Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Detox_85
tag
1 Rubens Barrichello (BRA) Ferrari 1:10.223
2 Michael Schumacher (GER) Ferrari 1:10.400 +0:00.177
3 Takuma Sato (JPN) BAR 1:10.601 +0:00.378
4 Jenson Button (GBR) BAR 1:10.820 +0:00.597
5 Juan Pablo Montoya (COL) Williams 1:11.062 +0:00.839
6 Ralf Schumacher (GER) Williams 1:11.106 +0:00.883
7 Kimi Räikkönen (FIN) McLaren 1:11.137 +0:00.914
8 Olivier Panis (FRA) Toyota 1:11.167 +0:00.944
9 Fernando Alonso (ESP) Renault 1:11.185 +0:00.962
A Ferrari meghúzta, hogy beteszi Barrichellot az első helyre, a versenyt úgyis úgy alakítják, ahogy akarják. Sajnos a Ferrari azt csinál amit akar, ők döntik el, hogy Barricello vagy MS nyerjen.
Szegény Rubens pedig mosolyog mindezekhez. Ilyenkor már hagyják nyerni ?...:((
[Szerkesztve] -
PrinczA
őstag
nem tudja vki az idomero veget? nem tudom megnezni az RTL lub-on, csak holnap a futamot.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
:C:C:C
Hajrá Zsolti!!! -
Peat;)
veterán
válasz
üzenetére
Az utcssó mondataiddal a Mclaren drukkolókat sértedegeted..de te tudod. Menj és pisáld a gumicsíkjaidat :t , ott a smiley, ne kapd fel a vizet de ne báncsd szegény Satot és Mercit se:) Sato legalább versenyez, jobb lenne 10sato és 10 Kimi, Scumacher szintű pilóta az f1-be mint a mostaniak. Pörögne a verseny az biztos:)
-
törölt tag
válasz
Calogero
üzenetére
Grat a Zsoltinak remélem ma este is remekel!
A Satoról csak annyit hogy szerintem nem csak őrült hanem hülye is de ez csak a szubjektiv véleményem! Lassan minden versenyen csinál valami grimbuszt arról nem is beszélve hogy szegény autóje se lehet kibékülve vele, mert annyit amennyit ez már ártott neki szerintem még a Merci sem bírna!:DD De tényleg a Mercivel mennyit menne??:D -
Calogero
addikt
Baumgartner meglepte a Minardit: [L]http://www9.online.rtlklub.hu/cikkek/2/7709.shtml[/L]
Sato őrült, meg kellene büntetni: [L]http://www9.online.rtlklub.hu/cikkek/2/7708.shtml[/L] -
Peat;)
veterán
válasz
üzenetére
Gyorsnak gyorsa tud lenni az is valami, de ő a maxot hozza ki a kocsiból az élcsapatokból egyedüliként, szóval ez beárnyékolja.
Inkább beszéljünk Zsolti második szabadedzéséről, ilyneket kéne mutatnia időmérőn és jövőre is a forma1-ben maradna és még nem is ő fizetne.. -
Notes
senior tag
Hát először is: Én (veled ellentétben) nem a hülye Palikot hallgatom, ti. én a német RTL-en nézem a versenyeket...
Másodszor: Én nem mondtam, hogy a Toyota szar szereplést mutat be. Ha elolvasod mégegyszer (figyelmesen) oda az van írva, hogy szaraBB autót csinál mint a Ferrari. Mellesleg a Toyota a tengerentúlon már jóideje komolyan benne van az autóversenyzésben, szóval nem a babakocsi-osztályról jöttek ide. Mindössze a forma 1 keményebb diónak bizonyult.
Harmadszor: Én is gratulálok! :) -
tkesy
őstag
Második szabadedzés:
01. - Barrichello - Ferrari (B) 1:10.365 - 24 kör
02. - Davidson - BAR-Honda (M) 1:10.967 + 0.602 - 42 kör
03. - Montoya - Williams-BMW (M) 1:10.982 + 0.617 - 29 kör
04. - M.Schumacher - Ferrari (B) 1:11.036 + 0.671 - 28 kör
05. - Button - BAR-Honda (M) 1:11.230 + 0.865 - 19 kör
06. - R.Schumacher - Williams-BMW (M) 1:11.530 + 1.165 - 30 kör
07. - da Matta - Toyota (M) 1:11.893 + 1.528 - 35 kör
08. - Panis - Toyota (M) 1:11.994 + 1.629 - 30 kör
09. - Zonta - Toyota (M) 1:12.019 + 1.654 - 42 kör
10. - Raikkonen - McLaren-Mercedes (M) 1:12.197 + 1.832 - 20 kör
11. - Webber - Jaguar-Cosworth (M) 1:12.438 + 2.073 - 33 kör
12. - Trulli - Renault (M) 1:12.441 + 2.076 - 28 kör
13. - Fisichella - Sauber-Petronas (B) 1:12.537 + 2.172 - 27 kör
14. - Sato - BAR-Honda (M) 1:12.601 + 2.236 - 3 kör
15. - Wirdheim - Jaguar-Cosworth (M) 1:12.761 + 2.396 - 30 kör
16. - Klien - Jaguar-Cosworth (M) 1:12.950 + 2.585 - 31 kör
17. - Massa - Sauber-Petronas (B) 1:13.196 + 2.831 - 32 kör
18. - Baumgartner - Minardi-Cosworth (B) 1:13.384 + 3.019 - 18 kör
19. - Glock - Jordan-Ford (B) 1:13.446 + 3.081 - 33 kör
20. - Alonso - Renault (M) 1:13.732 + 3.367 - 3 kör
21. - Heidfeld - Jordan-Ford (B) 1:13.961 + 3.596 - 18 kör
22. - Pantano - Jordan-Ford (B) 1:14.407 + 4.042 - 20 kör
23. - Leinders - Minardi-Cosworth (B) 1:14.409 + 4.044 - 21 kör
24. - Bruni - Minardi-Cosworth (B) 1:14.428 + 4.063 - 17 kör
25. - Coulthard - McLaren-Mercedes (M) idő nélkül - 2 kör - elektomos hiba miatt
Forrás:[L]http://www.f1hirek.hu[/L]
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
P. No Driver Team - Engine Tyres Times Ave/Gaps Laps
1. 2 BARRICHELLO Ferrari B 1'11''354 211.498 Km/h 16
2. 1 M.SCHUMACHER Ferrari B 1'11''619 + 0'00''265 16
3. 35 DAVIDSON BAR Honda M 1'11''693 + 0'00''339 23
4. 3 MONTOYA Williams BMW M 1'12''008 + 0'00''654 11
5. 38 ZONTA Toyota M 1'12''366 + 0'01''012 25
6. 37 WIRDHEIM Jaguar Cosworth M 1'12''424 + 0'01''070 25
7. 9 BUTTON BAR Honda M 1'12''553 + 0'01''199 14
8. 11 FISICHELLA Sauber Petronas B 1'12''575 + 0'01''221 12
9. 17 PANIS Toyota M 1'12''631 + 0'01''277 16
10. 4 R.SCHUMACHER Williams BMW M 1'12''850 + 0'01''496 14
11. 8 ALONSO Renault M 1'12''989 + 0'01''635 15
12. 6 RAIKKONEN McLaren Mercedes M 1'13''147 + 0'01''793 8
13. 7 TRULLI Renault M 1'13''351 + 0'01''997 15
14. 12 MASSA Sauber Petronas B 1'13''371 + 0'02''017 17
15. 10 SATO BAR Honda M 1'13''532 + 0'02''178 12
16. 16 DA MATTA Toyota M 1'13''555 + 0'02''201 18
17. 14 WEBBER Jaguar Cosworth M 1'13''762 + 0'02''408 10
18. 5 COULTHARD McLaren Mercedes M 1'13''916 + 0'02''562 10
19. 15 KLIEN Jaguar Cosworth M 1'14''407 + 0'03''053 26
20. 39 GLOCK Jordan Ford B 1'15''017 + 0'03''663 25
21. 18 HEIDFELD Jordan Ford B 1'15''020 + 0'03''666 14
22. 40 LEINDERS Minardi Cosworth B 1'15''028 + 0'03''674 20
23. 19 PANTANO Jordan Ford B 1'15''260 + 0'03''906 20
24. 20 BRUNI Minardi Cosworth B 1'15''468 + 0'04''114 9
25. 21 BAUMGARTNER Minardi Cosworth B 1'17''051 + 0'05''697 16
hobizoli -
X-COM
nagyúr
nem unjátok még, hogy a 59. kört futjuk le ebben a kérdéskörben, én spec. rohadtul
egyikünk sem engedett az álláspontjából egy centit sem -
hobizoli
nagyúr
Amikor MS atment Ferrarihoz az elso ket ott toltott eveben meg igencsak bukdacsoltak, de 3. evben mar jo eredmenyeik voltak, aztan jott a WMM es megcsinalta azt, amire minden csapatnak szuksege van, ha minden mas csapatot le akarnak gyozni: a tobbiekenel nyerobb autot.
hobizoli -
Peat;)
veterán
Te is csak a hülye Palikot hallgatod, a toyota még csak pár éve van a forma1-ben mi a istent vársz tőlük?! Egyébként a motor már versenyképes a kocsit meg újjáépítik még idén szóval elég keményen dolgoznak aztán jön Palik lecikizi Gyula barátja és a Mclarenek mellett a Toyotát is a sok ember meg elhiszi. Grat (amúgy a ferrari is hasonló költségvetéssel dolgozgat mint a toyota cak ezt elfelejti monadni a Palik, meg a ferrarinak is mintha nem 3 évbe tellett volna hogy idáig jusson, ahhoz képest a toyota az egyik legmegbízhatóbb autó jelenleg és a középmezőny erős tagja, ha ez szar szereplés forma 1-ben 3 év verseny utángratulálok de tényleg)
-
Notes
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Ellenfél most is van. Nem hiszem pl. hogy Montoya olyan amatőr lenne, vagy hogy Raikkönen egy normális autóban nem tudná megszorongatni Scumit. Ez egy technikai sportág. Amíg csak az olaszok építnek rendes versenyautót, addig a többiek a fejük tetejére is állhatnak akkor sem lesznek világbajnokok. Mert én hiába tudok versenyezni, ha a kocsi lassú... akkor leelőznek.
Emlékezzünk vissza mit szenvedett Schumacher az első években a Ferrarival. Sz_rból nem lehet várat... -
hobizoli
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Mansell mikor volt ellenfele Sennanak? Olyan peches versenyzo volt, hogy megegy olyan talan soha nem is lesz....O sem tudott a gyenge autoval nyerni, ugy ahogy Senna sem.
Amikor MS a Ferrarihoz kerult, akkor is megvolt a F1 kiemelkedoen jo technikat felvonultato csapata, csak nem Ferrarinak hivtak...
Amikor a Williamsek a Renault motorral letoltak mindent akkor miert is nem sirt senki, hogy megolik az F1-t?
hobizoli
[Szerkesztve] -
de Sennának voltak _ellenfelei_ , akik hasonló képességekkel rendelkeztek, mint ő.
Prost, Piquet, Mansell...
szerintem abban a mezőnyben egészen más értéke volt a győzelemnek, mint az elmúlt 10 évben.
persze az autók nem voltak ilyen gyorsak, nem volt bennük ennyi elektronikai kütyü, de olyan nagy különbségek sem voltak. -
Notes
senior tag
Mindenki gyepálja szegény Ferrarit, hogy megölik a forma 1-et. Bezzeg amikor Senna a Hondával simán lenyomott mindenkit akkor egy félisteni géniuszról zengtek az ódák... senkit nem zavart az egyhangúság.
Egyébként meg a lehetőség adott mindenkinek. A Toyota pl. több pénzből évek óta szarabb autót csinál. Erről nem Ross Brown tehet. Szerintem... -
hobizoli
nagyúr
Persze, hogy nem szablytalan, persze ''csak'' attol fugg, hogy hogyan is ertelmezzuk a szabalyt....a gumi nem lehet x mm-nel szelesebb, igen csak nem irtak, hogy mikor... Szerintem -is- a futam egeszere vonatkozik a szabalyzat...
Ennyi erovel a pl most az EB-n otthon jatszo portugalok legkozelebbi meccsen a kezdes elott ugye leellenorzik a kapukat, aztan hogy-hogynem az ellenfele 1m-rel kiszelesedik az oveke meg 1m-l osszebbszukul - a meccs elott jo volt ellenorzeskor
Annak idejen az NDK-s kajak-kenu valogatottnak volt olyan anyagbol a kajakjuk, hogyha vizbe ert, akkor keskenyebb lett es megnyult, ezzel kisebb lett a kozegellenallasa es a celfotos befutonal is jol jott az a par cm plusz hossz.
Igen am, aztan egyszer megis megbuktak, merthogy a rajtnal hatulrol fogtak ijen kis uszo stegekrol a hajokat, es bizony az NDK-soket mar nem lehetett hatrebb huzni, mert mar koppant a stegen, az orra viszont meg mindig tullogott a rajtvonalon.
A parton persze -szarazon- jok voltak a meretek a futam elott es utan is...megis diszkvalifikaltak oket.
hobizoli -
td
senior tag
Igaz, hogy már mindegy az a 20 pont, nem is azért hoztam fel. De ugyanígy ne reklamáljon más se a 4 pontért! Kimike ne akarjon egy győzelemmel bajnok lenni úgy, hogy a második ''félidőben'' olyan tejesítményt nyújt, amilyet. Pl. Suzukában képtelen volt megelőzni DC-t, ahogy én elnéztem.
Ja, és amikor sokan azt állítják, hogy a Ferrari mellett van az FIA... Persze, csak minden szabálymódosítás ellenük született. Most erre persze lehet azt mondani, hogy csak ''kirakateredmény'', hogy tudták úgyis, hogy nem ér majd semmit, de ez így nem lenne igaz. Utólag mindig könnyebb okosnak lenni, és én úgy látom, hogy számítottak a változtatások. Más kérdés, hogy a Ferrari olyan jól alkalmazkodott ehhez is, hogy most megint látjuk, hol tartanak.
Nem szabad azonban elfelejteni, hogy 1996 és 2000 között nem lett volna izgalom, ha nincs Schumacher. '96-ban Hill unalmasan körözött, néha megelőzött egy-egy Minardit a célegyenesben (máshol nem is tudta volna), és csak akkor volt érdekes egy futam, ha Schumacher nyert. '97 és '99 között meg le lettek volna osztva a lapok Villeneuve és Frentzen, illetve Häkkinen és Coulthard között, ami megintcsak baromi unalmas lett volna, nem igaz?
[Szerkesztve] -
aztaaaa.... ross brown engedélyt adott barichellonak, hogy próbálja megelőzni schumachert...
:C
ez aztán a sportszerűség! :D -
X-COM
nagyúr
jajmármegint a 20pont, nem volt szabálytalan
ez kb. olyan, mint a michelin gumi tavaly, az sem volt szabálytalan, de aztán kicsit módosítottak a szabályokon, így ugyanazok a gumik a módosítás után már szabálytalanok voltak
vagy, mint a ferrari ''periszkópjai'' valamely évben
a visszatolásos valóban ''szabályos'' volt, egy idióta szabály miatt, teljesen érthetetlen
ki mondja meg mi a veszélyes hely és ha eltávolítják a veszélyes helyről, akkor miért folytathatja a futamot, öröm az ürömben?
nomindegy
[Szerkesztve] -
törölt tag
''...éde hogy egyesek ezt miért nem veszik észre??''
Erre próbálok én is rájönni majd szólok ha sikerült; egyébként nekem is az volt az érzésem hogy eggyesek még 2000óta sem nézik a Forma 1et és itt osztják az észt anélül hangsúlyozom hogy utánanéztek volna a tényállásnak! Azt már nem is mondom hogy egy könyvet is a kézbe lehet venni a témáról!:( -
td
senior tag
''ráadásul Montoya kavart be''
Ez alatt azt értettem, hogy nem magától csúszott ki. De ha rátartibb lett volna Schumacher, akkor persze egyből ő a ''szemét übermensch'', aki kilöki Montoyát. Merthogy a kolumbiai a kavicságyba került volna, ha nem engedik el, az tuti - legutóbb sem arról volt szó, hogy nem tudta, hanem nem akarta megelőzni: elvégre is minek kockáztasson, ha lazán megnyeri így is a futamot. Ő akkor autózik nagyot, amikor kell, most pl. az élen szedett össze annyi előnyt, hogy Ralf már ne állhasson vissza elé. És közben még a fékekkel is spórolt, mialatt Barrichello meg szétcseszte azokat.
És a lényeg az, hogy 4 pont járt a tavalyi esetért, ráadásul félig a pályán volt, ahogy azt már leírták előttem. A McLarennél senki nem követelte a 20+12 pont levonását, pedig ugyanannyira ütközött a szabályokba, mint Schumi visszatolása. És véleményem szerint ez nem olyan ''külső segítség'' volt, mint Senna esetében, nézzétek meg videón! Ő nem is kavicságyban volt, ha jól emlékszem, hanem egyszerűen betolták, így még jó, hogy kizárták utána.
Amúgy komoly emberek járhatnak ide: Senna 4x bajnok, vagy aki bunkózik, de leírja, hogy ''utánna'', meg ''Kimmi''. Meg a Ferrari-drukker Palik - hát ja! Csak egyfolytában azt hajtogatja, hogy történjen már valami velük. Persze érthető is, a vezérigazgató úrnak nem jó, ha ''unalomba fullad a Forma-1'', mert akkor nem lesz szép bevétel a Ringen, de hogy egyesek ezt miért nem veszik észre?? -
törölt tag
Ugye ugye nagy csibész vagyok!:D
Engem már vagy 3éve megfertőztek a kétkerekűek! 2éve eggyik haverom meghívott a Hungaroringre Alpok-Adria futamra és bemutatott a Talmának! Gondolhatjátok olyan paff voltam hogy meg se tudtam szólalni; elég furán viselkedhettem! De aztán tök rendes volt és adott autogrammot is! Ezt csak úgy gizdázásul mondtam el!:DD -
escie
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
még csak ifjú sporttárs! :)
ugyanis mostanában kezdek rákapni a kétkerekűek bámulására. mit le műveltek a 125cc-sek is. :D
a Le Mans-i pedig egyszerűen lenyűgözött, nagyon megszerettem...
majd nézni fogom a Spa-i 24 órást is, aug.1. talán... ==> eurosport
ma volt ''motorsport víkend'' összefoglaló, Le Mans-ról össz-vissz 2 perc... :(
általában a wrc összefoglalót is nézem, ha le nem csúszok róla...
btccről lemaradtam, bár szívesen néztem volna...
ez is az eurosporton volt?!
beoffítom, mert ez elvileg f1 topik. :)
jah, és a nevek asszem stimmelnek...
PumPi: elképzellek svájcibicskával a kezedben, bridgestone gumicsíkokkal a zsebedben, lehúzott sliccel, mercik után kutató szempárral...
hááát, tényleg nagy csibész vagy!! :)) -
törölt tag
Még csak annyit elmodok hogy tavaly amikor 1értelmű volt hogy a Bridgestone magasan szar gumit szállít akkor is kidolgoztam az elméletem! Felőlem lehet az Mclaren; Ferrari; Williams; Kispolszki mindegy.
Elméletem: A japán futam után fogtam volna a kis svájci bicskámat a pálya közepén felszabdatam volna; maj lepisálom a végén meg leöntöm 100as benzinnel majd felgyújtom és közba meg megköszöntem volna az egész éves közreműködést!
A Palikhoz csak annyit még; utána befejezem hogy tavaly amikor a Williams volt jó akkor meg ott istenítette a Williamset hogy most ők tudják felvonultatni a legjobb csomagot meg hasonlók; nekem is nehéz volt lenyelni de megpróbáltam objektíven nézni és beláttam hogy igaza van! A Ferrarinak tényleg hibádzott egy komponens a gumi ; na azóta utáltam a Bridgestone!t -
tkesy
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Megpróbálom....
3.
2.
1.
Megvolt...
:P
De még mindig értem mi volt nevetséges... Technikai sport, és amint tudjuk: ami elromolhat az el is romlik... És még van egy olyan is, hogy: ''szegény embert, még az ág is húzza''... Jelen esetben ez állt fenn... De ez nem nevetséges, max sajnálatra méltó... szvsz
Azt meg végképp nem értem, ha az ''ellenfél'' hibái nem érdekelnek/tek, akkor a kedvencedet miért röhögöd ki:F -
-
törölt tag
Elárulom neked én akkor is röhögtem amikor a Ferrarit szídta de csak akkor ha megérdemlik márpedig a Mclaren nagyon is megérdemli! Akkor is röhögök amikor hozza a hülye hasonlatait a tereprallyval meg a rallyval! 1szerűen hangulata van a futamnak nekem nem tetszik más nektek nem tetszik ez; én nézem ezt mert engem szórakoztat nektek nem kötelező!
''Szerencsére Kimmi nem így gondolkodik, mert különben hozzáb*szta volna a Ronhoz a kormányát a 3. tervezett boxkiállása során, és otthagyta volna az a futamot a p*csába...''
Lehet hogy egy bunkó köcsög vagyok de én meg is csináltam volna, nem is neheztelt volna rá senki! Én összebeszéltem volna a Coultardal és a boxutcai sebességgel mentem volna végig a versenyen legalább végigbírta volna elvileg... Talán akkor elgondolkodna a Merci meg a Newey meg mindenki... -
Viktor77
titán
Tudod miért röhögtem? Mert attól függetlenül, hogy Kimi rajongó vagyok, próbálom nem szürke, és piros szemüvegen át nézni a dolgokat, és objektív maradni, még ha ez nem is mindig sikerül.
Nézd így, és meglátod miért volt nevetséges.
Az hogy MS-nek mikor, és hányszor cseréltek kormányt leszarom, mert nem érdekel. -
Arnold2
őstag
Jó szerintem nem kéne komolyan veni Palikot ! Igaz én inkább ferraris vagyok, de mondjuk nem sértődnék meg fordított esetben! És azért az 5 boxkiállás az durva volt! Én csak jót nevetek rajta akármit is mond, habár most a kanadain nagyon elemében volt:) És ahogy mondani tudja: ''GYULA!''.
Tanácsom: aki Mclarenes ne vegye komolyan próbáljon nevetni rajta vagy ha nagyon nem megy akkor nézze a német RTLt! Ott szolidab a kommentár :DD:DD:DD
[Szerkesztve] -
tkesy
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
'' halálra röhögtem magamˇ szép kis drukker... :(((
Szerencsére Kimmi nem így gondolkodik, mert különben hozzáb*szta volna a Ronhoz a kormányát a 3. tervezett boxkiállása során, és otthagyta volna az a futamot a p*csába...
Ehelyett, végigküzdötte a futamot és valószínűleg fogcsikortatva nézte amint Fisichella elrobog mellette, miközben ő a box felé gurul...
Csak tudnám, hogy ha ez szerinted szánalmas és nevetséges volt, akkor mit mondtál mikor MS kormányait cserélgették:F
És Palik mit mondott akkor:F
Mert akkor nem röhögött, és nem szidta a Ferrarit...
Egyébként úgy néz ki, hogy a Williams és a Toyota alakulatát kizárták, és a csapattól, + a pilótáktól is elvették a pontokat... -
tkesy
őstag
válasz
üzenetére
Nem gondoljuk, tudjuk...;]
Bár ezt a vak is látja, izé hallja, csak általában a MS drukkerek nem...
Palik vesszőparipája a Toyota költségvetése, + a McLaren idei teljesítménye... Más nem is létezik szinte... :((( Tény, hogy alapja van a ''szidásnak'',(McLaren) de egy idő múlva már nem objektív ítélet, hanem bunkóság... És ezzel együtt minden egyes alkalommal a lelkébe gázol,- igen paraszt módon,- a tv előtt üllő McLaren szurkolóknak... És mert általában nem vagyunk akkora hanggal, mint egy :U másik tábor szurkolói, hidd el, vagyunk azért jó páran... -
Viktor77
titán
MM szurkoló vagyok (főleg Kimi), de én is halálra röhögtem magam, mikor Palik meglátta (és ugye nem mondhatott semmit), hogy kormánycserére áll ki Kimi. És tudod miért? Mert rohadtul szánalmas, és nevetséges volt.
Amúgy most mi van? Hallottam kósza híreket, hogy a BMW-ket, és a Toyotákat valami szabálytalan fék miatt kizárták. Most igaz, vagy sem? Mondjuk sztem ha így lenne, már rég erről vitatkoznánk. -
törölt tag
Nem hiszem el ti tényleg azt gondoljátok hogy a Palikék Ferrari drukkerek! Erre csak azt mondom hogy amikor a Mclaren volt vbajnok akkor én mindíg azt hittem hogy Mclaren drukker! Nem megérdemli a Mclaren ha szídják?? Teljesen igaza van én még le is pisálnám azt az autót!;]
ROSSI RUUUULLEZZ!!! Fogadjunk ti sem neki drukkoltok az eddigi tapasztalatokból kiindulva!:) -
neduddki
nagyúr
Hi!
Juhejjj egy sporttars!!! Vegre nem vki aki nemcsak egyforma !!!!
Amit amotogp-n az a ket allat muvelt:- )))) /allat joertelmben/
Sajnons lm-bol csak a zosszefogllaot lattam, nem tudod, hol-mikor osszefogllalo, a vasarnap esti kicsit rovid volt!!! Amugy a jurosport magyar kommentatorai tenyleg nagyon profi gyerrekerk, nagyon szeretem, ahogy lenyomjak a ralit is!!!:- ))) Amugy az egyik Varhegyi Ferenc ha jol tevedek, masik meg Voros CSaba????
De lattad a het vegi btcc??? Na az verseny nem unalmas korozgees, aszt kene vhol mutatni!!!
udv
neduddki -
Pierre
tag
Azért nekem sok volt, amikor ugyanabban a kanyarban a riporter mindig megemlítette, hogy: úúúú, Rossi hogy keresztbe tette a mocit :DD
Paliktól sajnos nem lehet várni, hogy pártatlan kommentárokat mondjon, pedig egy kommentátornak elvileg ez volna a feladata. Sosem találkoztam még mással, aki ennyire drukkolt volna valakinek, mondjuk egy focimeccs vagy tenisz mérkőzés közvetítésénél (leszámítva persze a magyar vs külföldi összecsapásokat, de az más tészta) Szerintem ha Schumacher visszavonul, nem is fog f1-et nézni többet ;] -
escie
őstag
én meg a forma1 nézőket sajnálom... :(
ilyen gyönyörű motorsport hétvégét, így elrontson két dilettáns barom...
hogy lehet ilyen elfogult egy(két) ''sportriporter'' ?!
a McLaren szurkolók tudják mire gondolok...
_colnergyula_, csak a hijjegéshez meg a röhögéshez ért.
ha valaki kicsúszik: hííííííííííjjj!!
gratulálok.
akkor nem röhög, mikor mondjuk egy komplett hátsó futómű önnálósítja magát?
ez szvsz, azért nagyobb betli...
ja, hogy az Ferrari volt?! ja, jó. akkor meg de szépen fogta meg, meg de szépen repült, húú de tud a Ferrari, meg Barichello!
mondjuk azt sem értem miért poén még mindig, hogy: zsantotcsücsörít!
minden futamon ezt kell hallgatni.
az a gáz, hogy nem találok más adót, ahol közvetítenék.
(ötlet, valaki? műholdas upc, egyébként... )
tényleg állat jó hétvége volt: MotoGP, Le Mans, F1...
egész nap a tv előtt voltam kénytelen ülni.. ;]
és le a kalappal, hogy pl a Le Mans-i 24 órás versenyt milyen profin, elfogulatlanul kommentálta a két riporter. (sajna nem tudom a nevüket)
MotoGP szintúgy vérprofi közvetítés... :C
bocs, az ömlengésért, de ki kellett panaszkodjam magam... :( -
Pierre
tag
Én csak a pilótákat sajnálom, akiktől néhány óra után elvették a helyezéseiket, pedig keményen dolgoztak mind a ketten. Szerintem fogalmuk nem volt, hogy ''illegális'' a fékhűtőjük.
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
''Frank Williams gárdája már be is jelentette: nem fellebbeznek a döntés ellen.
Sam Michael, az istálló technikai igazgatója kijelentette: ''Hiba volt, és véletlenül történt. Nem nyertünk vele semmit, még a fékhűtés terén sem, mivel a hűtőcsatorna bemeneti átmérőjét nem növeltük meg. Viszont a hűtők valóban nem felelnek meg a technikai szabályzatnak, ezért elfogadjuk az FIA döntését.'' ''
[L]http://www9.online.rtlklub.hu/cikkek/2/7653.shtml[/L]
:C
hobizoli -
neduddki
nagyúr
HI!
Na tuttam en, hogy csak csiannak vmit, hopgy meg legen a monden masodik futamon a kettos ferrari gyoizelem....
na komojabban, nem tom mire gondoltak a wiloliemsnel meg a toyotanal, hogy elnezik nekik azokat a kis stikliket amit a ferrarinek rendszeresen elneznek, hat azer ok nem egy ferrari!!!!
udv
neduddki
p.s. ha vki tul komojjan veszi a masodik mopndatot az vessen magara... /de barcsak ne egybol ez jutott volna eszembe/ -
X-COM
nagyúr
kizárták a williamseket, meg a toyotákat, szabálytalan fékek miatt
1.MSchumacher
2.Barrichello
3.Button
4.Fisichella
5.Räikkönen
6.Coulthard
7.Glock
8.Heidfeld -
bdav
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
csak így érzem. valahogy pl. a tavalyi évben nekem ugy tünt, hogyha nem ideálisak a körülmények (technikai fölény pl. a gumik miatt nem biztositott), ms valahogy nem olyan nagyon jo már.
VB cimek nem csak a pilota tehetségét jelzik, igen a ''csak'' kimaradt sorry, bár sztem egyértelmü volt (#1901), hogy mire gondoltam. köszönöm hogy megpróbáljátok minél jobban félreérteni amit irok :( (igen részben énis hibás vagyok, mert nem mindig figyelek arra, hogy beleköthetetlen kommentjeim legyenek, és a számomra nyilvánvaló dolgokra is kisebb figyelmet forditok)
tkesy kössz, de sztem lassan feladom :) kilátástalan meddő vita, ráadásul ugyanazokat a köröket futjuk már n-edszer -
Egyébként nem értem, mit kell vitázni. Ott van a többi embernek/csapatnak a lehetőség, tessék elkapni a piros gépet. Addig mindenki csak szájhős, élükön Montoya-val. Ő is el volt szállva magától. Jövőre megy a Mercedeshez, kíváncsi leszek, jól döntött-e. LOL
-
Gregorius
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
KR minek kuzdott volna, hogy lereccsenjen WMM-je megint?
Érdekes, nekem úgy tűnt, a rajtnál kimondottan sietett, és utána is elég sokáig tartotta a tempót Montoyával.
JPM nem ment azert olyan sokkal lassabban
Nekem a ''feltartja Schumachert úgy, hogy Barichello egy 2mp-s hátrányt behoz egy kör alatt'' kimeríti a sokkal lassabban fogalmát. Kérdem én Sch miért nem tudott ez alatt támadópozícióba se kerülni? Pedig mint azt korábban demonstrálta, Schumacher szemrebbenés nélkül ki tudja tessékelni Montoyát a kavicságyba, ha akarja.
Schumacher kiváló pilóta, az nem kétséges, de jó volna ebből folyamatosan mutatni valamit. Kört ver a második-harmadik helyezettre, oké, ennyivel gyorsabb. De ha helyzetbe kerül, akkor igenis mutasson valamit, ne csak ezt a sétakocsikázást.
szerintem JPM volt a hunyo szerinted meg MS
Tévedés, szerintem mindketten (tehát MSC is :P). MSC lehetett volna körültekintőbb, JPM pedig nézhetne néha előre is. A versenybíróság előtt ártatlan boci szemekkel hallgattak, pedig egyik sem a nyugodt temperamentumáról híres hasonló esetben. -
hobizoli
nagyúr
Uhm es ezt mibol is gondolod? Hiszen hujere szivatjak oket a Ferrarisok: hol ijen, hol ojan taktikaval nyernek elottuk, szegenyek meg csak tapossak a gazt, hogy hatha...
VB cimek nem a pilota tehetseget jelzik, akkor Senna meg egyenesen egy zero volt, nem? Neki volt akkor legjobb kocsija, es a McLaren volt a legjobb csapat akkoriban...megis asszem csak 4x lett VB
hobizoli -
Nem érdekel, hogy ő a legjobb, de Schumi akkor is monnyonle! :DD
viszont a McLaren végigment a pályán! :C :C
igaz, 5 boxkiállással, de végigment... -
Pá
addikt
Én megmondom mennyire jó:
7 vb cím(megelőlegeztem neki a mostanit...)-magasan az első:D
77 futamgyőzelem-szintén magasan az első:D
kb 60 pole position-sztem idén megdötni Senna rekordját
ezen kívül minden más kisebb statisztikát is vezet, amit most nem akarok felsorolni, mert nagyon sokáig tartana...
:DD -
Kitartok amellett, hogy jobbak nincsenek, max alkalmanként gyorsabbak. Erre példa Sato: Gyors, csak nem megy vele semmire.
A Ferarrit Schumira építik, a gumikat is. Még az Enzo fejlesztésében is ott volt. Ross Braunt pedig ő vitte a csapathoz. Ha nem így lenne, nem ő lenne a csapatnál, és főleg nem ennyi pénzért. A Fiat nem tud pénzt pazarolni.
[Szerkesztve] -
bdav
őstag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
igen, ezt is hallottam már párszor. nem vagyok meggyözödve erről, egy pilóta nem vált meg egy csapatot, kellett hozzá Ross Brown is, aki szintén akkoriban ment át a Ferrarihoz. továbbá nem zártam ki azt h. régen ö volt a legjobb pilota, csak azt mondom továbbra is, hogy a jelenlegi mezőnyből vannak olyanok, akik jobbak nála.
Aktív témák
- Autós topik
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Elektromos autók - motorok
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest