Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
hungeek
senior tag
nem fog a ferrari egy Alonso-t, Montoyát, Raikkonent szerződtetni.... és tudod miért nem? mert a ferrari az egyetlen csapat ahol komolyan létezik első és második számú pilóta... Barrichello a mezőny legjobb hátvédje! Ezek a heves ifjak pedig ennek a szerepkörnek nem tudnának megfelelni! Amúgy Barrichello nem rossz pilóta, csak vannak futamjai amik nem jönnek össze.... (emlékeztek arra a Hockenheim-i esőversenyre amit megnyert, az első gyözelémre? nah olyan az igazi barrichello, ha nincsen ott a csapattárs)
(egyéb iránt csak a miheztartás végett: fanatikus schumi rajongó vagyok '97 óta) -
hungeek
senior tag
a futam jó volt.... de a Palik a kommentárjával megint elbaszta.... ollllllyan irritáló! Össze-vissza beszél.... és ezek a ''nah gyulám'' és egyéb beszólásai....
-
válasz
c.zsolti
üzenetére
nerkem az tetszett igazán,amikor tavaly Ausztriában, a boxban, a kerékcsere után fél percig lángolt Sch. kocsija, aztán ment tovább, és mintha mi sem történt volna, lazán megnyerte a futamot... :)
de legalább volt egy kis izgalom... :)
egyébként a nagyobb kiesésekre általában emlékszem.
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
válasz
hobizoli
üzenetére
A többi csapat tényleg összeszedhetné magát, de a Toyotát hagyjuk ki egyenlőre, nem rég vannak itt és ahogy megérkeztek szabályváltozások is bezavarhattak. Meg szakember sem volt igazán mostanra lesz meg a fejlesztő gárdájuk, a motorral minden rendben, jövőre meg már kéne valami jó pilóta és nem a kiégett Da Matta és Panis. Webbert pl. le kéne szerződtetniük, mivel ő hajtaná a csapatot rendesen.
A Mclaren meg a főhadiszállását építgeti és jövőre (szvsz már év végén) újra ott lesznek ez biztos, vagy kiszállnak de ezt nem hinném. -
hobizoli
nagyúr
Jah, igen Barichello...en csak MS-re gondoltam, mivel RB az ugysem oszt-szoroz semmit...:)
Rajtnal neha le-lenyomtak a korabbi evekben, de visszaelozte. Box-ban elozni meg...ma igy jott ki, RB Sato-t azert inkabb a box-ban elozte meg, mint MS....a tobb benzinnel is kozeledett hozza mar, amikor Button kiment O az egyre konnyebb autoval is kint tudott maradni, egyre jobb idoket futva, mig Button, a mar nehez autoval csak lasabb koroket mehetett, es ez eleg is, de ez mindig is igy volt, aki elobb kimegy a boxba benzinert az 99%, hogy bebukta a helyezeset.
Aztan megis tovabb novelte az elonyet a nehezebb autoval -mert Button-e mar konnyebb lett a box kiallasa ota lerott korok miatt-, ugyhogy...
hobizoli
[Szerkesztve] -
mióta? tavaly Brazíliában pl. Barichello alatt elfüstölt a motor. (hazai pályán... Schumacher meg kiszállt a pályáról a vizes részen)
---------------------------------
Egyébként azt elvártam volna, hogy legalább egy előzést mutasson Schumikánk.
De nem, már megint a boxban előzte meg Buttont. (na, én meg arra nem emlékszem, hgoy utoljára mikor láttam tőle egy jó előzést...) -
hobizoli
nagyúr
Nem o teszi unalmassa, hanem a tobbi csapat ugy egyutt -a fejlesztoktol a pilotakig-, amiert nem kepesek 3-4 eve csak hasonloan ''osszerakott'' autot sem csinalni a pilotaiknak, mert hiaba is van -allitolag- a legbikabb motorja Toyotaknak, ha a kaszninak pl olyan legalellenallasa van, mint egy szekrenysornak, vagy mondjuk csak hikomat a pilota...az egesz egyutt szamit, mindennek egyszerre(!) egyutt kell klappolnia, ez evek ota MS es SF-nak sikerul...hat csinaljak utanuk, hiszen a recept kesz, nekik csak masolniuk kell(ene)
Miota is nem doglott le Ferrari verseny kozben...? Pedig MS aztan tolja neki meg akkor is, ha vezet, hiszen tavolodik
hobizoli -
janati
őstag
válasz
jakobkacsa
üzenetére
Schumi a legjobb, meg neki szurkoltam világ életemben, de mostmár tényleg uncsivá teszi az egészet.
-
jakobkacsa
senior tag
en valojaban nagyon tudom sajnalni szegeny Montoyat ama konnyelmu kijelentese miatt, hogy jovore atmegy a McLarenhez... szegeny ember
amugy hajra Button, Alonso, Webber, Kimi...
es Schumacher meg monnyonle - sajnos tenyleg o a legjobb, nade ez mar egy kicsit unalmas :O -
janati
őstag
Szerintem Barri jövőre repül... Meg is érdemli, ha csak ennyit tud a legjobb autóval. A helyére pedig mehetne a másik ifjú kedvencem, Alonso.
Pár év múlva iszonyatos durva csaták lesznek: pl:
Ferrari + Alonso
Honda + Button
:F McLaren (szerintem kicserélik azt Hondára...) + Raikkonen
:F BMW + ???? (Webber) -
bdav
őstag
az életben nem érte volna utol Sato-t.
naja ez igaz. de eddig folyton peches volt, ideje h. egy kis szerencséje is legyen...
mellesleg MS + Montoya nem volt nagy cucc; tavaly Kimi és szintén JPM rendezett egy hasonlót, csak kicsit tovább tartott (úgy egy körön keresztül végig egymás mellett mentek). Végén teccett még Alonso + ralf. nah azért volt pár jobb pillanata a futamnak. igaz nem sok... -
Palik beszólás, amikor egy pillanatra elment a kép : ''na, végre egy kis izgalom!''
kábé ennyi.
de azért az első két kör jó volt. kár, hogy a hülye kameramanok nem azt mutatták, ami történt. a mezőny kanyarodott, amikor sch. és montoya csatázott, a kamera meg nem ment utánuk...
de kiminek meg van az első pontja, jeeee
most már jobban áll, mint BZS... :)
de még ehhez is nagy mázli kellett, mert az életben nem érte volna utol Sato-t.
Egyébként asszem idén Button drukker leszek. :C
[Szerkesztve] -
dbali
aktív tag
Eza verseny is csak csalódást okozott ...semmi izgalom. A 10.körig még azt hittem végre az újbóli izgalmas futamok de csalódnom kellet ahogy Schumi megelőzte a box-ban Buton-t már vége volt a versenynek..Baricchelonak meg alvadt a vére...
Forza Ferrari! Hajrá Zsolti!:) -
Pierre
tag
Hát, sajna nem lett olyan izgalmas ez a verseny, mint gondoltam, még mindig hatalmas a különbség. Sebaj, majd legközelebb...
Viszont ez a Barika nagyon nagy szívás, ilyen autóval 6iknak lenni :C -
iguana
őstag
...ez is dög unalom volt :(
-
ToBeY
nagyúr
Újabb tesztfutam a ferrariknak:DDD
-
Peat;)
veterán
Mér szemét???? Amit csinált azt mindig meg is érdemelte, nekem csak a stílusa nem jön be, de nem kell szemetezni...
Kimi szerzett 1 pontot :DDD yes!!! Csak sírni tudok:(
Button jól ment, Zsoltikánk meg lehet hogy felfogta hogy itt a gyorsaság is számít, bár a végén mintha megint lassú lett volna. -
F-ECT$
titán
Hát ez a szemét sumi már megint nyert :(((
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
Az első hely eldőlt, de a közepe izgalmas, go Kimi:)
Zsolti is nagyon jól vezet, le a kalappal, lehet hogy itt a helye?
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
Az F1be is azt kene csinalni mint a tura bajnoksagban Par evvel ezelott nagy folenybe voltak az BMW-k, igy bevezettek azt hogy a gyozetes auto a kovetkezo versenyen plusz sullyal kellett kozlekedni igy a szezon kozepere kiegyenlitodott az eroviszony,es a szezon vegere egesz izgalmas az allas.
Ezt szerintem itt is lehetne alkalmazni.
Vagy a 2 ferrari pilotanak sajat maganak kelljen kereket cserelni es tankolni, ezzel is idot adva a tobbieknek a felzarkozasra :DD
Relelem Button csinal egy kis versenyt,mert ez igy uncsi, es Zsoltikanak is kivanom hogy erjen be
FORZA FERRARI
[Szerkesztve] -
dbali
aktív tag
válasz
Qorthral
üzenetére
Én remélem nagyon izgalmas lesz ez az Európai Nagydíj, bár Schumi-nak drukkolok de nem ártana ha nem szaladna úgy el az élmezőnytől...emlékszem még amikor a Ferrari-McLaren kb egy szinten volt akkor végigizgultam az egész futamot..remélem azért a mostaniban nem fogok csalódni..:U
:DHajrá Baumgartner!:D
[Szerkesztve] -
most olvasom, hogy Hondával legutóbb éppen Senna indult pole-pozícióból, 12 évvel ezelőtt. S ez pont a Senna-emlékversenyen történik meg újra. :C
-
lehet fogadásokat kötni, hogy Kimi alatt hanyadik körben ég szét a mercedes...
Coulthard alatt nem fog szétégni, ő nem nyomja a gázt, és valahol a 12. hely környékén talán célba ér.
Bízom Buttonban, hogy végre egy kis autóversenyzést is láthatunk már.
sumika meg kicsúszhatna az első körben, s hogy legyen neki egy kis izgalom, utána végigelőzhetné az egész mezőnyt. :))
elégedett lennénk, ha lenne sok-sok előzés, és talán felvenné végre valaki a versenyt a ferrarival. -
Qorthral
őstag
Na ki mit vár a mai versenytől :) ?
-
Peat;)
veterán
Nem Kimi csinálja hanem a kocsija, valami szivárgott a motornál ezért kicserélték a motort, mert valszeg a versenyt nem bírta volna ki (mintha az új kibírná...) de akkor mért nem ment egy rohadt gyors kört felpörgetve a motort és lett volna 5-6. és abból vonnak le tíz helyezést? Vagy a 19. hely előnyösebb mint a 15? Hülyék ezek a mclarenesek, eddig legalább gondolkodni tudtak, ha a kocsi nem is jött össze mindig.
-
tényleg, most Kimivel mi történt ?
miért csinálja ezt, hogy Baumgartnernek sikerélménye legyen ? :))
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
Igazad van, nem jelenthető ki teljes bizonyossággal. Nos én nem szeretem sumit, évek óta ellene drukkolok, de ennek ellenére meggyőződésem hogy ő a legjobb pilóta. Igazad van ugyanolyan kocsikkal kéne de erre nincs lehetőség. Épp ezért azok a nagy pilóták akik nem csak a csúcsautóban pályájuk csúcsán (Ld. Sumi-ferrari) hanem zöldfülűként is nagyot alakítottak/alakítanak (ld. sumi-jordan ill. benetton és méginkább Senna-Lotus! )
Sztem sem a korrekció volt oly nagy szám bár sokan pörögtek volna:) , hanem az hogy szinte semmit sem vesztett amiatt a hiba miatt!!! Ez a nagy szó, na meg a lélekjelenlét, tényleg el sem vette a lábát a gázról, Paliknak ebben igaza volt.
Ettől függetlenül tényleg idegesítő Palik lekezelő stílusa :((( , sőt alapból a stílusa :)) -
Peat;)
veterán
válasz
Qorthral
üzenetére
Ezt nem jelentheti ki senki sem hogy ki a legjobb pilóta, ezt ők maguk sem tudják szvsz(egyforma kocsiknál talán lehetne de nem hiszem még ott se, gokartban is kikapott Schumi tavaly akkor aki megvrte az a legjobb?! ). Az a korrigálás meg nem volt nagy dolog a kocsi nagyon egyben volt(kerékvetőkön meg sem moccant úgy ment át ellentétben pl. a minardival:) ) és szerintem a mezőny 3/4-e is képes lett volna erre, csak Palik a hülye elszállt fejétől megint hajtogatta a magáét (szegény Czolner Gyulával szembeni lekezelő stílusa már egyre idegesítőbb :((( )
-
Qorthral
őstag
Így van kenjék csak el a nagy sumi száját :))
Megjegyzem a vitához hozzászólva hogy bár nem osztom teljes mértékben Sawtooth véleményét, azt el kell ismerni hogy ebben a mezőnyben senki sem közelíti meg vezetési tudásban sumit. Sőt, nem csak ebben a mezőnyben... Az egész eddigi F1 történelemben 10-20 név van akivel érdemes összevetni.
Pl ma is hogy korrigálta azt a hibáját... Le a kalappal !!! -
Pierre
tag
Valamiért most azt érzem, hogy a holnapi igen izgalmas verseny lesz. :DD Az előjelek jók, csak így tovább.. Hajrá Button és Montoya :DD
-
Peat;)
veterán
Vazz ez a Button talán érdekessé teszi az elejét, mindenesetre a helyét nehéz lesz megtartani a rajtnál(bar hondák még nem rajtolnak valami jól, bár lehet hogy ezen is segítettek) de ha megtartja negyon nehéz lesz megelőzni, Honda power:)
Kimi meg átgázol mindenkin és másodk lesz de tényleg :DDD -
bdav
őstag
höhö. nem sumi nyerte az időmérőt. végre :) YEAH! Szép volt Button :C
-
Pierre
tag
Íme két szakértő véleménye, ha már csak rájuk lehet hallgatni :DD
[L]http://www.origo.hu/sport/f-1/20040423ecclestone.html[/L] -
-
simonzé
addikt
Holnap hajnalban indulok Imolába. :DD
-
neduddki
nagyúr
HI!
Ne tom volt-e mar szo rola!!! De teganp este az rtl-en is megneztem az uj zelendi osszefogllaot mar nem tom hanyadcorra!!! Es tovabbra is aszt mondom hogy juhejjjjjjjjjjjj!!! Ez verseny volt nem pedig korozgetunk unalmasan!!!
Vegre vmi elvezetes is akadt!!!
udv
neduddki
p.s. nem akarok megserteni senkit egyszeruen csak orulok hogy vegre lehetett is latni vmi versenyt vhol!!!! -
na, csak, hogy maradjunk a témánál :
http://origo.hu/sport/f-1/20040420hill.html
''Sennát úgy ismertük, aki mindig a határon vagy azon túl autózott. Ha kellett, inkább nekiment ellenfeleinek, csak hogy ne verjék meg. Senki mást nem lehet rajta kívül hibáztatni, hiszen még mindig élne, ha kicsit felemelte volna lábát a gázról'' - tette még hozzá Hill, aki az F1Racingnek ezzel egy időben azt mondta, soha nem lett volna világbajnok ('96-ban sikerült neki), ha a brazil életben marad. -
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
ombuccmannhoz fogok fordulni...
egyébként a házon lehet, h. nem kerestél, de a tápon talán igen, nem ? :) -
-=Sawtooth=-
tag
off
eladtam a szar hazad :DDD ..ossz-vissz 300ft-t kerestem rajta :C azt is csak aze, mert nem tudtam visszaadni :D jah meg az egyik hazventit betartottam :D most csak igy siman ra van fektetve vincsi tetejere :DD hdd hutes :C ezzel most adatvedelemi torvenyt sertettem? mert a papirokat is adtam :D kiadtam 3. szemely reszere a beleegyezesed nelkul :C
[Szerkesztve] -
peace ! :)
-
Pierre
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
De jófej gyerek vagy, de ettől még nem írtad le, mikor ad neki 1 másodpercet. no comment.
Keressél már vissza, mikor adott 1 másodpercet időmérőn!
Szerk: apropo, mire alapozod, hogy nem mérvadó a véleményem. és a tied miért az?
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
erre emlekszik mindenki aki akkoriban is nezte :) ezt azt hiszem masok is eloadtak kesobb :D
amugy ebben a legszimpibb mozdulat, ahogy rugdalja arebb a palyabirot. hol van most a sok okoskodo, hogy schumacher a viragtartoban hagyta a kulacsot lehetoseget adva a takaritoknak, hogy vegezzek a munkajukat :D szegeny palyabiro is csak a munkajat vegezte volna...hat kapott egy rugast. jofej :D
csak azt akarom ezzel mondani, hogy vkinek a seggebol kipotyogo szar is arany egyeseknek, ugyanakkor masnak meg az aranya is szar..
[Szerkesztve] -
Pierre
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Én még sosem láttam, hogy Schumacher 1 másodpercet vert volna Barikára, mondjuk egy időmérőn, ez kb 2-5 tized szokott lenni pályától függően. És nem mondanám, hogy ő a második legjobb a mezőnyben, sőt. Szóval hol az a gyakran hangoztatott 1 másodperc? :DD
-
Senna nem ezért király.... ez csak egy momentum volt. Senna azért király, amilyen elszántsággal versenyzett, és amilyen előzéseket mutatott be, akkor is, amikor az övé volt a rosszabb kocsi...
tény, hogy sokszor agresszív volt,
de voltak jófejségei is. íme egy :
[L]http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/f1/MansellSennaSilver.mpeg[/L]
:) 1991 -
biker
nagyúr
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
ki mondta, hogy király?
én ezért pl utálam sennát is :) -
-=Sawtooth=-
tag
igen :D
en komaltam/komalom irvine-t .
eccer azt mondta: 'nalam egyetlen jobb pilota van a forma1ben, es az michael'
ezzel melysegesen egyetertek :C schumarcher ugye amint azt barmely nagy koponya megmondja a forma1 tajan, 1 masodperccel gyorsabb akarkinel ebben a mezonyben, ha egyforma autoval mennek. es telleg irvine a 2. legjobb sztem :D
ez a birkachello elmehetne mar a minardihoz :D -
-
Peat;)
veterán
Montoya + Kimi elég jó és bátor párosításnak tűnik a Mclaren részéről, én bízom bennük. Origon van egy hír hogy a motorblokkal van baj és folyton le van fojtva a motor, tehát ha azt sikerül megoldani máris ott lesznek az elején, de akkor mért adnak ki új kocsit július végén?!
Meg a ferrarit nem akarom bántani de Barrichello helyett már felvehetnének egy jobb pilótát(Rubens is jó, de össze vissza a hangulatától függ hogyan vezet). Itt gondolok pl. Mark Webberre
[Szerkesztve] -
b0unCe
aktív tag
na ezt en se bannam.
a masodik videjoban szvsz senna volt a hibas. -
én ilyen versenyt szeretnék, ami másfél óra izgalom után így fejeződik be :
''the closest finish in f1 history''
[L]http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/f1/MansellSennaJerez2.mpeg[/L]
és legalább ilyen versenyszellemet az istállókon belül :
[L]http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/f1/SennaProstSuzuka.mpeg[/L]
Senna + Prost (az ideális csapattársak...! :) ) -
9CS
senior tag
Na jó, de ha látják, hogy a kaszni khmm... ''nem az igazi'' akkor miért nem teszik vissza a régit? Nem csak az lesz ott a baj. Remélem azért, hogy lesznek a Merci helyett (valjuk be most nem megy nekik) más jó csapatok akik megszorítják a Ferrarit. Persze nem kell legyőzni őket ;] csak legyen verseny.
-
lehet, hogy ez volt az a titkos gomb, amit meg kellett ahhoz nyomni, hgoy a csapattárs lerobbanjon... :)
-
e-biza
őstag
''szóval szerintem ne gyújtsuk fel fél Wokingot, adjunk időt a McLarennek.''
a futamot elnézve megteszi majd a versenyautojuk :))
más:
[L]http://index.hu/sport/forma1/bzs040408/[/L]
Baumgartner:
''véletlenül megnyomtam egy gombot a kocsiban, amely a motor egyik fontos beállítását változtatta meg, ám a csapattársam nem nyomta meg ugyanezt a gombot, így az ő autója a rajtrácson maradt és csak a boxból tudott a többiek után eredni.''
szokás csak úgy véletelnül nyomkodni a gombokat a versenyautoban?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Parfüm topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest