Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Hu de fel vagyok izgulva a het vegi felemetesen izgalams gokok miatt!!!:- (((((((
udv
neduddki
p.s. elnezest de akecsegbeeses es a duh, es a csalodocsag etc. beszel belolem -
gabe_
őstag
Torgyán: Schumacher mondjon le! :)
Már nagyon várom, hogy a pirosakat valaki megszorongassa úgy igazából. Nem azért, szeretem én a ferrarit, de ami sok az sok. Hajrá trónkövetelők! -
ToBeY
nagyúr
Nekem se jön be a Renault oldala:((( ,pedig megnéztem volna milyen így egy futam:)
-
tkesy
őstag
Online telemetria a Renault-tól!
Exkluzív adatokat oszt meg a francia istálló
A Monacói Nagydíj minden évben óriási figyelmet kap a sport világában. Most azonban mi, mezei nézők is komolyabb, mélyebb betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé a RenaultF1 segítségével.
Nyilván nagyon sokan elgondolkodtunk már azon, vajon miket is látnak a szereplők, és a szakemberek a garázsokban a verseny alatt. Nos, a Renault jóvoltából a hétvégén betekintést nyerhetünk a titkos világba.
A hétvégi futamon, szombat 9:00 órától, az első szabadedzés kezdetével a rajongók élőben követhetik figyelemmel a két R24-es versenygép telemetriáját, azaz, hogy mit látnak a szerelők a boxokban.
A két versenyző Jarno Trulli és Fernando Alonso autóját figyelhetjük majd, betekintést nyerhetünk, mikor kezdenek fékezni, mikor adnak gázt a versenyzők, és még rengeteg hasznos adatot tekinthetünk meg. Megfigyelhetjük például, miként változik a stratégia.
Mindenkinek ajánljuk figyelmébe a www.renaultf1.com [L]http://www.renaultf1.com[/L] internetes oldalt, ahol holnaptól exkluzív anyagokat tekinthetünk meg az edzések és a verseny alatt.
Forrás:[L]http://www.f1hirek.hu/cikk.php?id=7215[/L]
És pont most nem leszek gépközelbe:O
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
Na elkezdődött ismét. Zonta hihetetlen mit művel, oké csak egy tesztautó amiben nincs leszabályozva a motor, de ez nem 10!! helykülönbséget jelent a két versenyzőhöz képest...(Barnál max 4 szokott lenni, de inkább ugyanott vannak mint Davidson, vagy 1-2 hellyel hátrébb)
Zonta remélem nem veszik el és bekerül versenyzőként bárhova, mert toyota eszetlenül Ralfot akarja, de minek?! Nem jobb mint a mostani pilóták, csak a neve miatt? A másik Coulthard ami rendben van, mellé Zonta kéne... -
Pierre
tag
Na, vasárnap kiderül, hogy lehet-e elkezdeni a M. Schumacher - F1 World Champion 2004 feliratú pólókat-zászlókat-sapkákat legyártani. Szerintem, ha Monacóban is nyer, akkor már nem lehet befogni. Hatból hat az egyszerűen sok...
-
Peat;)
veterán
Na a következő versenyen kiderül hogy ki mire képes idén, végre a motorerő háttérbe szorul valamelyest, de a kocsinak nagyon irányíthatónak kell lennie és aerodinamika is fontos. Titokban azt remélem hogy Kimi a dobogón végez. A tesztek alatt már sokszor 100!! kör fölé megy a Mclaren ami idáig nagyon ritka volt! Lehet kijött egy újabb motor ami nagyon jó lenne. Barnak örülök hogy elöl van, meg Renault is oké, de Williams valamiért nem jön be nekem. Mclarent a csalódások meg csak hajtani fogják és végre kész a Paragon ahol már az mp4-19B válozatot készíteni fogják(fejlesztés már jó ideje megy). Mág pár verseny és Mclaren visszatér, vagy nem:)
Ferrari meg idén visszavehetne a fejlesztésből, vagy csak ne alkalmazza csak jövőre. Ennyit megtehetne hogy a mostani szakadék ne nőjön tovább, hogy csak akkor veti be ha muszály. -
kicsit offtopic lett a topic, térjünk hát vissza az f1-hez!
Mansell lefitymálta Schumacher rekordját :
[L]http://www.origo.hu/sport/f-1/20040517mansell.html[/L]
Forradalmi újítást ért el a ferrari :
[L]http://origo.hu/sport/f-1/20040517forradalmi.html[/L]
egyébiránt én ilyen ferrarit szeretnék, legalább egy picit... :)
[L]http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/puffer/F1_Ferrari_running_over_pit_crew.mpg[/L]
(ez egy 1 megás videó a kilencvenes évek elejéről, érdemes megnézni... :D)
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
Ha nem is volt ojjan dramai mint a uj-zelandi de attol fuggetlenul ez is qva jo volt!!! Ajanloim mindneki figyelmebe az ma esti napi es aholnap esti full osszefoglalot az eurosporton!!! Erro gyun eszembe lattatok a etcc-t???? Na ott legelabb volt minden!!! Juhejjjjjjjjjjjjjj!!!!
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
I. Richard
üzenetére
HI!
Igen jon, de minek....:- (((( szerencsere Ciprus mar itt is van, ahogy nezem az idoket rdmes lesz nezni a ma esti osszefoflalot!!!! [L]http://www.eurosport.com/home/pages/V3/L0/S42/E6252/scheduleMotor_Lng0_Spo42_Evt6252.shtml[/L] :- ))))))))))))))))))))))
udv
neduddki -
atee07
tag
válasz
I. Richard
üzenetére
Áh,végre egy nem Schumacheres:DD
-
td
senior tag
válasz
I. Richard
üzenetére
Baromi jó, most nézek egyet, amit még nem is láttam:
Aston Martin DB9 vs. Train
Hát ez a kocsi egy műremek!
Az operatőrök is remek munkát végeznek persze. Az a ''bumburnyák'' meg hogy kib*ssza már a vonatból a bőröndöt :D -
td
senior tag
válasz
I. Richard
üzenetére
Bizony ám, nekem is az a kedvencem, van is pár videón! Emlékszel, amikor megküldték a Bentley-t? Csak úgy füstölt a a kereke!
De a TC még azért jó, csakhát a repülőteres ötlet... szal lehet, ők is nyúlnak.
Apropó, ez a Jeremy Clarkson nem mitfahrer volt a McRae mellett?
Mostanában sajnos nincs TG! Nem tudom, mikor lesz új sorozat (a következő két hétben sem :( ), de már nagyon várom!
And now... unleash The Stig! :Y
[Szerkesztve] -
I. Richard
senior tag
OFF
Minden, amit leírtál teljessen igaz, szánalmas, ahogy a TC-t majmolják... :(
Ha láttatok már egy részt is a BBC Top Gear nevű műsorábol, akkor az összes többa autósmürol csak v.mi .. háááát..... gyenge v.mi!!:). Ott rendesen Ferrari Enzot, Murcielagot, Zonda-t és hasonló kocsikat csapatnak!!! Nagyon zsír, csak angol tudás nem árt hozzá:)
[Szerkesztve] -
td
senior tag
Egyetértek, a TotalCar nagyon feelinges. Azok az adások voltak baromi jók, amikor ilyen régi roncsokat teszteltek, és kihozták a Zukot győztesnek a VW-Transporterrel szemben :)
Meg a KITT se volt semmi, le is töltöttem magamnak.
Nem nézem az rtl szar műsorát, de valamikor úgy vettem észre, mintha majmolnák a TC-t, ők is vmi régiautó-tesztek csináltak. Ha jól emlékszem rá, akkor ez szánalmas. -
janati
őstag
válasz
Bandit21
üzenetére
Nagyon igazad van.
Én már egyszer egy emailben kiosztottam az rtl lamer autós műsorait, emberkéit. Döbbenetes a répakata, mint szakértő. Mondja fejből a betanult prospektus szöveget. Ja, gyula meg csapatja az RX7-es Mazdát 50-el, mert nem meri többel...meg nem is tudja. :DDD
NEVETSÉGES -
-
No igen ha vki ''ottvan'' ma a magyar autós sajtóban akkor azok ŐK ketten!
Szerencsére a Gyulai Balázs kedz kihalni, meg attól az idióta bartokköztös gyerektől sem kell idegrohamot kapni már. De komolyan, az RTL-es autós műsoroktól idegbajt lehet kapni. Főleg amikor az Autómániában az a hülye nő tesztel egy terepjárót... Meg amikor a csapatás abból áll h vmi parkban 20-ról 60-ra gyorsítanak ki egy EVO-val röhejesek!
SZÓVAL WINKLER BAZSÓ RÚÚLZZZ!!!!!!!!! -
janati
őstag
Háát... Okoz ''vidám'' perceket, de inkább ne tenné. Engem idegesítenek a baromságai. Meg, hogy állandóan basztatja Czollnert...bár ő sem ért hozzá.
Jobb lenne ha Wéber Gábor+az AM főszerkesztője Róbert kommentálna. Ők legalább értenek hozzá.
VAGY: Ezt szerintem mindenki díjazná:
Winkler Róbert + Bazsó Gábor nyomulna. :C Csak hát ahhoz át kéne jönni a tv2-től... -
-
dbali
aktív tag
válasz
I. Richard
üzenetére
Ne tilsák be Palik Lacit....nekem és gondolom sokan másoknak okozott vidám perceket..:D
-
atee07
tag
Húúú,a futamoknak sikerül alulmúlniuk egymást,a mostanin nem aludtam el,de közel álltam hozzá,az előtte lévő focimeccs jobb volt.Sajnos a kedvenceim megint bénáztak,addig volt jó a futam,amíg Trulli vezetett,utána...
Bevallom ,nem vagyok Schumacher-fan,sőt utálom,DE elismerem,hogy a mai pilóták közül senki nincs a közelében,ugyanez igaz a ''Ferrari-többi autó''-ra is,SŐT lassan oda ereszkedem le,hogy szurkolok Schuminak,hogy döntsön meg végre minden rekordot,és legyen ő legjobb pilóta.
A kisvilágbajnoki cím nem is rossz ötlet,akkor legalább lenne miért izgulni:D
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
válasz
I. Richard
üzenetére
Baumgartner Zsolt: ''Nincs mit tennem, mint elkezdeni a ráhangolódást a Monaco-i Nagydíjra és minél hamarabb elfelejteni a mostani hétvégét. Minden rossz megtörtént, ami megtörténhetett. Már az eleje rosszul kezdődött, hiszen a startnál nehézségeim voltak a fordulatszám-szabályzóval, és nem tudtam a kellő pillanatban elrajtolni, így több másodperces hátrányba kerültem a többiekhez képest. Aztán egy sikeres bokszkiállás után a 19. körben Massa bejött mellém az egyik gyors kanyarban, és mivel el akartam kerülni az ütközést letértem az ideális ívről. Sajnos a nagy tempó miatt viszont a pálya poros oldalára kerültem, ahol már képtelenség volt az aszfalton tartani az autót. Sajnálom, hogy így történt, mert úgy éreztem, hogy gyorsabb tudtam volna lenni Bruninál.''
-
Pierre
tag
[L]http://www.f1hirek.hu/cikk.php?id=7118[/L]
Elkeserítő, hogy egy ''hibás'' autóval fél percet vernek a mezőnyre :(
Komolyan mondom, még szerencsénk sincs... miért nem állt meg a kocsi???? :((( -
tray
aktív tag
Ja, a BMW-kasztniról: egyszer már siránkoztam amiatt, hogy a Ferrari még egyenlőbb a többinél ennek kapcsán, amikor a Williams-nél kifejlesztettek egy radikálisan új hátsószárny-megoldást, de a versenybírók nem engedélyezték. Ez még az év elején volt, mikor még nagyon esélyesnek tartották a csapatot a Ferrari megverésére. Gondolom az új szárnyakkal már túl nagy lett volna az esélyük...
A motorral kapcs. egyetértek. -
Zsiba
senior tag
Én BMW fan vagyok, most mégis azt kell mondjam, hogy fordult a kocka. A BMW már nem az ami volt. Míg a Williams előrelépett, a BMW stagnál. Sajnos ezt a versenyzők nyilatkozatai is alátámasztják, ahogy JPM is mondta nincs erő a motorban. Az, hogy egy motor mekkora fordulaton megy, az égvilágon semmit nem jelent. A másik, hogy sajnos a BMW motor a mezőny egyik legtöbbet fogyasztó motorja.
A Williams kasztniról meg annyit, hogy az alapján nem lehet megítélni, hogy ''pl. a Williams hogy néz má ki'' ... A szélcsatorna tesztek alapján a kasztni a tavalyi FW25-höz képest aerodinamikailag 10%-kal hatékonyabb. Ez pedig nem kevés.
Egyébként én meg azt gondolom, hogy ha BMW tervezné a kasztnit, akkor lehet, hogy még itt sem tartanának. Lásd Toyota. Egyébként szakértők azt mondják, hogy náluk van a legerősebb motor idén. Tapasztalat nélkül nem megy...
Sajnos szar a csapat, pedig 2-2,5 másodperccel így is gyorsabbak a tavalyi időkhöz képest. A Ferrari meg 3-mal...
Ez van. -
tray
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
Ezzel egyetértek!
Palik nékül sokkal unalmasabbak a közvetítések. -
I. Richard
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Alapjában véve nem a közvetítésével van a baj, hanem azzal a hangnemmel, amit néha elereszt!
Régebben én is azt mondtam, hogy hiányozna, de már kezd kissé sok lenni!
Kifejezetten jókat derültünk mi is(a család) De ez egyre inkább a múlt idő...
Ezzel nem akarok senki megbántani!!!
[Szerkesztve] -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
I. Richard
üzenetére
Ne haragudj, de a mai unalmas ferrári egyben csak Lacika miatt érdemes nézni a futamot!
Palik baki nélkül, az olyan mint tél hó nélkül -elviseled, de hiányzik, ha nincs!:DD -
I. Richard
senior tag
Senki nem tudja, miért pördült ki a ''Zsolti''?!?:U
Más:
TILTSÁK BE PALIK LÁSZLÓT!!!:) Mennyen a sivatagba versenyezni:D
Egyre jobban idegesítenek, a ''Jól van Gyula, megint **** vagy!:)'' jellegű beszólásai!
Leugatja a kommentátortársát! Pont ő, aki annyit bakizik!!! -
elttiL
senior tag
Heló!
Tud valaki linket a várható/tervezett szabálymódosításokról? -
dbali
aktív tag
válasz
I. Richard
üzenetére
Ezzel már sokan így vannak Richi....:))
-
I. Richard
senior tag
Hi!
Tudja valaki, hogy mit csinál a B. Zsolti? Nekem vezetői hibának tűnt, de cáfoljatok meg! Sajna a nyilatkozatát csak félfüllel, na jó, negyedfüllel hallotam:B
Kezdem elveszíteni az iránta érzett bizalmamat.... -
Lőre
tag
Csak emlékeztetnélek hogy a nagy csapatok már eddíg is fenyegetőztek a kivonulással és a New series létrehozásával,ami feldarabolhatná az F1 et.
Nagyon furcsának tartom hogy ennek ellenére az e heti megbeszélésen minden csapat ellenvetés és vita nélkül eggyezett bele Adrian bácsi összes módosítási javaslatába,mintha nem is érdekelné őket.Szerintetek mekkora a realitása annak hogy a csapatok az eddigi tiltakozások ellenére hirtelen zokszó nélkül elfogadjanak mindent?
Vagy talán már a háttérben készek a tervekkel amik már nem tartoznak a forma 1 vezetés hatáskörébe?? Amit viszont nem nagyon szeretnék mivel a F1 szakadásához vezetne.
De azért fura nem? -
Peat;)
veterán
He egy darab gyári csapat sem fog kivonulni, vagy ha igen akkor ha tudsz mondani nagyobb reklámot az f1-től.. Minden csapat csak a reklám miatt van kivéve a nem gyári csapatok egy részét és a ferrariban is megvan a versenyzés szelleme. Talán a Mclarenben is ott van de melléfejlsztettek ,a mercedes a motort baszta el, ők meg a kasztnit kisebb mértékben.
-
Peat;)
veterán
A BMW és a Toyota motorral semmi baj nincs az ég világon. Magával a kocsival van baj(kasztni) pl. Williems hogy néz má ki:) . Toyotának meg semmi tapasztalat nem volt, most kezdi majd összeszedni magát hidd el. Egyébként már az első évben *urva jó motorokat csinált nem hiába toyota. Még egy ütőképes pilóta és jövőre BIZTOS vagyok benne hogy elöl lesznek. A Mclarennek is össze kell szednie magát mert most lejáratta magát, mercedesék tudnak motort csinálni ha akarnak, de ez már egy újabb évbe kerül. Magával a Mclarennel meg nincs baj, mndig meg volt bennük a kreativitás, mint a ferrariban, minden kis ügyes dolgot kihasználni. Williems szerintem soha nem lesz elöl, kivéve ha bmw veszi át az irányítást. Nincs semmi új ötletük, ez az első szárny is elég furcsa, ránézésre kötve hiszem hogy kisebb a kégellenállása mint pl. a Mclarené.
Reanult meg még a motor erejével szórakozik. Szóval ilyen rohadt peches évet fogtunk ki, jövőre másképp lesz, de ha nem akkor én nem nézem többet cask szabálymodósítások után. -
Lőre
tag
Aha szóvak a Ferrari egyenlőbb az egyenlőnél ugye?
Akkor hogy van az hogy az uj pontrendszert direkt ugy hozták hogy a ferrari mint domináns csapat ne húzhasson el olyan könnyen?
nem 10-6-5-4 stb
Hanem 10-8-6stb
csakhogy a többiek még így sem bírnak versenyben maradni.
Senki ne higyje hogy én nem szeretnék izgalmas versenyeket de szerintem ne az erőseket rontsuk hanem a gyengéket kellene erősíteni.
Egyébként a kisebb csapatok több autóval is tesztelhetnek pl.
A jövő szabálymódosításai biztosan izgalmat hoznak , de hogy sok pénzt visznek majd ki a forma 1 ből az valószínű.
Tartok tőle ugyanis hogy az autógyárak mivel nem tesztelhetik a verseny keretei között a legmodernebb technikáikat (pl elektronika nuku) a fapados tecnikára nem fogják szórni a pénzüket mert nem térül meg.
El ne felejtsük,hogy a mai F1 az autógyárak tesztlaborjaként is funkcionál és így nem kevés pénzt tesznek bele. Beteszik ezt a lóvét akkoris ha nem tudják az eredményeket hasznosítani a gyártás során??
Ugyhogy az egyik szemem sír a másik meg üveg! -
janati
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Pedig így van. Unom Schumi győzelmeit. Nekem ez így nem szórakoztató, hogy nincs ki ellen küzdenie. Nincs aki megszorongassa a tökeit...Pedig tehetség lenne bőven, csak autó nincs alájuk...:(
-
janati
őstag
Hát gyerekek!
Ez már nem állapot. Én magamat hatalmas Schumi rajongónak tartom, de már NAGYON UNOM ezt a versenynek nevezett körözést...:(
JSokkal jobb volt 98-00-ig, amikor a haverokkal állandóan ezen vitáztunk. Ferrari vs. Merci...a régi szép idők, amikor még tudtam örülni Schumi győzelmének.
Verseny kellene. A többieknek felnőni. Szégyen, hogy egy BMW, egy Merci, egy Toyota nem tud egy tisztességes motort csinálni. -
bdav
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
nem biztos... söt személy szerint arrol sem vagyok meggyözödve, hogy a jelenlegi ferrariknak pár kg. tulsuly akkora hátrányt jelentene (nem 1 körrel nyernek, hanem csak 50 mp vel. lol). talán monacoban elkenik öket. az végülis nem autotol függö pálya (illetve a legkevésbé az). akár DC, Kimi is nyerhet (DC-nek is nagyon fexik az a pálya, talán 2 éve az egyetlen volt ahol nyert)
-
bdav
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
az a baj h. tkp minden autonak más pálya fexik igazán. pl. emlékezzünk tavaly mit alkotttak a pirosak a Hungaroringen. sz'al egy ilyen tipusu büntinek sok értelme nem lenne.
-
bolondember
MODERÁTOR
Én személy szerint inkább nézek egy olyan versenyt, ahol vannak nagyon jók és kevésbé jók, de mindenkire egyforma szabályok vonatkoznak, mint egy olyat, ahol a mezőny fele más szabályok szerint versenyez. Ha ezt a plusz súlyt bevezetik, én már többet nem nézek forma 1-et, mert onnantól kezdve nem lesz ilyen nevű verseny.
Na, én ekkor ezt most kérlek szépen nem értem. A plusz súly MINDENKIRE vonatkozna! Tehát köv. versenyen Surmi kapná, ha ott Kimi nyerne, akkor ő, és így tovább.... Ez is egy kiegyenlítés... És jobb, mint a Sumi mindenek felett! -
tray
aktív tag
Lőre beszólása nagyon tetszett...
Nem hiszem, hogy bárki is vitatja:
- műszakilag a legjobb autó a Ferrari
- a legjobb pilóta M. Schumacher
Ezek után a legnagyobb igazságtalanság az lenne, ha nem ő nyerne. De, további tény, hogy
- a ferrarik egyenlőbbek a többieknél.
Azért a közelmúltban volt 1-2 olyan érdekes versenybírói ítélet, ami mellett nem mehet el szó nélkül az ember... Pl. legutóbb a BMW hátsó szárnyának módosítását tiltották meg, ezzel komolyan csökkent az esélye annak, hogy az első hely közelébe kerüljenek...
Én személy szerint inkább nézek egy olyan versenyt, ahol vannak nagyon jók és kevésbé jók, de mindenkire egyforma szabályok vonatkoznak, mint egy olyat, ahol a mezőny fele más szabályok szerint versenyez. Ha ezt a plusz súlyt bevezetik, én már többet nem nézek forma 1-et, mert onnantól kezdve nem lesz ilyen nevű verseny. -
válasz
bolondember
üzenetére
Ezzel az érveléssel csak az a baj, hogy a GT-t a kutya sem nézi (legalábbis az F1-hez képest elhanyagolható).
Én személy szerint Alonso-t favorizálom, de ne úgy nyerjen már, hogy a jót büntetik.
A sumi-ferrári páros igenis tud valamit, a statisztikák nyilvánvalóan mutatják. Ez van, ők a jobbak. A megoldás: a többinek kell javítani, nem a jót lebutítani. -
bolondember
MODERÁTOR
a 2 nem ugyanaz!
Mint említettem, a GT-ben csinálják. A Viperák taroltak, mint a... Na ja, nagyon. És kaptak nem csekély pluszsúlyt... 60 vagy 70 kilót(nem tudom 100%ra pontosan). Mégse panaszkodott senki. És a Viper-ek ugyanúgy domináltak tovább!!!
Kéretik egy technikai sportot nem összehasonlítani egy fizikai sporttal! (amúgy az úszók se mindig teljesen tiszták!)
Vedd le a szűklátókörű szemüveged, ha ilyen hasonlításokba esel!
ui.:nem akartam flémelni, se semmi, de ez nagyon elbaltázott hasonlat volt!
ui2.:a nézettséget meg növelni kell, mert az hozza a zsét. Ha a többiek nem tudnak feljönni, s emiatt sokan nem nézik, akkor lehúzni kell a jót! És újra izgalmas lesz, újra nő a nézettség. Erre rájöttek a GT-sek. Mosley meg Eccelstone mikor fog erre rájönni?! -
Viktor77
titán
Figyu, Te ezt élvezed? Mármint az ilyen ''izgalmas'' futamokat? Nem hiszem.
Mondjuk abban igazad van, hogy a többieknek kéne felnőni a feladathoz.
Amit pl. a merci művel idén, az kész röhej! Fisichella elöttük ért be! Ez szégyen! SZÉGYEN! Úgy rúgnék ki mindenkit onnan, hogy a lábuk se érje a földet. -
Lőre
tag
válasz
bolondember
üzenetére
Az Athéni olimpián meg az aktuális világbajnok úszók meg majd ólomövvel kell hogy ússzanak ugye??
Így esélye lehet minden kriplinek hogy beérje őket!
Az lesz ám a sportszerű!
Mert egyszerűbb a jókat is lehúzni a sárba mint felnőni hozzájuk! -
Calogero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Igen olvastam, es eleg sok dolognak orulok, vegre megint vezetni is kell az autot nem csak iranyitani.
-
Calogero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nem kell bantani ot, nem o tehet arrol hogy a tobbiek ilyen gyengek.
Javaslat a tobbi csapatnak Lopjak el a Ferrari motort meg egy kasznit es fesse mindneki a sajat csapat szinere. :DDD -
Calogero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
De ott a remény: Egyszer Mihály apó is abbahagyja!
Messze van meg 2006 :(( -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
KriszBoy
üzenetére
Amúgy, ha jobban belegondolunk, nem 100%, h a többieknek kéne erősödni!
Nézd meg a GT bajnokságot, ott a győzteseket plusz súllyal büntetik... Be akarták vezetnia ferrári egyben tavalyelőtt (mi is volt akkor, teljesen elfelejtettem!:((( )... De nem tették... Vajh miért?! :((
Amúgy, bárki bármit mond, mindenki egyenlő, de Sumákker és a ferrári mindenkinél egyenlőbb...
De ott a remény: Egyszer Mihály apó is abbahagyja! (tükön ülök!:DDD) -
tray
aktív tag
Szerintem Shumacher már annyira profi, hogy a rajtnál direkt hagyta elmenni Trullit. Mivel így nem kell túlhajtania a gépet, mert ha saját tempóban megy, a ''határon autózva'', akkor többet kozkáztat, és több naftát eszik. Brilliáns taktika.
-
Peat;)
veterán
válasz
hobizoli
üzenetére
A rajttal semmi bajom nem volt nehéz felfogni, vagy írtam ilyet valahol hogy most a rajtnál volt valami :F
A SZÖVEGÉVEL volt bajom, nemtudom ezt meg-e nézted, vagy egint csak beledumálsz úgy hogy nem is láttad/hallottad, most nem ingerellek de ha hallottad az interjút és neked nem ütötte meg a füled akkor te is fölülről nézed a világot és az embereket.. -
bolondember
MODERÁTOR
Ne a Sumákker rajongó szemével nézd az egészet, hanem a sportkedvelőével!
98-99ben, a merci szárnyalásakor sem volt unalmas, pedig h indult?!
Amikor a 2 ezüstnyíl 98ban az aussie futamon MINDENKIT lekörözött, s mégis milyen izgi lett a befutó...
Áhh, a régi szép idők!
Amúgy én meg a szkdolim próbáltam írni...:DDD -
-
az utóbbi két versenyen pl. volt olyan, hogy nem ő ment elöl.
de nem úgy került az élre, hogy előzött volna, vagy hogy egyáltalán megpróbálta volna, támadott volna, hanem szépen megvárta, míg elmennek előle. ilyen értelemben ő egy 60-70 körös időmérő versenyen vesz részt, és ez nem fair az autóverseny-rajongókkal szemben. -
Calogero
addikt
Schumi meg a vegen uj rekordot allit fel.
Elozes nelkul lesz vilagbajnok :DDD -
Peat;)
veterán
Vazz a ph-nak meg kéne venni a minardi 51%-át és egy ütős csapatot építeni Zsolti köré!!!
Hoopsz, lehet hogy ez a ngy unalom megártott :F :DDD -
Torry
addikt
Szar az egész.
Én már nem is izgulok ki lesz az első, úgyis mindig a sumakkher lesz.:( -
Peat;)
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Idén még nem előzött verseny közben....(kivéve persze a boxot). Ez így nem verseeny!
-
engusz
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Igen, ez jó taktika. :D
-
Lőre
tag
Minden fanyalgó figyelmébe ajánlom!!
Hogy mit kellene tenni tenni a F1 izgalmassá tételéért??
Na persze könnyű lenne a legjobbat kiszuperálni ugye ,hogy aztán a maradék középszerűek ünnepeltethessék magukat.
Én mégis azt hiszem hogy a lemaradóknak kellene végre a gatyájába rúgni egykét jó nagyot hogy az elherdált pénznek látszatja is legyen ,és versenyképes alternatívái tudjanak lenni a Ferrarinak!
Süket szöveg amit a Mercedes elereszt ,hogy ők már építik a jövő autóját !!
Ezt kellett volna nem elbakni ,hanem megcsinálni tisztességesen és akkor nem a mezőny közepén kullognának.
Szégyenletesnek tartom azok hozzáálását akik ugy akarnak előrejutni,hogy a jobbat nem legyőzni, hanem kizárni szeretnék.
Forza Ferrari! Go Sumacher!
[Szerkesztve] -
Háát, minden elismerésem Trullié, az a rajt nagyon szép volt...
de ami utána jött... ez a német úgy első, hogy én nem emlékszem tőle egy előzésre sem az elmúlt évekből...
és fájdalmas, és szomorú, hogy egy verseny legizgalmasabb vetülete az, hogy a két műsorvezető találgatja, hogy ki hány kerékcserés taktikán van, és hogy ezt hogy változtatják meg...
Aztán olyannyira nem történik semmi, hogy percekig Fernando Alonso fedélzeti kamerájából nézhetjük, ahogy rója a köröket...
egyre uncsibb ez az f1, asszem mostantól leszokom róla.
a lekörözéseken kívül ma egyetlen előzést sem láthattunk, leszámítva Trulli megmozdulását a rajtnál.
Én személy szerint egy Sony dig.fényképező angol nyelvű haszánlati utasítását olvasgattam a futam második felében... és így legalább részben valami hasznossal töltöttem az időm...
Aktív témák
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest