- Luck Dragon: Óraátállítás
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
off
Az 1értelmü feltételezéseidet akkor léci rólam tedd ne édesapámról.
Sohasem tudhatod milyen sebeket szakíthatsz fel ilyesmikkel!
Minthogy én sem emlegettem fel a családfádat, ennyi tapintattal te is lehetsz felém.
Ha meg rosszul ítéltelek meg OV-al akkor elnézést bár az oldalt aszem eltaláltam:)
on
Amiben pedig te tévedsz az az, hogy nekem tetszik BZS szereplése. BZS-tal kapcsolatban többek közt az sem tetszik ahogy kapásból elindult ellene fikázó hadjárat. Miért? Mert bevásárolta magát? Istenem megtörtént ez mással is a Formula1-ben. Hogy nem való oda? Hát, már ilyenre is volt példa. Mert nem tör
Sumi babérjaira? Én inkább ebben a realizmust látom, nem az utálnivalót.
De mért fáj az embereknek hogy ott van??? Mert ennyi erővel ők is ott lehetnének?
Aszem erre mondják, hogy jó helyre született.
Damon Hillre is azt mondták, hogy csak az apja emléke miatt került a formula1 közelébe, mégis világbajnok lett! És aki később megnézi az évkönyveket az csak azt fogja látni, hogy Damon Hill 1996 F1-es világbajnoka. Ki fog emlékezni arra, hogy azt a vb címet max elveszteni lehetett, annyival volt jobb a Williams-Renault a többi autónál. A fanatikusokon kívül senki.
Szóval az zavar, hogy még az esélyt sem adjátok meg neki.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Telekom mobilszolgáltatások
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16/512
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) - Új -
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest