Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
ehhe...
eddig ti irogattatok ilyeneket, hogy nektek az egeszben csak az a fontos, hogy a 2 ferrari kiessen, a schumi visszavonuljon vagy meghaljon (volt ilyen beiras is)
szal maraggya maaa tee :C
ha nem teccik, nezzed te az akvariumot :D nekem igy is bejon a forma1 :D
'Több ferrari drukkert is ismerek és ők sem örülnek neki hogy idén csak a ferrari fejlődött'
hat akkor nem tom melyik forma1 sorozatot nezitek a nagyeszu ferrari drukker haverjaiddal. :D a honda nem fejlodott? a renault nem fejlodott? a sauber nem fejlodott? :D
egy igazi tifozzi (tod ferrari drukker :D ) meg bizti nem sirna amiatt se, ha csak a ferrari fejlodne :D de ilyen nincs...es nem is volt. nem kell nezned... vagy otthon kenyszeritenek ra??? :D
[Szerkesztve] -
hát ez nagoyn égő volt a mercedesnek, azt hiszem...
szó szerint.
ez hihetetlen, hogy nemcsak elfüstöl, hanem egyenesen lángol...
aztán Coulthard kocsija meg elindul a boxból, és a boxutca végéig sem jut el, hanem beparkol a két mercedes safety car mellé...
ez jó beszólás volt, hgoy jobban járnának, ha azzal indulnának a versenyeken. -
Matr x
aktív tag
Montoya a legjobb... Talán a legjobban tette, hogy aláírt a mclarenhez...
A williams se olyan nagyon jó idén, a meki egyre jobban lecsúszik (kimi idén még célba se ért, ergo zsoltikánk jobb nála :) )
Amikor a mi fiunk kiesett, a két kommentáló sajnálkozott, hogy mekkora kár, mennyire jó lett volna, ha végigmegy... és hol volt? Utolsó helyen. Nesztek...
Msch meg nyert, ismét... -
Peat;)
veterán
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Ennek őszintén örülsz? Tavaly nem tetszett jobban hogy Schumi is ''versenyzett'' ? Ekkora erővel nézd akváriumban a halakat az is izgalmasabb:)
Több ferrari drukkert is ismerek és ők sem örülnek neki hogy idén csak a ferrari fejlődött. -
dbali
aktív tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Hát a mostani versenyt elnézve nem hinném hogy Raikönnen világbajnok lenne de Schumi annál inkább esélyes bekapcsolod a tévét és a 22-versenyzőből 1.nek van köze a mostani versenyhez: Schumi
-
neduddki
nagyúr
HI!
MI ez venaszonyo gyulekezete vagy verseny!!! MI az hogy vizsgaljak???... Egy szaros versenybaleset volt es most akkor mi van......... HOgy akarnak igy nezecsegre szert tenni ha max az van megengedve hogy vonatozzanal egymas utan.... HU de fel B. az agyamat!!!
udv
neduddki -
-=Sawtooth=-
tag
azta de jo ez a merci :D
kovetkezo kocsim merci lesz :D
raikonnen meg vilagbajnok lesz iden ..mar latom en is :)) -
dbali
aktív tag
Hajrá Ferrari, Hajrá Schumi!
-
-=Sawtooth=-
tag
'bár ezt már csak a pénzért csinálja, mert pl az előző futam végén is annyira mű volt az öröme, mint amekkora a Ferrari előnye a Minardihoz képest'
igen ..te tudod :DD
nem is azert mondod,mert igen intelligens schumacher gyulolo vagy...a dehogy :DDD
neked elarulta..olyan jo pajtasok vagytok.felhivott,es azt mondta:en vagyok a schumi.. te fects..en mar csak a pizert csinalom..irdd be ph tocsikra hagy tuggya mindenki :DD
tiszta mu volt az orome :D egesz vilag azt talalgatja, hogy lehet meg mindig ilyen motivalt...hogy tud ennyire orulni a sikernek...de te megmondod a frankot :D
meghalsz az unalomtol? :D pedig izgalmassa lehet tenni :DD hany kort megy ez a ki?mi? rajko-ohne gyerek? :D elfustol-e mindket merci es mindket williams? :D hanyadik korben? :D
akar barati fogadasokat is lehet kotni. :D -
-=Sawtooth=-
tag
nem a schumachernek kene kicsusznia...hanem normalis pilotakat meg autokat szereznie a tobbi csapatnak is :D
ezt a kocsog montoyat birom : schumacher lemasolja masok beallitasait, foleg barichelloet :)
ez a fereg szimpatikus valakinek? :D
mert schumachernek 13 ev forma1,6vb cim,es hogy a padlorol felhozott egy csapatot a csucsra stb stb utan szuksege van arra, hogy barkinek is a beallitasait masolja... :D foleg barichelloet :D
szegeny hunnanpablonak nem mondtak el, hogy ez a forma1, nem amerika...itt nem ez a stilus a meno, hogy ha mar szarok vagyunk, akkor elkezdjunk frocsogni...
voltak nagy ellenfelek, es ellensegek is a forma1ben, de nem emlekszem, hogy valaha is lett volna egy ilyen undorito fereg, mint ez a montoya. megerkezett nagy hirveressel, mit neki schumacher vagy akarki...aztan itt feszeng, hogy lehet, hogy schumi a vilagbajnok, de akkoris o a legjobb, csak ez nem latszik stb. jah.
nem is!!!...en vagyok a legjobb..csak meg nem ultem forma1es autoban :D ..ennyi erovel.
remelem jovore a mercedes szarabb lesz, mint volt (visszaesnek 98 elotti szintjukre :D ) es jovore meg bohockodik benne kicsit ez a hunnanpablo gyerek...aztan sajat maga fog a CARTig szaladni ...mint anno ez az andretti gyerek :D -
F-ECT$
titán
válasz
c.zsolti
üzenetére
Hiába a sok tehetség, ha 2 ilyen öreg róka ül a Ferrariban. Schumi van még annyira jó, hogy nyerjen (bár ezt már csak a pénzért csinálja, mert pl az előző futam végén is annyira mű volt az öröme, mint amekkora a Ferrari előnye a Minardihoz képest), és a kis Barika pedig jó hátvédnek...
Meddig is van szerződésük? 2006-ig? Addig meghalok az unalomtól :( -
c.zsolti
őstag
Nem mondtam, hogy az a jó ha úgy nyer mint ausztráliában, mert az tényleg unalmas volt. Viszont tavaly küzdnie kellett... Bár azért egymaga 6 futamot nyert, míg a többi győzelmen kb. 5 pilóta osztozott, úgyhogy az izgalom inkább az új pontrendszernek volt köszönhető.
A lényeg, hogy nem a ferrarit és schumit akarom isteníteni, de a többi csapatnak és pilótának össze kéne kapni magát. Nagyon sok fiatal tehetség van most az F1-ben, csak idő kérdése a trónfosztás... addig tartsatok ki:D -
válasz
c.zsolti
üzenetére
egy kis izgalom sosem árt... :)
Én azzal is megelégednék, ha Sch. egy kicsit kicsúszna, de még vissza tudna jönni a pályára, és utána vissza kellene előznie mindenkit.
Csak, hogy valami olyasmit is csináljon, aminek köze van az autóversenyzés izgalmaihoz.
''Magányos így a nyeregben, mióta meghalt a ló'' jeligére a szerkesztőségbe... :))
[Szerkesztve] -
e-biza
őstag
azért a mi kis Baumgertnerünk nagyon jo volt. Annyira hogy megelözte Kimi Raikönnent aki mclarennel ment. hehe kár hogy Kimi nem ment mért kört. de jol hangzik. nemde?
-
Peat;)
veterán
Kimi direkt nem futott kört, feleseleges lett volna hiszen a motorcsere miatt az elért helyéből tizet levontak volna. Szerintem a verseny alatt biztos elromlik a kocsija, hiszen sokat kell előznie és ''kénytelen'' néhol tovább nyomni a gázpedált ha akar pontot szerezni.
A toyota viszont elindult a jó úton, szerintem a honda,bme után nekik vagy a ferrarinak van a legjobb/legmegbízhatóbb motorjuk. Mike meg rendbehozza a kasznit és máris ott lesznek a mezőny első felében. -
szegény Räikkönent sajnálom nagyon.
nem igaz, hogy ennyire szar a mekkláren.... :(
látom, hogy idén már csak Montoyában bízhatok, talán a nyomába ér Sch.-nak, esetleg, ha mégis, ha a motorsport Istene is úgy akarja....
de neki is most kell bizonyítania, mert ha jövőre beül ebbe a szar mekklárenbe, akkor nem lesz esélye... :(((
[Szerkesztve] -
Matr x
aktív tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Palik beindul, nyomja, nyomja, üvölt, ordít, SZÉTKIABÁLJA A MIKROFONT!!!! és közben putty-putty-putty...
Itt mi van? Felolvassák az adatokat, esetleg elmondják, hogy a pálya mennyire sivatagos helyen van, fű sehol... Ennyi. -
-=Sawtooth=-
tag
anno volt egy top10 tocsikom internetton :D a megint palik !! :C aztan azota kb nem is forumoztam... :D
paliknak van vmi sajatos vehemenciaja amitol jo meg ha szar, akkor is :D viszont ezek csak siman szarok, nem is szorakoztatoak, nem olyan,amit elnez az ember nekik. beloluk nem fognak mixeket csinalni a danubiuson sem a bumerangba. palikot mar megszokta az tobbseg a hulyesegeivel egyutt...mer neki jol all vagy nem tudom. de ezek... meg a mi zsoltink..
[Szerkesztve] -
Matr x
aktív tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Palik egész régóta csinálja ezt, talán meg is szoktuk néhányan.
Azér ismét ott állunk, hogy Palikot várjuk vissza, inkább mint a többiek. Legalább Dávid Sándor ott van.
Bkcsabi ismét megszólalt... ööö...ööö... :D -
-=Sawtooth=-
tag
szerintem meg sirni...czollner agyalagyula+bk csabi ...ugyanma. palik se egy alom, de ezeknel 100x jobb. nyelvuk megakad allandoan...bk csabi olyankor meg nez is ki butan a fejebul :D
''az elso idomeroponton bruni 3tized masodperccel gyorsabb baumgartnernel ''
nna :D a mi zsenink :))
amibol a vegere tobb,mint 1 masodperc lett. nna vitatkozunk meg arrol, hogy ez csak a mi bosszantasunkra van ott? koze nincs az egeszhez :D
[Szerkesztve] -
Matr x
aktív tag
Lehet örülni: nem palik közvetíti a meccset... szerintem: :(
-
-=Sawtooth=-
tag
na lassuk mi lesz ma :D
bk csabit nem tuntettek el :(( ...kivancsi vagyok 2 het alatt sikerult e negyzetre emelni a gyok2es iqjat es megtanult e beszelni :D -
b0unCe
aktív tag
hany ev volt a legtobb amit pilota toltott csapatvaltas nelkul? es leghosszabb karier f1ben?
ha 2010ig nyomja sumi akkor palyazhat mindekt cimre :D :D :D -
td
senior tag
Kicsit nem idevágó kérdés, de nem tudjátok, lehet valahonnan letölteni új pályákat (pl. Bahrein) F1-2002-höz?
-
-
Peat;)
veterán
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Remélem így lesz, mert ha bárkinek is sikerül elhódítania egy évben a világbajnoki címet akkor újra több ember fogja nézni, több pénz, hátha jönnek új csapatok. Én egy csapatot még hiányolok, méghozzá valami amerikait, bár ez nem valószínű hogy lesz. (ott az f1 nem valami népszerű, Montoyanak van nagy rajongótábora asszem, mmivel ő ott már bizonyított egy izgalmasabb sportágban...)
-
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
izgalmas éveink lesznek... :)
de egyszer csak legyőzi már valaki... :o
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
schumacher menedzsere szerint,elkepzelheto,hogy akar 2010ig folytatja,es hosszabit a ferrarival :D
ooo lesz vki szerintetek 10x vilagbajnok? :))) -
escie
őstag
Dennis Spanyolországra igéri a ''feltámadást'', addig még lesz egy pár nehéz verseny. :(
meg Kimit is rá kéne beszélni, hogy ennyit tud a gép, nem kell kihajtani a belét is. úgy mint DC, fusson be pontszerző helyen.
ha nem is lesz késő, de necces nagyon...
viszon ennél rosszabb, már nem nagyon lehet. -
escie
őstag
pedig milyen szép lépéselőnyük volt, a tavalyi csúszás miatt...
igen láttam az új szárnyat... :)
tényleg nagy buli lesz akkor a Paragon. csak látnánk már a gyümölcsét. :)
fokukac: szerintem minden motor be van állítva, meddig pörögjön. a végső lefolytás, amikor szétesik.:)
úgyértem biztos tudnanak forogni 20-22k -et de kevesebb ideig...
ez igaz az összes motorra... -
X-COM
nagyúr
foglalkozzon a Paragon-nal csak, az egy jó stratégiai lépés, új szélcsatorna, együtt az egész banda, és beköltözik majd az ilmor is, 'szal minden egy helyen
egyébként Malajziába, új első szárnnyal jöttek már
a motor kérdőjel, szerintem nem olyan gyenge pont az, inkább az autót nem sikerült rendesen megépíteni köré, pedig idejük az volt dögivel, valamit nagyon elkaffantottak -
Peat;)
veterán
semmi baj:) , Mc remélem összeszedi magát, mindenkinek jobb lenne. Furcs hogy őket szídják hogy gyenge a kocsi, de bevallották hogy még távol áll a versenyképes állapottól. A williams meg már első versenyre is úgy indult hogy mindene megvan a nyeréshez. Hát elég gyengék...
-
escie
őstag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
na én is valahogy így tudtam...
végulis tényleg nem olyan sokkal több a Ferrari költségvetése, csak épp a többszöröse mondjuk a McLarenénak. :U
egyébként az is igaz, hogy Ron Dennisnek lehet többet kéne foglalkoznia a csapatával, mint a Paragonnal... -
bitfarkas
őstag
válasz
üzenetére
A költségvetést illetőleg nem vagyok biztos abban, hogy nem az övék a legnagyobb, biztosan az élbolyban vannak. A pilótáknak persze jelentős szerepe van a fejlesztésben is, hiszen ők (meg a tesztpilóta) tudja igazán a problémákat és a megoldási javaslatokat jelezni. Ez is külön képesség, ezt a konstruktőrök ki is szokták emelni.
-
törölt tag
válasz
bitfarkas
üzenetére
Persze ez igaz Willneuvere is bekrült a F1be megkapta az akkor létező legjobb autót persze hogy világbajnok lett aztán amikor már kellett volna kis plusz hogy a kocsiból ki tudja hozni a maximumot szerzett 20 pontot 4év alatt!!
Egxébként a Ferrari tavalyi ''''gyengébb'''' szerepléséért szerintem 1értelműen a Bridgestone tehető felelőssé! Valjuk be azok a tavalyi B. gumik tényleg nagyon szarok voltak!!
De ezért én is fel vagyok háborodva hogy miért mindíg a Ferrarit teszik felelőssé hogy nyernek! Költségvetésük ugyanakkora vagy kissebb mint a vetélytársaiké, a legjobb tervezőmérnök nem náluk van (Mclarennél Adrian Newey; Toyotánál a Gascoine nem tudom hogy kell írni). 1 dologban van több a Ferrarinál, pilótából!! (tudásra értem) Nem tilos mindenki építhet versenyképes autót de valahogy az utóbbi időben nem jön össze!!Vajon miért??? A nagy német autógyáraknak sem tilos jó motort építeni ami legalább 1 hétvégét kibír!! -
bitfarkas
őstag
Az autóversenyzés csapatsport. Kell, de nem elég hozzá egy klasszis pilóta, profi fejlesztői és üzemeltetői műszaki háttér és profi szerelőcsapat. Ha ez mindhárom meg van, esélyes lehet a legjobb címre. A háromból kettőnek viszont tutinak kell lennie.
Ha egy hibádzik, a másik kettőnek kell emberfelettit produkálni, mint amit tett Schuhmacher az anno gyengélkedő Ferrarival, és hát amit tesz mostanság Barichello a kiemelkedő Ferrarival....
Azt hiszem felesleges arról vitázni, hogy mi lenne, ha xy nem a qwerty kocsiban, hanem a uiopő kocsiban ülne, mert ez a szitu adott időben nem jöhet létre. El kell fogadni, hogy mindannyian kiváló pilóták, akik többé kevésbé jó autókkal az élmezőnyben tudnak maradni, és eltűnnek azok, akik gyengébb autóba ülve a mezőny végén kullognak (ld. Demon Hill esete, bocsi a fanjaitól) -
Flash (The Original)
tag
Azért azt nem lehet mondani, hogy a többiek nem próbálják utolérni a Ferrarit, igyekeznek rendesen, csak hát közben a Ferrari is fejlődik...
Egyébként éppen ilyesmiről beszélt Eddie Jordan:
[L]http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=6830¶m=2[/L] -
e-biza
őstag
schumi sokaknak csak azért unszimpi mert sokan szeretik, istenitik, a kérdés az, hogy akkor most utálni fogják Kimit és Montoyát is? egyre többen kezdik öket is isteniteni. most akkor hogy is van?
[L]http://www.f1hirek.hu/cikk.php?id=6634[/L]
egy biztos, fejleszteni kéne a többi csapatnak is, s nem csak mérgelödni hogy Sumi nyert. gondoljátok csak végig, van egy gyors kocsid, van egy jo pilotád és mindenki a Te csapatodat szidja mert nem tudják beérni a pilotádat. ki a hibás? Te? -
Peat;)
veterán
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
off
Figy ha visszaolvasol én leírtam hogy Schumi tud csak utálom, amit nem értesz mivel neki drukkolsz,ezért lett vita belőle. De Kimi a szegény Davidet nézd már meg hogy elveri! Pedig D. C. sem gyenge pilóta. Montoyát átveszik a Mclarenhez, de egyértelmű hogy másodhegedűs lesz, főleg a mostani teljesítményeit nézve. Arról nem is beszélve hogy Kimi megelőzte őt a gyengébb technikával. NEMTUDOM ki a legjobb pilóta, de Kimi ott van az elsők között, mint ahogy Webber és Alonso. Buttont én még Coultharddal teszem egy szintre. Ezek az emberek közül a legkiegyensúlyozottabb pedig Kimi. Versenyen egyenletes teljesítményt tud. Tavaly volt egy-két hiba még, mivel ki akarta hozni a 110%-ot a kocsiból ami néha sikerült is neki mint most Webbernek. Első versenye előtt meg elaludt, annyira izgult.
Tehát mivel leírtad hogy te az f1-ről akarsz beszélni, gondoltam leírom ezt és zárjuk le a vitát már végre. Mindig jön egy-két ember aki ír valamit te meg rögtön kezded a provokálást.Pl. én kértem egy linket te meg benyögsz egy semmmi köze hozzá dumát. Aki fikáz valakit ne figyelj rá és kész. De magadra figyelj.
on
A képeket köszönöm! -
-=Sawtooth=-
tag
miert te nem nezed a futamokat? :) mar ahogy megerkezett..pokhendi. es el van szallva magatol. azt hiszi o itt mindenkit le kene, hogy nyomjon a palyarol alapbol, de a sors fintora mindig kozbeszol. ehelyett inkabb kemenyebben kene dolgozni, kicsit szerenyebben hozzaallni, a tobbi pilotat nem ennyire lenezni...akkor talan jobban erezne o magat is ...es lehet eredmenyek is jonnenek :DD
-
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
''montoya talan mutat valamit...de ezzel a stilussal inkabb messze el kene kerulnie a forma1et..'' erre kíváncsi lennék, fejtsd ki légyszíves bővebben....
-
bdav
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
én legalább nem a tiz évvel ezelötti eredményekre hivatkozok, hanem a tavalyiakra, amik talán egy kicsivel jobban tükrözik a mai helyzetet. mellesleg feltételezem, hogy te valamelyik nagynevü sportlap f1 szakértöje vagy... legalábbis a hsz ed alapján... (ok h. smilie, csak rohadtul nem vicces)
-
-=Sawtooth=-
tag
ki?mi? rajko-ohne meg montoya jovore lehuzhattyak a redonyt :D orulnek majd ha a toyotaval spariban lesznek a 9. 10. helyert '':) ha addig nem csinalnak vmi csodat a mclarenekkel :)
-
bdav
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
azok az ellenpéldák voltak. pl. monacoban és a hungaroringen pont h. nem nyert, mert a technikai fölény nem érvényesül ezeken a pályákon
-
escie
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
jó okés igazad van. szemet-szemért. ;]
mindjárt átmegyünk ilyen MS suxx<>Kimi suxx tempóba... :U
olvastam az ominózus hozzászólásod.
tudod, a rossz elmlékeket igyekszik az ember feledni... :(
egy előzés nem a világ, valóban. de mutat azért valamit egy versenyző agilitásából. -
-
-=Sawtooth=-
tag
ezzel az erővel én is(meg más is) lehordhatná Schumit a sárgaföldig.
de minek? tényleg, minek??
itt volt mar jo lenne ha meghalna schumi..a lehordas sargafoldig a legenyhebb dolog, ami vele kapcsolatban elhangzott :D
a majom idezojelben volt. ha vegigolvasnad az egesz topicot,akkor ertened mirol van szo. 'majmok' 'birkak' 'bizniszmenek' tanmesemre utaltam ... :C
'az év előzését ' ez jo :D egy elozes nem a vilag. koplarovics is golt lott a MU-nak. aztan most o a vilag legjobb focistaja? :DDD
[Szerkesztve] -
bdav
őstag
-
escie
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
most miért kell majmozni Kimit?! :(
nemrég leszopott(sic!) valakit szerinted, most majom. ezzel az erővel én is(meg más is) lehordhatná Schumit a sárgaföldig.
de minek? tényleg, minek??
én pl 2002-ben láttam az év futamán, az év előzését :D élőben , Kimi vs. Montoya, hát figyu, nem vagyok egy Briattore, de ebből a srácból világbajnom lesz. szvsz Ron Dennis sem véletlen vette be...
Webbertől én is sokat várok. erőteljesen vihar előtti csendet érzékelek vele kapcsolatban... :)
[Szerkesztve] -
_thomas_
tag
ezzel az a baj, hogy akkor tudnánk meg igazén ki mennyire ha jó ha mindenki azonos kaszti/motor stb ''cuccot'' kapna és így zajlana egy vb. addig csak találgatni tudunk ki mit tudna egy másik autóban. egyébként ott van pl asszem ivan capelli (vagy vmi ilyesmi) aki zseniálisan vezette a march-ot és katasztrofálisan a ferrarit. van akinek az alul, van akinek a túlkormányzott kocsi fekszik...
-
_thomas_
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
jó legyen. kezdjük kicsit felfújni a dolgot. asszem itt most mindekinek igaza van. szerintem kicsit illetlenség ilyet tenni, viszont az is igaz amit te írsz.patt?
-
bdav
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
pl. Raikonnen, Alonso vagy akár Button (nehéz eldönteni, az autok különbségei miatt).
-
_thomas_
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
ha montoya képes volt arra, hogy odaadja azoknak akiket azért fizetnek hogy műanyagüveget gyűjtsenek be az f1es pilótáktól, akkor schumi is megtehette volna. szerintem az hogy 310km vezet vki az nem mentség arra ha nem _jólnevelt emberhez_ méltóan viselkedik. mi lenne ha a munka után hazaérve az asztalra dobnám a cipőm, mert fáradt vagyok és nincs kedven kivinni a cipősszekrényig?
-
bdav
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
pff az tiz éve volt. én a 2k2/2k3/2k4 idényekről beszélek. elsimerem, tízéve lehet hogy ö volt a legjobb, de ma nem az.
-
-=Sawtooth=-
tag
erre pont eleg cafolat amit en es paran mar ideztek. a 93as 94es 95os idenyben mutatott teljesitmenye. es ahogylauda is megmondta...egyforma autoval 1 masodperccel gyorsabb akarkinel :D
'pl. a tavalyi évben jol látszott, hogy ahol feküdt az autojának a pálya, ott nyert, ahol nem, ott tök tré helyeket ért el (ezért tudta Kimi majdnem megfogni, mert kiegyensulyozottabban ment'
te melyik forma1et nezed? :D
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
válasz
_thomas_
üzenetére
alonso,webber lesznek sztem akik vmit fognak a jovoben mutatni...raikonen nem lesz egy nagy asz sztem.o is egy tipikus 'majom' nem tud annyit, mint amennyire tartjak....montoya talan mutat valamit...de ezzel a stilussal inkabb messze el kene kerulnie a forma1et..
[Szerkesztve] -
bdav
őstag
válasz
_thomas_
üzenetére
igen, kb. pont rájuk gondoltam. szvsz ha bármelyikük ferrariban ülhetne, illetve sumi nem, akkor ms esélytelen lenne. de ez csak feltételezés. sztem az elmult idökben föleg kiminek és alonsonak szép megmozdulásai voltak, és küzdöttek ahogy kell, viszont sumi ha nem jo helyen kezdett, akkor nem nagyon tudott mit kezdeni magával, ez pl. a tavalyi évben jol látszott, hogy ahol feküdt az autojának a pálya, ott nyert, ahol nem, ott tök tré helyeket ért el (ezért tudta Kimi majdnem megfogni, mert kiegyensulyozottabban ment)
-
-=Sawtooth=-
tag
válasz
_thomas_
üzenetére
te micsinaltal volna /pill? 310km levezetese utan. egy verenyhetvege utan. merlegeseles,eredmenyhirdetes stb stb. letette az elso alkalmas helyre...mindenki tisztaban van vele, hogy azok ...akiknek pl montoya odaadta..az a dolguk, hogy a cserepbol is kivegyek...es minden ragyogjon.... ennyit errol a temarol
bezzeg amikor ceaucescu beletorolte a budos roman pofajat az asztalterirobe vmi hivalatos ebeden...kamerak elott... :DD aaz latod parasztsag. de eg es fold a ketto ha nem tevedek
[Szerkesztve] -
_thomas_
tag
szerintem pedig még mindig ő a legjobb pilóta. bár raikkonen és alonso is hiperszuper pilóták (lesznek). montoya is az lehetne ha kicsit megtanulna gondolkodni, bár néminemű fejlődést érzek esetében:)
ha schumi nyugdíjba megy akkor tuti, hogy alonso lesz nálam a favorit. látta vki hogy autózott át a fél mezőnyön a rajtnál?:C szóval jönnek a fiatalok. kell is pezsgés az f1be mert kezd megint leülni. pedig tavaly de ''szép'' futamok voltak! -
bdav
őstag
kicsit beszállok a sumiflémbe :) szoval nekem azért ellenszenves mert csomoan istenitik. (alapbol sem szimpi, de ettöl kikészülök totál). jo nem rossz pilota, de szvsz már a jelenlegi meg a tavalyi mezönyböl sem ö volt a legjobb (auto / pilota párositásként igen, de csak pilotaként nem). de ezt asszem már leirtam párszor :) csak az rég volt, azt bizonyos elemek nem biztos h. emléxenek rá :)
-
_thomas_
tag
Aktív témák
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest