva hogy ezért MS-t hibáztatjátok !!!! Ez nem KRESZ baze !! -
hungeek
senior tag
amúgy ha nem esik ki Schumi a hupikék törpike miatt, akkor most nem lenne trulli futamgyőztes.... :(
-
Calogero
addikt
válasz
guest666
üzenetére
Ez a műszaki hiba duma meg egy nagy kamu, hogy magától befékeződik a kocsi, mi? hahaha... <-- ez eleg nagy butasag.
Schumi mar egyszer jart igy. A masodik evet toltotte a Ferrarinal, amikor olasz nagydij utolos korebe a lassito elott fekezett es beragadt a jobb elso, es vegig allora fekezett kerekkel tette meg a kort.
Sot az is jol lathato volt, hogy azonnal huzodott le az idealis ivrol mihely eszlelte a hibat, pechere Montoya is arra akart menekulni, es osszekoccantak. -
válasz
guest666
üzenetére
ha montoya jól megküldte volna, akkor neki is lett volna baja, nem gondolod?
elméletem szerint valamire ráment Sch.
az Alonso-s balesetnél látszik, hogy valami pattogott ott, lehet, hogy arra ment rá. tény, hogy nagyot fékezett, ami váratlan volt.
Memphis : ez mind szép, és jó, de ha egy magyar van egy nemzetközi versenyben, akkor tán némi jóindulattal kéne hozzáállni. mert hazánkfia, nem?
[Szerkesztve] -
Memphis
tag
szerintem szimplán idegesiti őket az ember.nem hiszem hogy irigyek.vannak jobb versenyzők mint zsolti.pl rácz...most nem jut eszembe a keresztneve.ő minden versenyen ahol összekerült a baumgartnerrel megverte őt.küldjük őt f1-be.ezek után mindent lehet feltételezni csak irigységet nem
-
guest666
aktív tag
Azé ez elég durva hgy Shumachert hibáztatják azé mert hátulról belément Montoya a Pace car-nál. Bazeg hát ezt nem szabad, sőt előzni sem Ez a műszaki hiba duma meg egy nagy kamu, hogy magától befékeződik a kocsi, mi? hahaha... Schumaher fékezett mert melegítette a kerekt fasz montoya meg nem figyelt aztán hátulról jól megküldte...
-
-
divot
veterán
Fogalmam sincs, hogy mire képes Zsolt, de hogy ezzel az autóval semmire nem fogj vinni, az biztos.
-
Memphis
tag
Szeretnék egy aranyos kis idézetet idemásolni.az origo.hu-n találtam :
Baumgartner Zsoltot Barcelonához hasonlóan ismét legyorsulta a safety car, a magyar versenyző visszaesett az utolsó helyre. A boxból induló Panis is megelőzte.
Ezek után ne mondja nekem senki hogy még ott a lehetőség....meg majd megmutattja meg igy meg úgy..... -
törölt tag
Na jó van én elhúztam majd este visszanézek!
-
na, végre egy jó futam...! :)
szeretem a roncsderbiket. :)) -
jpm
senior tag
Király kis futam volt!!! Schumi jól becumizta a dolgokat :D
-
törölt tag
Ez megint egy olyan futam volt ahol szétröhögtem az agyam a Palik beszólásain!
-
Spensers
aktív tag
hát igen szerintem mellesleg ide erre a pályára kellene valami külön szabályt csinálni hogy ha valaki feltartja a másikat pl. 5 körön át akkor el kell hogy engedje persze ha látványosan gyorsabb!
PL. nem is tudom tavaj vagy az előtt talán Cultrádal volt ijjen hogy feltartotta talán Verstappen vagy 20 körön át hát az mekkora szívás volt pedig Culthard sokkal gyorsabb volt... -
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
Persze ez tény hogy túl nagy kockázatot válalt, de félt a mögötte jövő Schumitól!
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Gmail
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest