Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
RAM
őstag
Baumgartner most tényleg csúnyát alkotott.
Totál utolsó, Sato úgy előzte meg, hogy 4 körrel a verseny előtt szétrobbant a motorja!
Mégis 15. lett kvalifikálta magát Buminak köszönhetően :), mert Baumgartner még Schumacher beérésekor nem előzte meg a 4 körrel előbb lerobbant Satot. :(
Massa is beintett neki, mert valahogy bénázott előtte, nem megy neki az elengedés :), mindig útban van.
Barichello mikor lekörözésénél tartott Bau elhagyta a pályát ijedtében.
Ha meg verseny van, akkor is megelőzik hiába az 1. fél körben nem az utolsó, az 1. kör teljesítésekor már utolsó. -
Peat;)
veterán
Valaki pls. rakjon ide be egy linket ahol vannak nagy felbontású képek a csapatok bemutatóiról! Az idei Mclarent vadászom nagyon szép lett csak lassú:) , meg még más is érdekelne.
-
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
vizet prédikálsz, és bort iszol.... :)
-
-=Sawtooth=-
tag
en is ezen gondolkodom 1 ideje
itt csak schumit utalni,halalat kivanni, bzsoltnak szurkolni kiralysag. ha valaki u.olyan szinten mondja meg a velemenyet a masik oldalrol ..az mar nem. es, hogy amint lezarnad az egyikkel az ertelmetlen vitat...elokerul egy masik, hogy de o miert utalja a schumachert es stb stb
unalmas.
mint mar emlitettem forma1rol kee dumalni...bzs temat, es a mennyire utalom schumit emberileg kerdest kiveve... ahhoz nyisson topicot akinek kedve van hozza. -
na kezdek felhagyni ennek a topicnak az olvasásával...
---------------------------------------------
szidjátok egymást, egymás pártjait, egymás kedvenc pilótáit, csak így tovább, hajrá! -
-=Sawtooth=-
tag
pont ezt szeretnem erzekeltetni azokkal, akik fikazzak p schumachert stb. en tudom magamrol, hogy gyarlo ember vagyok tele hibakkal. igen en ilyen vagyok.
es miert ne ez alapjan dontsem el? ez is 1 informacio, ami alapjan velemenyt alkot az ember a masikrol. u.az amikor jon az OVzas, meg a stb szoveg. pedig en soha meg csak fidesz szimpatizans sem voltam :DD
arrol meg plane nem volt szo, hogy az alapjan dontenem el, hogy kinek szurkol 1 autoversenyen(amig az nem BZS,mert aki neki szurkol, az hulye). ezt inkabb az antisumisoknak mondjad. ok utaljak, gyulolik a schumachert...'emberileg' is es, mint 'sportolot' . es jobb lenne ha meghalna mar...ilyen hozzaszolas is volt.
szoval kerdezem en...mirol beszelsz te is? :D
[Szerkesztve] -
Vertic
aktív tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
tök jó, hogy valakiről az alapján eldöntöd, milyen ember, hogy melyik csoportosuláshoz húz inkább két ugyanakkora szar közül, vagy éppen az alapján, hogy kinek drukkol egy autóversenyen, netán, hogy szimpatikus-e neki egy bizonyos sportoló vagy nem. Hát, gratulálok, így tovább. De mégse. Légyszi nyugodjál már le egy picit. A te vérnyomásod megy fel, és ráadásul magadat minősíted ezekkel a hozzászólásokkal. Vedd már észre, hogy te sem vagy jobb egy kicsit se azoknál, akiket fikázol, akkor meg mire föl? :t (gyorsan hozzáteszem, én se, és nem is kívánok belefolyni a fikaáradatba - azért neked szólok, mert te vagy a leghangosabb az utóbbi oldalakon)
-
-=Sawtooth=-
tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
jo ha megbantottalak ezzel elnezest...mert en is tudom mirol beszelsz. en mint mondtam a jelensegre ertettem altalanossagban, hogy ezt az emberek otthonrol hozzak .
en sajna abszolut nem tudom toleralni, hogy vki mszp/szdsz drukker :D.. en meg ilyen vagyok.
de tema lezarva.
' BZS-tal kapcsolatban többek közt az sem tetszik ahogy kapásból elindult ellene fikázó hadjárat. Miért? Mert bevásárolta magát? Istenem megtörtént ez mással is a Formula1-ben. Hogy nem való oda? Hát, már ilyenre is volt példa. Mert nem tör
Sumi babérjaira? Én inkább ebben a realizmust látom, nem az utálnivalót.
De mért fáj az embereknek hogy ott van??? Mert ennyi erővel ők is ott lehetnének?'
erre akartam irni vmit, de nem tok...es belefaradtam :D nem errol van szo. ha malaj lennek, akkor tuti yoong ugyanigy kiakasztott volna. de sztem ott nincs ez a cirkusz korulotte. en arrol beszelek ami korulotte van. ami a koko ugyre is jellemzo. adott egy majom(koko/BZS) meg az ecceru birkanep(mszp szavazobazis + egyeb eltevedt egyenek :C ). jon a bizniszman. hu..vakok kozott felszemu a kiraly hozzaallas.csinalunk a majombol a birkaknak egy hos bajnokot. mire jo ez? love a bizniszmannak...banan a majomnak...es lofasz a birkaknak. kell egy kis politikai/kozeleti/media tamogatottsag (mikor melyik 'neppart' :a ketto kozul) aztan indulhat a majom felfujasa. majom el is hiszi magarol, hogy o tul.kep oroszlan....birka meg orul, hogy huu ez a mi fiunk :D atlag birka ujsagaban a BLIKKben orrbaszajba omlik a majomrol a sok kozerdeku info. milyen gilisztat szarik horgaszashoz, hogy szakadt be a nagylabujkorme a budira menet. omlik a penz a majommarketing eredmenyekent. birkak zabaljak a majmot. kamu letrafokok a szamarletran...es minden egyes vett akadaly utan rapumpalnak kicsit a majomra...aztan amikor mar eleg nagyra dagadt es kipukkan, akkor nez a majom is, meg a sok birka is, hogy most mi tortent? ezt nem mondta senki...hat nem en vagyok a bajnok?? de addigra mar sem a majom sem a birkak nem erdekelnek senkit. majom fogyoeszkoz...birka gyapja meg ujratermelodik...
az a baj eppen, hogy ebben az orszagban az ilyenek kerulnek oda a fazekhoz...e a sok birka megtapsol is hozza. es joetvagyat is kivan...
[Szerkesztve] -
e-biza
őstag
politikamentességet kérek a további hozzászolásokat tekintve.
ami bzs-t illeti: bevásárolta magát, ott lehet. akkor lehetnénk rá mérgesek ha az állam pénzén játszadozna, már nem ezt teszi. hogy menynire jo pilota?
a feltartás eléggé valoszinü ha már 2-en is panaszkodnak Zsotikára. a visszapillanto tükörben nem önmagát kéne néznie hanem hogy lehuzodjon ha esetleg valaki _lekörözi_
ez pedig a tudása:
14. Bruni (olasz, Minardi-Cosworth) 3 kör h.
15. Szato (japán, BAR-Honda) 4 kör h.
16. Baumgartner Zsolt (Minardi-Cosworth) 4 kör h.
Kiesett:
Räikkönen (finn, McLaren-Mercedes)
Heidfeld (német, Jordan-Ford)
R. Schumacher (német, Williams-BMW)
Webber (ausztrál, Jaguar) -
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
off
Az 1értelmü feltételezéseidet akkor léci rólam tedd ne édesapámról.
Sohasem tudhatod milyen sebeket szakíthatsz fel ilyesmikkel!
Minthogy én sem emlegettem fel a családfádat, ennyi tapintattal te is lehetsz felém.
Ha meg rosszul ítéltelek meg OV-al akkor elnézést bár az oldalt aszem eltaláltam:)
on
Amiben pedig te tévedsz az az, hogy nekem tetszik BZS szereplése. BZS-tal kapcsolatban többek közt az sem tetszik ahogy kapásból elindult ellene fikázó hadjárat. Miért? Mert bevásárolta magát? Istenem megtörtént ez mással is a Formula1-ben. Hogy nem való oda? Hát, már ilyenre is volt példa. Mert nem tör
Sumi babérjaira? Én inkább ebben a realizmust látom, nem az utálnivalót.
De mért fáj az embereknek hogy ott van??? Mert ennyi erővel ők is ott lehetnének?
Aszem erre mondják, hogy jó helyre született.
Damon Hillre is azt mondták, hogy csak az apja emléke miatt került a formula1 közelébe, mégis világbajnok lett! És aki később megnézi az évkönyveket az csak azt fogja látni, hogy Damon Hill 1996 F1-es világbajnoka. Ki fog emlékezni arra, hogy azt a vb címet max elveszteni lehetett, annyival volt jobb a Williams-Renault a többi autónál. A fanatikusokon kívül senki.
Szóval az zavar, hogy még az esélyt sem adjátok meg neki.
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
miert ne tehetnek ilyen egyertelmu feltetelezeseket ,,,mint pl te is ram nezve
'megmutatod a helyes uatat OV imádata felé'
ugye ugye
milyen imadat? mibol jott ez le? azert mert nem mszp,akkor mindjart OV imadat....sok komenistat ismerek,es mivel altalanos jelensegrol van szo, hogy ezt csaladbol hozzak, altalanositottam. ez van. ha nem teccik, menj vissza a kommenista topicodba. de en vegre szeretnek nelkuled, es az egesz hercehurca nelkul a forma1rol ertekezni. es nem arrol, hogy szerinted mi miert utaljk bzs-t, amiko o egy fantasztikus pilota....ha mar a masok analizalasat emlited.
milyen kis hepcias mindenki, amikor olyan stilusban szolnak hozza, mint o a masikhoz :C -
Latissimus Dorsi
senior tag
-
Lőre
tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Felhívom a figyelmedet,hogy ez egy Formula 1 ről szóló topic,és mint ilyen ,politikamentes!!
A politikai nézeteid kérlek hangoztasd máshol.
Én tiszteletben tartom a tiédet ,de cserében elvárom,hogy te is ezt tedd velem és mindenki mással szemben,és lehetőleg ne ebben a topic-ban -
-=Sawtooth=-
tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
OV.. soha nem szazvaztam sem OV-ra sem a fideszre :D egy gyulesen sem voltam.. de neked meg apad is tuti ott ult a partkongresszusokon anno :D az ilyen altalaban csaladi hagyomany....esetleg siman gyokkettes IQ :D na ennyi. direkt azert jottem el akommenista topicodbol, hogy ne kelljen az ilyeneket olvasni, es naponta 100.x is tudomasul venni , hogy hulye, agyatlan birkakkal elunk 1 orszagban :D
no de ez forma1 topic...
[Szerkesztve] -
Lőre
tag
Nahát nahát!Ha Schumiról van szó,te immunis vagy minden pozitívumra vele szemben és ez nagyban gátolja az objektivitásodat azt hiszem.
Néhány példa a hozzászólásodból:
Szóval: Scumikát én azért utálom mert egyszerűen lekezelő a stílusa, elég megnézni a csapattársával mi a helyzet, most a dobogón Button-t oldalbaverte barátságosan hogy jól van hülyegyerek miközben Button már a csapattársát megelőzte ő sincs messze...(de lehet hogy csak én látom benne azt a stílust
Szerintem egyszerűen csak gratulált neki a dobogóhoz,persze ha nem veregette volna oldalba szerinted az is a nagyképűség jele lett volna .Ez nálad a van rajt sapka nincs rajt sapka esete.
Ennyi erővel a szerény Raikönened is elég csúnyán viselkedett mikor a segíteni akaró pályamunkást ellökte magától dühében.
Részt vesz jótékonysági programokon miközben a fizetése a legmagasabb, amiből én úgy tudom hogy nem támogat senkit/semmit pedig néha megtehetné
Rosszul tudod! Két unescos gyermekmentő programot szponzorál évek óta,Afrikában benne volt egy gyermek kórház építésében és az általa szervezett évenkénti focigála bevétele is jótékonysági célokra megy,de azért te útálhatod ettől még nyugodtan persze,csak ettől még a tény tény marad.
Tavaly amikor visszatolták, bár szabályos állítólag, akkor is egyszerűen undorító
A szabály az szabály! A római jog alapján ami nem tiltott az megengedett!
Reklamálni a FIA-nál tessék! És nehogy azt mondd,hogy ezt a szabályt direkt érte hozták mert már több mint 10 éve érvényben van.Csak nagyon ritka az aza eset mikor alkalmazni is lehet. -
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
off
Olyan jó hogy vagy nekünk és analizálsz minket eltévejedett baloldaliakat, és megmutatod a helyes uatat OV imádata felé. Hogy is lehettünk ilyen balgák? De szerencsére itt vagy te, a megmondók megmondója, és útba igazítod posványba süllyedt lelkünket. Vakok voltunk, hisz nem vettük észre, hogy BZS az MSZP kirakatembere akit csak kampányfogásból akartak támogatni. De szerencsére a nemzeti oldal éberségének, meghiusult szánalmas tettünk. Köszönjük, hogy felnyitottad a szemünk, köszönjük köszönjük! Még pár napig olvasgatlak és az eretnekség utolsó cseppje is elpárolog. Mondd hol lehet jelentkezni egy polgári körbe? Úgy akarom utálni a baloldali söpredéket ahogy te. Addig is iszom szavaidat a képernyőn keresztül.
Tanits még kérlek! BigH
on -
-=Sawtooth=-
tag
akkoris szanalmas ahogy itt probaljatok kezzel labbal vedeni, es megmagyarazni, hogy aki fikazza, az csak irigy, geci stb.. ugyanmar.
latimuss te csak azert birod, mer gyurcsany apad adott volna neki penztet...csak aztan a nep zugolodott, hogy nem lesz ez igy jo... toled nem is varok mast. :) ha tobias jozsi is bevasarolna magat, ot is kormod szakadtaig vedened.
ha beismeritek magatoknak, ha nem...az teny, hogy zsolti kimgaslik a mezonybol tehetsegtelensegevel, es minnel elobb takaritjak el onnan, annal kevesebbet eg a pofank miatta.
amugy ez tendencia...ha csak barichello integetett volna az 1 dolog lenne. de zsoltikanak minden futaman beintenek...amin nem esik ki egybol :D de o a jovo remenysege. vilagbajnok lesz ...igaz? :D
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
kesjar csaba soha nem indult 1 futamon sem. csak tesztelt. es o azt hiszem nem megvette a lehetoseget, hogy tesztelhessen :D
hogy mennyire vagom...hat amennyire emlekszem kb. en sem vagyok tevedhetetlen...de az elmult 20 evben max 5-10 futamot ha nem lattam, akkor sok.
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Még annyit hogy az első és egyetlen magyar versenyző nem Zsolt, már előtte is lett volna, de egy teszten( ? ,azthiszem) elhunyt egy magyar srác.
Nem mondom vágod ám a dolgokat. Ferrarit feltart egy Minardi stb. Még jó hogy nem az összes hozzászólásodat olvastam el. -
-=Sawtooth=-
tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
szarok az ostagsagra :D
nem tom..de ha esetleg nem szponzoralnanak..akkor hass oda. azert ez megiscsak turhetetlen. van e meg topic? hat 2 napja teccet meg a faradt goz, hala neked es kommenista topicodnak :D meg a sok forma1szakertonek akik itt ulnek. a tobbit 99,99%ban a herdverpejacban sikerult elkovetnem, aminek azert eleg szep, kezzel foghato eredmenye van, amihez holmi ostagsag, meg ilyen bohocsag nem igazan foghato. de meg 1-2 ilyen hozzaszolas, mint ez es sokkal teljesebb lesz a kepem a motivacios peramisodrol :D
egy igazi vagy.
amugy ha megnezed...ott ahol eloveszem azt a stilust...az vhol mindig valasz hasonlo stilusra. :C
ja amugy ezert fizetnek papiron napi 8oraban, hogy itthon uljek es hardverpejacozzak :D ezererketezerer, ototegyszazase
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
''eloszor azt mondod szabaly, utana, hogy undorito csalas'' én olyat hogy csalás nem mondtam..., inkább ebbe a topikba sem nézek vissza, elég fura emberke vagy hallod, egyik szavam üti a másikat aztán odabiggyeszted azt a szót hogy még igazad is legyen. No komment-politika kitűnően menne neked, ott is csak hazudni kell mert most megtetted. Ha elírtad bocsi, az bizti hogy én ide vissza nem nézek írhasz bármit. Zsolt meg fizet hogy ott van, akkor meg mi van? Feltartotta a Ferrarit!!!!!!!! Vazz egy minardival? Cikk-cakkban haladt vagy mi?! Ezt Te sem hiszed el. Massánál nemtudom hogy jogos-e, én csak azt láttam amikor Massa lehagyta akkor pedig igencsak félre húzódott.
A többieknek jó szurkolást, remélem lesznek még izgalmas futamok idén! -
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Éljen, éljen imádjuk Barit mert megmondta a frankót, talált valakit akire rákenheti miért volt ilyen láma.
off
Figyu téged szponzorál a a PH! vagy mi? Mert aki eddig ilyen primitiv stilusban kötekedet mindenkivel annak hamar megvolt az ejnye-bejnye.
Tényleg van még topik amibe nem irtál ma? Húzz bele egy kicsit mert igy nem lesz meg az őstagság 2 hónap alatt!
on
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
http://origo.hu/sport/f-1/20040322lehullt.html
Alapvetően elégedett vagyok az autóval, az viszont bosszant, hogy nem értem utol Buttont. Ebben nagy szerepe volt Baumgartnernek, akinek lekörözésénél vagy két másodpercet veszítettem'' - háborgott a brazil. Itt jegyezzük meg, hogy a futam alatt Massa is ''kiakadt'', a sauberes be is intett a magyar versenyzőnek, amiért az feltartotta.
zsolti takaroggyon a forma1 kornyekerol is. mega tvjet sekapcsolhassa be mikor a kozvetites megy. ne egessen tovabb minket.
hulye a ralf schumi is,massa is,barichello is, mi meg irigyek vagyunk zsoltirakara, nem tudunk orulni a sikerenek....csak ti vagytok az okosok, meg zsoltika a bajnok. :D lonak a faszat...csak nem kell, hogy ez a majom lejarassa az orszagot. mindenki ugy emlekezzen majd az elso es egyetlen magyar? forma1es versenyzore, mint akinek mindenki beintett egyszer...aki meg sajat csapattarsanal is masodpercekkel lasabb. annyi rutinnal es lehetoseggel amit o kapott, en tobb eredmenyre lennek kepes...es meg sokan masok is.
fujj. tuntessek el onnan.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
''Ralf asszem még hűtőt is kidobott az ablakon)''
Az nem a Palika volt az anyátok köztből? :DDD -
-=Sawtooth=-
tag
'elég megnézni a csapattársával mi a helyzet, most a dobogón Button-t oldalbaverte barátságosan hogy jól van hülyegyerek miközben Button már a csapattársát megelőzte ő sincs messze...(de lehet hogy csak én látom benne azt a stílust) Az a pillanat hogy a palackot a virágba dobta most, tavaly nyilvános helyen törtek-zúsztak miután vége lett a szezonnak(mér nem lehet elvonulni és ott leinni magukat? , Ralf asszem még hűtőt is kidobott az ablakon)'
csak te latod igy. montoya miert nem verte hatba buttont. sztem te direkt igy akarod latni . tortek zuztak. en is tortem zuztam mar ..sztem te is. csak a kulonbseg, hogy o ki is fizette szerintem utana sztem :D es hat nem csak ok voltak ott ketten...de haigen, ralf akkor se ferraris. szal mirol beszelunk ismet csak. a viragtartos dolog megint csak sima kotekedes. nem eldobta..az volt legkezreesobb ahova le tudta rakni vag mittomen. sztem meg az bunkosag, hogy odaadja masnak, hogy te szarzsak ezert vagy, hogy a szemetem megfogdd.
a stilusa meg abszolut nem lekezelo...ebbol laccik, hogy csak azt fujod, ami divat :D
'Részt vesz jótékonysági programokon miközben a fizetése a legmagasabb, amiből én úgy tudom hogy nem támogat senkit/semmit pedig néha megtehetné, de legalább részt vesz a programokon az is valami.'
akkor csak az evente megrendezendo forma1 vs allstars focimeccsnek olvassal utana. ki szervezi...hova megy a bevetel...stb . megneznem kimi mennyi penzt fordit jotekony celra...vagy montoya. es mennyit pinakra, meg piara meg eltapsolasra..
'Tavaly amikor visszatolták, bár szabályos állítólag, akkor is egyszerűen undorító volt. Hibázott és kész, F1-ben akkor viselni kell a következményét nem visszatolatni magát. Az a másik hogy ha ugyanabban a helyzetben pl. egy toyota kérte volna lehet hogy megtolják de félre az útból.'
osszevissza beszelsz.1ik szavad uti a masikat...es mar kezd idegesiteni is.
eloszor azt mondod szabaly, utana, hogy undorito csalas. igen... a suzukai japan nagydijon, pontosan a TOYOTAT toltak volna felre. nagy szakerto vagy latom....pff. nyiss egy antischumi topicot..aztan jo van. vagy menj es lazadj a FIA-nal...hogy gusztustalanok a szabalyok stb.. es vedd ra a mclarent meg a williamset meg a motorgyartokat, hogy alljanak moged... -
Peat;)
veterán
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Szóval: Scumikát én azért utálom mert egyszerűen lekezelő a stílusa, elég megnézni a csapattársával mi a helyzet, most a dobogón Button-t oldalbaverte barátságosan hogy jól van hülyegyerek miközben Button már a csapattársát megelőzte ő sincs messze...(de lehet hogy csak én látom benne azt a stílust) Az a pillanat hogy a palackot a virágba dobta most, tavaly nyilvános helyen törtek-zúsztak miután vége lett a szezonnak(mér nem lehet elvonulni és ott leinni magukat? , Ralf asszem még hűtőt is kidobott az ablakon)
Részt vesz jótékonysági programokon miközben a fizetése a legmagasabb, amiből én úgy tudom hogy nem támogat senkit/semmit pedig néha megtehetné, de legalább részt vesz a programokon az is valami.
Mivel tudása van és sok rekord áll mögötte egyes pályákon a bírók nem merik megbüntetni.Tudom erről mondhatnánk hogy nem tehet.
Tavaly amikor visszatolták, bár szabályos állítólag, akkor is egyszerűen undorító volt. Hibázott és kész, F1-ben akkor viselni kell a következményét nem visszatolatni magát. Az a másik hogy ha ugyanabban a helyzetben pl. egy toyota kérte volna lehet hogy megtolják de félre az útból.
Tehát mint sportoló ezekért utálom, és ha ilyen nyilvánosság előtt milyen lehet magánéletben? Mert nem volt vele intim kapcsolatom ahogy írtad:) ,de te jól lebu*isztad azt akinek drukkolsz, gratula :t
Kimivel valamit keversz ő sem szopott le, nem a modell barátnőjére gondoltál? (nézz utána, amikor megláttam a csajt jó ideig ismételgettem hogy F1-es pilóta akarok lenni) :D
Kimit is lehet hogy egyszer megutálom ha elszáll magától, de ze egyenlőre nincs így. Talán a finnek jobb fejek mint a németek, Mika H is meghatározó alak volt.
Na hagyjuk ezt, a tudásást nem vontam kétségbe az emberkédnek, de Kimi is van olyan jó(nem megint nem a szopásról van szó ha arról járna az agyad:) )
Kicsit hátrébb olvastam, Toyotától még nem várható jó eredmény, most év végére szerintem az a céljuk hogy Jaguár szintet érjenek el, jövőre meg Mike épít nekik egy csodataligát. A költségvetésről nemtom igaz-e de olvastam valahol hogy a ferrari is akörül költ mint a toyota, és a toyota nemrég épített egy gyárat. Azt nemtudom hogy az most a 400milkóból ment, egyáltalán elég-e rá 400, de majd jön az eredmény. Fél év se és elindulnak föl. Azt nem értem hogy Zonta rendre elveri mindkét pilótát és jövőre ennek ellenére Coultharddal és Ralfal is tárgyalnak, de én szeretném ha Ricardo kapna egy lehetőséget.
A Bar-Honda meg tényleg negyot lépett előre, remélem év közben is fejlesztenek, mert minden nagycsapatnak még sok lehet az autójában (Mc ugye minden téren javíthat, Alonsóék motort fejlesztgetnek, Williams nem igaz hogy ilyen gyenge, bár franc tudja, Ferrari meg biztos javít mint mindig)
Csak ennyi -=Sawtooth=- remélem nincs harag, én csak a véleményem írtam le semmi mást.A fórum meg ezért van nem azért hogy sértegessük egymást. Élőben lehet hogy pont Schumi a legjobb(nem megint nem ''abban'' :) )fej bár nem hinném:)
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
válasz
I. Richard
üzenetére
igy van..en is a renaultban meg briattoreban bizom. anno benetton orult voltam. amugy aki a schumi nagy ellenfele lehetett volna 90es evekben..az pont,akinek a potlasara vegulis kis vergodes utan leszerzodtette a benetton. ez a valaki alessandro nannini lett volna..akinek sajna egy helikopterbalesetben leszakadt a karja...visszavartak,de utana mar 'csak' turakocsi bajnoksagban stb indult.
de nannini u.azzal a szaros ztec fordos benettonnal riogatta sennaekat, amivel par ev fejlesztes utan schumacher eloszor vilagbajnok lett. csak hat itt sincs mi lett volna ha...
[Szerkesztve] -
I. Richard
senior tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Azt tény, hogy van mit fejlődniük (nem is keveset:D), de nem kell őket még ilyenkor leírni (legalábbis remélem:) )! Ja és ott van még a Renault is!
A Toyota nagy csalódást okozott igen sok bizakodó embernek, de ott a BAR, aki eddig az igen jól szerepelt!
A Jaguárnak (bocs a fonetikusságért) is lehetnek még jó pillanatai, és remélem lesznek is!!
Gondolom kitaláltad, hogy én szivesen figyelem a ''kisebb'' csapatok tevékenységét is, ők versenyeznek, a Ferrari (Sumi) pedig oktatja a mezőnyt. :( -
-=Sawtooth=-
tag
válasz
I. Richard
üzenetére
es ha jobb volt? errol nem a ferrari tehet. ilyen szar a bmw es a mercedes.. toyotarol nem is beszelve. annyi penzbol...
-
I. Richard
senior tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Sumi a király!! Na, 15k a hangfalért?;]
Azért senki ne mondja azt, hogy a tavaj év végi pontverseny nem volt jobb, mint ez az eddigi Ferrari fölény!! -
-=Sawtooth=-
tag
válasz
I. Richard
üzenetére
na mindgyart telleg csak 12 lesz az a genius :DD
-
I. Richard
senior tag
Hát szép futamot láthattunk tegnap! (csak a Sumi meg a Palik ne lenne!!!:) )
Én legikább Button 3. helyezésének örülök, igen szépeket csatázott Trullival! :C
Nagy kár, hogy Vilneuve akkor hagyta ott a F1-et, és a BAR csapatot, amikor az autó összeállt!! NA sebaj, van helyette egy Sato!!!;];] -
escie
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Barichello témára:
és akkor még Zsoltit szidod.
azért van ott mert két pilótát kell índítani.
büszke lehet rá a hazája. :U
erről ennyit. -
escie
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
teljesen félreértettél.
ha sikeres a Ferrari, sokan nézik. ==> ha sokan nézik, nagy a reklámérték. ==> Berninek érdeke, hogy sikeres legyen a Ferrari.
de mondom, hagyjuk ezt, mert teljesen kiábrándítom magam az egészből... :) -
-=Sawtooth=-
tag
ehh sajat szavaitokat utitek...nem az hozna a nezettseget ha nem schumi lenne a bajnok hanem csak futna az eredmeny utan?? :D
bernie-t a ferrari fizeti? ugyanmar..az, hogy a gyartok ferrari,mercedes,bmw stb stb sarokba akarjak szoritani berniet, hogy csinalnak egy konkurens sorozatot es kiszallnak, ha nem lesz tobb zs ...ez eleg cafolat arra, hogy itt ilyesmi erok mukodnenek. itt mindenkinek a sajat zsebe a legfontosabb...es epp ezert egyik sem engedne meg, hogy maskepp menjen. 15 eve meg a mclaren fizette berniet-t? 98 99ben is. kozte a benetton es a williams. bizti ilyen rotacios rencerben megy ki fizeti berniet :D
'barichello hogy kerul oda' :) mert o egy olyan valaki, akinel nagyon keves az esely,hogy schumachernel jobban menjen :D o erre van...es ezert is halas lehet a sorsnak. ha nincs ez a lehetoseg, mar nem lenne a forma1ben.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
lapítottak, mert nem volt mire ágaskodni. a szabály az szabály, még ha hülye is. :))
a gond, hogy JPM nem volt olyan tökös, mint Kimi, hogy lezavarja a bozótba Schumit. ;]
hogy kik? hát a nagyfőnökök. a nézettség nagy részét a Ferrari hozza, nézettség=reklámozók=pénz, asszem érthető.
míg Bernie ott van a FOM élén addig a Ferrari is dominálni fog.
félre ne érts, a Ferrari jó csapat, MS is jó(csak Barichello hogy kerül oda ;] ), de egy kis hátszél szerintem határozottan érződik évek óta.
najó, nem szövöm tovább a kis összeesküvés elméletet, mert azt hiszitek, üldözési mániám van. :) -
-=Sawtooth=-
tag
egy vb cim nem az uccso futamon dol el...csak neha van, hogy meg akkor is nyitott. hakkinennel is voltak furcsa esetek..ha nem is az uccso futamon. ezt me te sem hiszed, hogy ha kimi vay montoya jar ugy akkor maskepp csurik csavarjak. kik? ez azert nem igy mukodik...
ha ez a dolog megalapozott lenne..a mclaren egybol szaladt volna mindenhova az eredmenyt megovni...ahhoz kepest, hogy a vb cimrol volt szo,elegge lapitottak. szal aki igy akarja latni schumacher vb cimeit..az mindig fog talalni vmit. elcsaljak,jobb autot kap mit barichello stb :D -
escie
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
a tavalyit pont a kavicsból visszatolás. jó,jó, tudom ez a szabály, de áhhh... hülye szabály! nem?!
van egy olyam érzésem, ha mondjuk Montoya vagy Kimi jár így, akkor másképp csűrik csavarják az ügyet.
de nem célom itt véres kardként felmutatni a bizonyétékokat, nem vagyunk a bíróságon, meg különben is...
mindegy, nem vitát akarok ezzel indítani, nem a bajnoki címeket akarom elvitatni MS-től, csak mindig ezek a határesetek...
én Mikánál például csak tiszta bajnokságokra emlékszek...
a lényeg az, hogy te sem leszel McLaren fan, én sem Ferrari... :))
viszon abban szerintem megegyezhetünk szerintem, pártállástól függetleneül :), hogy ez az idei évad eddig sajna elég unalmasan alakul... :( -
-=Sawtooth=-
tag
tudnek sok rosszat mondani en is..de azert bzs erosen azt a kategoriat surolja...alulrol.
az is eleg bosszanto ha massal ez van..es meg is valaszoltad a kerdesed.eppen azert,mert hazankfia
nem vele kene egetnunk magunkat. szegyen, hogy csak most, es csak o tudta ezt 'elerni' ...vagy az hogy ennek sikerult..es en a malajt sem ignoralom. az is vicc volt amit a yong gyerek muvelt.
es igen..az hogy zsoltika versenyez a forma1ben...az olyan,mint anettka a miggel meg az urutazassal...ma mar akarkibol lehet akarmi, ha van penzed. errol van szo. es miert kell nekunk magyaroknak beallni a sorba...miert kell minden aron bejuttatni zsoltikat a forma1be meg ha nem is odavalo, csak azert, hogy villoghasson, es legyen egy 'magyar'? is ... ugyanmar. es ennek az egesz gyakorlatnak veget kene vetni, hogy a pilota vasarolja be magat a csapatba. es hagyjuk mar ezt, hogy csak azert, mert magyar. 1. nem magyar..de ez mas tema :D 2. eppen azert foglalkozunk vele kiemelten...mert innen valo :) yoong miatt egjen a malajok pofaja.
es akkor nem is hozakdnek elo szokasos politikai fordulatokkal...hany korhazat lehetne felujitani zsoltika cirkuszolasabol...inkabb forditana jotekony celra amit az emberektol osszekalapozott...es az emberk is inkabb vmi jotekony celrea fizettek volna be a lovet...nem azert, hogy ez a majom mehessen pr futamot ott, ahol lassuk be, semmi keresnivaloja. vagy o arra hajt, hogy mindenki intsen neki egyszer legalabb, hogy huzza mar elolem te bena f@sz...
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Erősen túlzol. Ex cathedra tévedhetetlenül kijelented hogy bzs a legrosszabb minden valahavolt versenyző közül, összesen talán 4 futam alapján. Ezt magad sem gondolod komolyan. Jópár emberkét láthattunk különböző csapatoknál, akik fikarcnyival sem voltak jobbak bzs-nél. Őket egyszerűen ignoráltuk, mert ezt érdemelték. Bzs-t viszont ignorálás helyett utálatözön fogadja, és igen, pontosan azért mert hazánkfia. Ha mondjuk maláj lenne, vagy japán, a neve sem kerülne szóba ebben a topikban, és senkinek nem volna vele semmi baja és te sem utálnád. Nekem EZ a bajom, nem pedig azt akarom magyarázni hogy bzs tulajdonképp jó versenyző.
-
-=Sawtooth=-
tag
epp az utszelik stilusra reflektalok..ha nekem cimezted. jo te elmondtad, hogy neked nem szimpi...ez azert mas kategoria,mint kijelenteni, hogy fasz kocsog meg utalom, mint embert meg stb...
tavalyi cimet milyen vita elozte meg? azelottit? vagy a 2001est? esetleg a 2000est? erdekes en ugyanilyen esetekre emlekszem 96 97 98rol..csak forditva. mindent megtettek, hogy ne o legyen. hogy nezett volna mar ki 94tol 10evig o a vilagbajnok kiveve 99et amikor eltort a laba :D
ennyit errol -
escie
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
azért érdemli meg Kimi, hogy neki drukkoljon, mert ő szimpi neki, MS meg nem. ennyi.
ez most így kb olyan, mintha arról vitáznánk, hogy finom-e a spenót. valaki szereti, valaki nem.
számomra MS egy unszimpi figura, mondhatnám: utálom, nem tudom hogy miért, de az van. biztos sok pénzt ad az alapítványoknak, meg minden, de én nem bírtam megkedvelni...
persze elismerem, hogy nagyon jó versenyző, de megkockáztatom, nem a legjobb.
azért jellemző MS-re, hogy az ő világbajnoki címeit valahogy mindig vita előzte meg, és követte.
úgyértem szinte mindig volt valami gikszer. kavicsból visszatolás, Hill leszorítás,stb...
OFF
más:
izé, nem személyeskedni akarok, de muszály ezt a útszéli stílust erőltetni?
/OFF
hajrá Kimi! :C -
-=Sawtooth=-
tag
mer te nem emlekszel,akkor nem is tette meg a rohadek..es kulonben is..hogy kepzeli,hogy teged nem hiv fel, vagy surgonyoz, hogy mar bocsanatot kert x.ytol :D coulthard is csak azert kert bocsanatot..mert kulonben nem sokaig maradt volna a forma1ben pl. amugy ha jol tom a versenyzok valasztanak maguk kozul vkit,aki kepviseli oket. azt nem tom iden is schumi-e,de hosszu evekig ot valasztottak a tobbiek. ezt is elcsaltak mi? utaljak..csak nem merik megmondani neki..nehogy kilokje oket :DDD a rohadek utolso szemetlada...a vegen meg en is megutalom :D
akármelyik általa kilökött emberrel szemben
kikrol van szo? ev,futam,kor,nev? :)) szal o ezt renceresen csinalja...nem lehet sokat nezted a lokdosodot a telemazliban ? :D -
X-COM
nagyúr
na most jól megkaptam haha
-
Lőre
tag
Jaaaa, hogy bocsánatot kért??, Az mindjárt más!!
Gondolom a pontokat is jóváírták Schuminak amit így elvesztett???
Ezen elúszott a VB címe ,mivel l 2 ponttal lemaradt Hakkitól a végelszámolásnál!
De sebaj,hiszen Colthardt bocsikártyát írt neki és az nagyon rendes dolog ugyebár!! -
-=Sawtooth=-
tag
persze...amikor ron dennis azt nyilatkozta idenyek elejen. nincs elso szamu pilota...de aki az elso kanyarban elol van az a favorit a futamra...aztan persze mikor mar nyilvanvalo volt,hogy bokorbabujosirofikamika(csak,hogy en is olyan legyek,mint az itteni atlag :) ) lesz a vilagbajnoki eselyes. davidnak meg schumit is ossze kellett tornie. hat telleg. ilyen a ferrarinal soha nem tortenhetne meg ..ebben az egyben igazat kell adjak neked.
-
X-COM
nagyúr
nem mondtam, hogy cool, de az tutkó, hogy ferrarinál ilyen nemigen jön össze
Coulthard spa körüli balhéja körül kb. annyi vita volt, mint sumák 1-2 vb címe után, vagy visszatolásos akciója után.
Egyébként Coulthard utólag bevállalta, hogy hibázott és bocsánatot kért, nemtom én spec. nem emlékszem, hogy sumák ugyanezt megtette volna akármelyik általa kilökött emberrel szemben -
-=Sawtooth=-
tag
'szimplán utálom mint embert és mint sportolót.'
teged akkor szeressen akarki is? :D en az ilyen hozzaszolokat utalom...mint ember es mint allat egyarant. mitol utalhatod te schumachert mint embert meseldd mar el. aztan, mint sportolot azt is. ok?
Kimi mitol erdemli meg, hogy drukkolj neki? mivel erdemelte ki? kuldott lovet? vagy jol szopott? :C a geci schumacher meg fogazott? ezert utalod? vagy mitol jobb az egyik, mint a masik...aruldd mar el lecci...tenyleg kivancsi vagyok a motivaciodra...abbol tanul az ember :DD a rohogesrol mar nem is beszelve..
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
majdnem megolte...en azert kivancsi lettem volna a bunyora...jah es a jo kis esos spai futamok...amikor az akkor meg romokban hevero ferrarival is 1 percet vert a masodikra :) ugye szamoljuk csak meg 96ban irvine hany futamon ert celba az akkori ferrarival... vagy berger es alesi mit ertek el azokkal az azt megelozo idenyekben...lofaszt :) finoman szolva is. schumi meg ott volt 96ban is 97ben is 98ban is a lehetosegnel... 99ben meg a labtorese miatt nem lett csak VB. 96 97ben a williamseknek, 98-99ben a mclareneknek volt oriasi folenyuk..ezt mindenki elfelejti. ha ugy gondolkodnek, mint ti, akkor nekem azt kene mondanom, schumi 96ban 97ben 98ban is vilagbajnok lehetett volna, ha nem okoskodjak el allandoan eclestonek stb. de ugis nezhetjuk, hogy ilyen az elet...es foleg a technikai sportok..azok kozt is a forma1 :)) de, mer utalom sumakkert es ha o nyer az geciseg,csalas...ha mas csinalja u.ezt, azt meg eszre sem vesszuk..vagy ha igen meg tapsolunk is. nna ez nem hozzaallas.
-
tomcs
őstag
szerintem se kene schumachert utalni divatbol. en is orulnek ha valaki mas is tudna nyerni mert lenne verseny de nem azert mert nem birom schumachert. az az asvanyvizes ize eleg szanalmas volt, mintha szamitana is valamit.. mert ugye vannak olyanok akikkel meg sose fordult elo hogy szemeteltek...
viszont meghatarozo tehetseg, nelkule azert a ferrarinak se menne olyan jol bar igaz hogy schumacher se biztos hogy menne igy a ferrari nelkul. az hogy a csapat biztosra akart menni es nem egy masik hasonlo kategorias pilotat rak melle hanem 1 olyat aki keresre zoxo nelkul hatram1 az uzleti okok miatt van igy. mondtam korabban, ket szek koze eset azert ossze tudna jonni. jo, jobb lenne a taktikazas nelkuli tiszta verseny, de pl a fizika tudomanya is mennyivel egyszerubb lenne ha makroszkopikus szinten idealisan mukodne minden.. -
Lőre
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Jól látod a dolgot!
Egyesek számára Sennától még a sz@r is ízletes volt és illatos!
Schumi 6 VB címe meg persze csak véletlenek meg csalások eredménye! -
Lőre
tag
És neked az a cool ha a csapattársak egymást lökdösik ki, Nemmondom!!
Egyébként Coulthard is adott le pontot mikor Hakkinen VB címe volt a tét ,azt már nem is mondom mikor lekörözöttként belefékezte magát Shumiba ,így téve ki a pálya szélére,hogy előnyt biztosítson Hakkinak. Gondolom szerinted az totál rendben van mert azt Shumi kárára tette! -
Peat;)
veterán
Schumáker enegem hidegen hagy szimplán utálom mint embert és mint sportolót.
Ott van Kimi aki megérdemli hogy drukkoljak neki, Davidet jobban elveri mint Mika H. annak idején, nagyon nagy tudás lehet benne és még mindig nagyon fiatal.
Alonsoról elismerem hogy tud, de elég beképzelt de van rá oka.
Mark Webber meg talán a legnagyobb tudású de Schumacher *uzi... -
-=Sawtooth=-
tag
lasd elozo hozzaszolast. senna csapattarsakent hakkinen nem volt masodhegedus? vagy akarki? vay mas csapatoknal...
ugyanmar...ez a tipikus birkaszellem. divat elvakultan a ferrarit meg schumachert utalni, es minden rossz okozojakent feltuntetni
barichello olyan szimpi gyerek...igen szimpi...csak koze nincs schumacherhez. eppen azert szerzodtettek ot...es nem olyan vkit, aki esetleg veszelyes is lehetne ra. barichello boldog lehet ezzel a pozicioval. schumacher es a ferrari nelkul kb frentzeni vagy verstappeni sors vart volna ra.
'amikor Senna és Prost közdött egymással egy csapaton belül'
hat nem tom ki mondta hogy scumi hill kilokesevel lett vilagbajnok... hat ha jol emlekszem senna is lokte ki suzukaban az elso korben prostot...amikor azon mult ki lesz a vilagbajnok...de hat o senna nem schumacher mi? micsoda targyilagos figurak vagytok :DDD
'Schumacher meg akkor jött, amikor a nagy nevek nyugdíjba mentek, vagy meghaltak, és az elmúlt 10 évben gyakorlatilag hasolnó kaliberű ellenfél hiányában lett ennyiszer világbajnok. Jókor volt jó helyen'
mint vki emlitette...schumi a 8hengeres ztec forddal verte hulyere a mezonyt ...vele a 10hengeres csodarenaultal versenyzo sennat is....
ha jol emlekszem mansell,hill,senna,prost es a nagy oregek meg futottak egy futoamon schumacherrel. de meg ha igazad is lenne...akkor az azt jelentene, hogy az o korosztalyaban o az egyetlen, aki erre kepes....ez nem eleg?
bzs meg leszophat...az, hogy o forma 1ben versenyezhet, sokkal igazsagtalanabb, mint az, hogy barichellonak el kellett engednie schumit ...
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
szerintem a Häkkinen-Coulthard szitu más volt
volt párszor, hogy Coulthard Häkkinen előtt ért célba, vagy pl. annyira igyekezett megelőzni Häkkinent, hogy megpörgette
ilyen ferrarinál soha nem fordulhatott volna elő -
-=Sawtooth=-
tag
válasz
sirály12
üzenetére
jah...es elottuk ezt hanyan megcsinaltak mar :DDD imadom az ilyeneket,akik ezen haborognak. coulthard is ezt csinalta hakkinen es hill csapattarsakent is, tehat a williams es a mclaren mar ezelott is elt ezzel. es meg sokan masok...mondhatni bevett gyakorlat, de azert csak utaljad...csak ez senkit sem erdekel :)
[Szerkesztve] -
törölt tag
Tény hogy jókor volt jó helyen, de amikor Senna meghalt a világbajnokságot már előtte is vezette azzal a bűnrosz Forddal!
Asszem a Schumacher könyvben olvastam hogy Sennanak azon a bizonyos Imolai versenyen muszály volt mennie különben túl nagy lett volna az előnye a németnek. -
X-COM
nagyúr
na azért!
én ugyan ki nem állhatom sumákot (félig-meddig személyes okok miatt), de az, hogy jókor volt jó helyen az erős túlzás
biztos, hogy volt szerencséje, de az ő ideje volt sikeres a benetton, utána meg is haltak (mondjuk ott is voltak sumákos dolgok)
ferrari jó szereplésében is nagy szerepe van -
Memphis
tag
[L]http://hirtv.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=18566[/L]
ezt se én mondtam... -
válasz
sirály12
üzenetére
a ferrari azóta is ezt csinálja, csak persze nem olyan látványosan.
szegény Barichello kimondottan a másodhegedűs, a hátvéd, a beosztott szerepét tölti be... pedig ő olyan szimpi gyerek...
asszem lentebb már nosztalgiáztam arról a korról, amikor Senna és Prost közdött egymással egy csapaton belül, és a mezőnyben ott volt még Mansell és az egyéb nagy nevek...
Schumacher meg akkor jött, amikor a nagy nevek nyugdíjba mentek, vagy meghaltak, és az elmúlt 10 évben gyakorlatilag hasolnó kaliberű ellenfél hiányában lett ennyiszer világbajnok. Jókor volt jó helyen. -
sirály12
őstag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Hát én kimondottan utálom sumákert. Soha nem felejtem el amikor barikelónak az uccsó körben kellett lassítania, hogy surmófej leelőzhesse. Azóta utálom. És azóta utálom a ferrarit is. Mert ez egyáltalán nem volt fer.
-
salgado
tag
Szerintem a'' Ferra-1''2004 nek:D is el lehetett volna nevezni ezt a topicot!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
''mind1...itt a jelensegrol van szo...amihez te is hozzatartozol. ha te igy beszelsz valakirol,akit nem is ismersz...csak mert igy akarsz jofej lenni, vagy nemtom''
Gondolom te sem vagy spanba B.ZS-tal, mert ebben az esetben valószínü nem fikáznád.
És igen itt 1 jelenségről van szó. Trendi cikizni B.ZS-t. Trendi cikizni mindenkit aki elért valamit. Mert mi ilyenek vagyunk irigyek és maximalisták.
Az meg hogy milyen ember Sumáker annak függvényében kéne vizsgálni, hogyan jutott el idáig. Ki ne emlékezne a Hill kilökésével megszerzett világbajnoki címére. Még jó hogy 35 éves korára benőtt a feje lágya, és megtanították viselkedni(többé kevésbé). Mert a vezetési képességét senki nem vonja ám kétségbe! -
biker
nagyúr
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
tudod ki csepeli...
-
-=Sawtooth=-
tag
mind1 biker...legalabb mi csepeliek ne egymast basztassuk :D csak hagyjad mar azt a bzs-t a picsaba.. schumakkerrol meg jot vagy semmit :DDD
-
tomcs
őstag
dehogynem. ez az osszeeskuveselmelet hogy ''a minardi brunit favorizalja'' marhasag, kis csapat, gyakorlatilag nem fordulhat elo mint pl a ferrarinal fordulhatna hogy a 2 szek kozott a foldre ul mert az egyik pilotaja tul sok pontot elszedett a masiktol. mindenesetre azzal hogy barmifele akcio nelkul megy korbekorbe arra BIZTOSAN NEM fog senki se felfigyelni, sokan masok kepesek lennenek meg erre.
-
-=Sawtooth=-
tag
2. tudtomal neked szántam
latod elore lattam, hogy tudatalatt nekem szanod :DD {ejj mar szerkesztetted es kijavitottad...na mind1 ugye ugye a freaudi elszolas...
mind1...itt a jelensegrol van szo...amihez te is hozzatartozol. ha te igy beszelsz valakirol,akit nem is ismersz...csak mert igy akarsz jofej lenni, vagy nemtom :) akkor en miert ne lehetnek hasonlo velemennyel rolad. asszem lehet szeretni,nem szeretni ot ... de hogy kis fasz kocsognek hivjad te...az sztem boven elegge feljogosit, hogy en teged hasonlo kategoriaba soroljalak...elvegre o nalad kicsit tobbet tett le az asztalra. a bzs latod az egy kis fasz kocsog.ra lehet mondani :C :D felfujt holyag a semmire...mint az ilyen elvakult sumakker gyulolok :) vmi nagyon faj nektek..es ebben elitek ki. gratulalok.
[Szerkesztve] -
sirály12
őstag
Hát ez a Zsoltika egy röhely volt ma a pályán. Már a végén kínomban röhögtem rajta. Inkább ne versenyezzen, csak éget minket.
-
tomcs
őstag
most akkor dontsuk mar el hogy mi van.
1reszt oruljunk hogy ''van ''''a szaguldo cirkuszban'''' magyarunk megha csak minardi is'' vs ''minardi ugyse valo semmire azzal nem kene teljesitmenyt elvarni''
ha tenyleg annyira semmi akkor nem kellett volna elfogadni. kulonsebb strapa nelkul korbekorbe mendegelni meg gyalog is le7, nezok nelkul, es akkor olcsobb meg magat is kevesbe egeti. szerintem az olyan ''lehetoseg'' amivel semmit se lehet elerni az nem is lehetoseg
bgzsnek meg tobb eselye lenne az elorebb jutasra ha ''ezzel az izevel'' (ez elhangzott a kozvetitesben'' elso x korben menne, probalna elozni, neha sikerulne aztan elfustolne mintha szepen utolsokent bemaszik a celba. (azaz igazan be se ert, 4 kort kapott) -
biker
nagyúr
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
igen, ez zavar. mert főleg elő van írva neki sokminden.
de nekem nem azért nem jut eszembe ilyet tenni, mert tilos, vagy előírás, hanem mert ennél kulturáltabb vagyok.
2. tudtomal nem neked szántam, ezért az utolsó mondatodra várnék némi magyarázatot!
[Szerkesztve] -
törölt tag
Gyerekek nézzétek inkább a MotoGp-t ha izgalomra vágytok annál izgalmasabb nem kell igaz hogy a végén mindíg a Rossi nyer de legalább izgalmas módon!
Aktív témák
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest