Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
es te mondod nekem, hogy fikazos...
ehh beloled meg sut az elvakult,oktalan gyulolet...te magad sem tudod, hogy miert utalod a 'sumakkert' csak igy jol nez ki...
erdekes mod nem azt vetted eszre, hogy o milyen kozvetlen volt buttonnal, gratulalt neki meg stb...hanem hogy 2 ora versenyzes,idegorles utan hova teszi le a vizet...amikor az is elo van irva ilyenkor szamara, hogy mosolyogjon, hogy alljon rajta a sapka...stb.
mitol fasz kocsog? mitol utalod? meglopott? atbaszott? ..en meg nem ertem az ilyen kis fasz kocsogoket... -
törölt tag
-
-=Sawtooth=-
tag
mansell is hagyta el az elso kereket a cel elott par szaz meterre... de emlekszem en is arra a magyar futamra.
amugy bzs eseteben milyen nemzetisegre gondolsz ? :) ha azt hiszed engem az bant,hogy magyar, tevedsz...mert nem az :D :C max magyar allampolgar. de hagyjuk is a temat. bzs a fizetosok kozott is a legszarabb...es sokan vannak akik fenyevre vannak tole(na nem mogotte) es megsem jutnak be...ez sokkal igazsagtalanabb. arrol nem is beszelve, hogy sok magyar tehetseg fele ekkora tamogatassal es hatszellel, mar sokkal tobb eredmenyt ert volna el.. -
biker
nagyúr
nemtom, az feltűnt-e valakinek, hogy a dobogóra menet az a kis f@sz kö..g sumakker az ásványvizes üveget beleb..ta a virágcserépbe?
ahogy a hasonló nagypofáju kis ge..k szokták csinálni.
button meg odaadta egy tagnak, meg montoya is.. okés, eddig is utáltam, ezután is... -
Yaye
őstag
A bevállalás valóban minősíti a versenyzőt, de csak annyiban amennyiben meg is tudja csinálni amit bevállalt. Aki túl sokat vállal be, az ugyanúgy rossz versenyző mint aki túl óvatosan megy. És azt azért soha ne felejtsük el, hogy a minardi bevallottan a mezőny leggyengébb autója, amivel nemigen lehet villantani, és pilótától függetlenül az utolsó helyek egyikére van predesztinálva*. Ha Bruni ugyanezzel a kocsival rendszeresen sokkal(!) jobban menne versenyen(!) mint Bgartner még akkor sem merném nyugodt szívvel fikázni a magyart, hiszen bruni esetében sincs korrekt viszonyítási alap a többiekhez képest. Még az is megeshet, hogy Bruni átlagon felüli tehetség.
A másik, amiért szúrja a szemem a sok fikázás, hogy a mezőnyben voltak és vannak jópáran akik szintén fizetősök, és többet voltak a füvön mint az aszfalton, de furcsamód soha senki nem utálta őket ilyen szenvedélyesen. Úgy látom, BZst nem annyira gyenge szereplése miatt, sokkal inkább a nemzetisége miatt utálják itt sokan.
* Egyetlen kivételt láttam erddig, az emlékezetes hungaroringi futamot, ahol valami csoda történt, és Hill bealázta az egész mezőnyt az Arrows-al. Sírni lett volna kedvem, mikor az utolsó előtti körben besz*rt a váltója és csak második lett. Komolyan mondom, az volt a világ legigazságtalanabb műszaki hibája. -
Bahrein nem olyan szoros értelemben vett sivatag : a Perzsa-Arab-öböl egyik kis szigetén fekvő ország. s mivel sziget, és tenger veszi körbe, valamekkora páratartalom van, ezért kisebb a por.
-
törölt tag
sivatagban!
-
törölt tag
Szerintem már év elején meg volt nekik a modell!
Bár azért ez tényleg izgalmas lesz mert a Magyar pályára mindig azt mondják hogy piszkos akkor egy novi új pálya a sivatag milyen lesz?:)) -
X-COM
nagyúr
nem nagyon hiszem,
ha nem emlékszem rosszul, akkor az első maláj futamon sem borult az erősorrend
michelin pl. már számítógépen modellezi az új pályát és a michelin képes rá, akkor tudják a csapatok meg a bridgestone is
a nagy csapatoknak meg van a tudásuk+erőforrásuk, hogy felkészüljenek egy tök új pályára is -
pláne az dühítő, hogy ezek a távol keleti versenyek hajnalok hajnalán vannak, és még uncsiak is...
és itt pampogtak a múltkor, hogy juj, de kicsi volt a nézettsége az ausztrál futamnak....
de hát könyörgöm, hajnali 4-kor mire számítottak? délután meg ki nézi meg, ha tudja, hogy úgyis a Schumacher nyert, tehát uncsi volt? -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat aszem sajnos nem kovetema tavajji hagyomanyokat es aszem kovetem a 2001/02 rendszeret azaz nem nezesre kerul megint az 1forma:- ((((, Pedig a tavajji ev utan meg egessze remenykedtem!!!!
Nem baj a jurosport kozvetiti az lg racing weekendeket az tan jobb lesz...
udv
neduddki
p.s. tom hogy ez a kutjat nem erdekli, de hat vhogy csak ki kellet fejjeznem csalodocsagomat:- (((( -
X-COM
nagyúr
pedig Sato tényleg sokkal előrébb tart, mint Zsolt
-
Memphis
tag
válasz
üzenetére
nem mondtam hogy előrébb tart.a másik meg hogy ha csak arra ment ki a dolog hogy legyen magyar versenyző mért pont ő?akik elötte végeztek a magyar bajnokságokban (mert sosem nyert) azok mért nem voltak alkalmasak arra hogy könnyes szemekkel szurkoljunk nekik?schumachernek szponzorokat kellett szereznie mint mindenkinek.elment a cégekhez megmondta hogy eddig ezt meg azt megnyerte és már voltak is szponzorok.itt nem igy volt
-
törölt tag
Azért ez Magyarország, végre 96év után van egy FORMA1es versenyzőnk aki képviseli hazánkat a száguldó cirkuszban ti meg itt fikázzátok (tisztelet a kivételnek) hogy hogy került be ide! Meg fogsz lepődni a Schumachernek is kellett az elején fizetnie és utána 6szoros világbajnok lett!
Vagy ott van Damon Hill motorozással kezdte mégis világbajnok lett! Eddig amíg nem volt magyar a sorozatban azért sápitoztál fogadjunk hogy miért nem kerül be már végre egy magyar most itt van erre meg fikázod! Azt a köcsög Satot senki nem említette meg azt se tudja hogy mikor kell fel meg le váltani mégis megkapta a Honda szerződését csak azért mert jappó! Nehogy azt mond nekem hogy sokkal előlréb tart mint a Baumgartner. -
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
minek vetted le az előlapot? :o
ami meg a minőségi fémmegmunkálást illeti : mivel eléggé megközelíthetetlen helyen volt, gondoltam, nincs rá szükség... de egy reszelővel megoldható, ha van időd... :) -
-=Sawtooth=-
tag
off
:) 'bar az se igaz' hat a masik topicot olvasgatva...sajna igaz:D de ez nem a masik topic.
de latom nagy aramlastani szakerto vagy :D ha szivo iranyba raktad fel a ventit..a maga 1900as rmpjevel nem tud akkorat szivni, hogy az a racs akadalyozza a bearamlast...csak mindig beleakad valami a ventilapatba inkabb most hogy nincs fent a haz eleje. na mind1...a minosegi femmegmunkalasrol nem is beszelve :D laccik sztahanovista modszereken nevelkedtel liberalbolsi baratom :)))
amugy a tapot eladtam belole majdnem 10be :) most van benne egy enermax...par fekete elolapos cdiro dvd :) mar csak egy fekete nyakos alaplap kene hozza :D
de a kommenizmus szelleme mar megbosszult fokukac ne aggodj...mutkor jol elvagta az ujjam a hazad :DDD faszom sines megoldas -
tozso
tag
Én nem a teljesítményről beszéltem, hanem mint ember alapból mindenkinek megadom a tiszteletet, míg vissza nem él vele, vagy sértőn gorombán udvariatlanul viselkedik.
Feltartja őket: hát ma megtisztelte a füvet a nagytiszteletű ferrari elől menekülve hogy még csak fékeznie se kelljen azzal a drága autóval
Amikor a Jorden mögött haladt négy nála jóval jobb autó senki nem mondta hogy ez feltartás, valyon miért?! -
Memphis
tag
-
Memphis
tag
-
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
a ''komenista'' kifejezetten sért....legalább mondd azt, hogy ''liberálbolsevik'' (bár az se igaz...)
A házmoddolásom pedig kifejezetten praktikus volt, Te meg rohadt olcsón megvetted a házat+tápot, ventilátorral együtt... hát mi kell még? :)
[Szerkesztve] -
divot
veterán
A legjobb a nemzetisport.hu - aszongya: ''...a kiesésekből profitálva 16 helyen futott célba.'' :DDD
-
tozso
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
''te meg hivatasos kommenista''
Ezt atlán mellőzni kéne itt. -
tozso
tag
Egyébként ezek a beszólások ( a versenyzők részéről) csak őket minősíti negatívan, hogy mennyire bunkók másokkal szemben. Valyon ők hol kezdték és hogyan. De amikor már valakik akkor szarnak a kicsire és fujolnak, szép kis dolog mondhatom. Nem kéne persze semmit teeniük vagy brusztolni vele állandóan, de azért a minimális tiszeteletet meg kéne adni, mint minden embernek.
Ha betartana valakinek akkor azt mondom oké, de így. Hát... -
Memphis
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
tavaly a hungaroringen ralf szólt be neki hogy ő meg ki rák?és mit akar itt?huzzon máshova....
-
-=Sawtooth=-
tag
en ugy ertettem,hogy igaza volt..nem vedeni akarom palikot,de szegeny zollner agyalagyula azt megerdemelte...mit hitt? hogy majd jon montoya es siman elmegy a schumacher mellett? ugyanmar...
de az is bebizonyosodott, hogy az ilyen bruni,baumgartner,pantano stb keresni valojuk nem lenne,meg a vidamparkban a dodgemen sem...es akkor olyanok, hogy vestappen,villeneuve,frentzen,salo stb kiszorulnak. ha jol emlekszem baumgartner 'kurvatehetsegtelen' zsoltikanak ma 2-en is intettek, hogy miert nem megy a busba mar...csak ugy mint elete elso futaman vmelyik bmw-s. koze nincs az egeszhez...de persze a birkak orulhetnek egyszem zsoltikaknak...buszkek is lehetnek ra...
[Szerkesztve] -
Pierre
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
BK Csabiról inkább ne beszéljünk, az igazi pofátlanság az lenne, ha adnának neki még lehetőséget a szereplésre forma1es kommentátorként... :(((
-
-=Sawtooth=-
tag
nem csoda..
de inkabb nem irok semmit a mairol...mar a futam elott felidegesitett novak 'baratokkozt' szakkomentator csaba. 1 mondatot nem tud elmodani.. 'ez zsolti 4.kore..oo versenye' ' ez volt 2. fe..forma-1es futam' laccott is, hogy mar eg a pofaja.
EZ nem baratokkozt bazz...itt nem az van, hogy majd akkor ujravesszuk..takaritsak mar ki a picsaba onnan azt a majmot...beszelni sem tud.... -
tozso
tag
Palik ma nagyon undorító volt, ahogy lekezelően nagy arcal szorakozott Gyula haverjával és nagypofával mondogatta hogy senki nem előzheti meg az ő drága kis Schumiját. Undorító volt ez a viselkedés.
-
Pierre
tag
Ez a mai verseny az első néhány kört leszámítva nagyon gyenge és unalmas volt :(. De mindennek a teteje az volt, amikor Palik megjegyezte, hogy mindhárom dobogós mennyire boldog. Hát, Montoyán nagyon látszott, hogy majd kiugrik a bőréből :). Egyébként nem tudom Montoyát miért fikázzátok, a ferrarik után eddig ő a ''best of the rest''.
-
Zsu_
senior tag
Zsolti utolsó helyen beért a célba :))
Bruni 2 hellyel megelőzte :(
Szegény Zsolti! -
nem is ment gyengébben... sőt, az idén eddig jobban teljesített, mint szegény Raikkönen... :C
bár ez ironikus.
Szegény Raikkönent egyébként nagyon sajnálom. Dühös is volt nagyon... odébblökte szegény pályamunkást...
Ami pedig a versenyt illeti : az elején volt jó sok előzés, de aztán a verseny második felében nem túl sok dolog történt...
pozitív, hogy csak az egyik Ferrari hagyta ott a többieket...
de összességében megint azt kell, hogy mondjam, hogy teljesen fölösleges volt felkelnem.
Aludhattam volna 2 órával tovább... :((
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
Na de rossz volt megint:(
-
X-COM
nagyúr
kíváncsi vagyok, hogy Zsolt autójával valami probléma volt, vagy ennyire gyengén ment
mindenesetre, ha utóbbi, akkor siralmas... :( -
e=mc²
őstag
Palik megint ''alkotott'':
''a maláj televíziós kollégák elfelejtették közvetíteni azt, h Alonso megelőzte Coulthard-ot.''
Csak az a gond, h a szemem láttára előzte meg, ill akkor épp semmit nem beszéltek a riporterek :D:C
Ők vajon mit néznek? :)
[Szerkesztve] -
Zoltán
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Szánalmas milyen írigy vagy. Megnézném mikor csinálnád KOKÓ után, hogy minden létező övet és címet begyüjtesz mind amatörként mind profiként... Valszeg még egy 15 éves kiscsákó is kiütne mint a sz@rt.
[Szerkesztve] -
Zoltán
őstag
A Forma1-ben a legeslegsz@rabb a Palik!! Aki olyat tud mondani, hogy ''benya'' azt föl kell akasztani!!
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O -
anjani182
őstag
Hali!
A lényeg, hogy Palik nélkül unalom lenne, én csak röhögök amikor isteníti BZS-t, meg a hülye szövegein, nem idegesítem magam, csak röhögök:))))
Bye! -
Memphis
tag
szóval amikor egy ember még a magyar go-kart bajnokságot se tudja megnyerni ahol kb 15 versenyző van az nem hinném hogy a legtehetségesebb magyar lenne aki oda való.
-
Memphis
tag
azé nem semmi...még emberek mondják hogy a baum hátrányban részesül a brunival szemben meg hogy nem olyan béna.én kint voltam a hungaroringen tavaly amikor még az f3000 v f3? erre sajna nem emléxem pontosan.szal mind1 benne volt a baum és azon is versenyzett.megkérdeztem egy embert aki jobban ért hozzá hogy milyen az az istálló ahol most van baum és azt mondta nem rossz.ez abban is megmutatkozott hogy a csapattársa 2-4 között mozgolódott.ő meg hátul a rákba.tudom ott is hátrányos helyzetben volt.
-
Peat;)
veterán
Inkább drukkoljatok, Kimi fogd meg a ferrarit!! Szegény jégember idén egyenlőre megint nem áll rendelkezésére a technika, bár a mclaren folyamatos fejlesztést ígért az év alatt,remélem még időben utol érik és izgalmas csaták lesznek.
Zsolt meg annyira nem béna, az autó nagyon *ar és Bruni biztos hogy előnyben részesül valamennyire ha ezt nem is ismerik el.
Remélem év közben a toyota is felnő a nagyok közé. -
tomcs
őstag
de a verseny nem errol szol elvileg.. ki mit mer bevallalni. olyan meg nagyon ritkan van hogy a mezony 2/3a kiesik. az meg meg ritkabban hogy akkor akarmelyik minardi is megy meg. 1 versenyzo josagat meg 2felekepp le7 merni, 1.ha pontokat szerez 2. ha szepen megy, mutat be emlekezetes akciokat meg ha a mezony vegeben is. hiba nelkul de utolsokent beerni vagy a mezony vegerol elfustolni egyaltalan nem ertekelheto.
-
Yaye
őstag
Nem értem miért fikáznak sokan ha azért előz valaki, mert a másik kicsúszott. Folyton azzal jönnek hogy ''zsolti persze csak azért mert az kicsúszot... blabla''. Mintha a kicsúszás nem lenne még egy lassú körnél is gyengébb teljesítmény. Bezzeg ha zsolti csúszik ki akkor ő a világ bénája. Tegyünk már különbséget a kiesések fajtái között, könyörgöm, a lerobbanással ellentétben a kicsúszás legalább olyan súlyos hiba -sőt súlyosabb- mint ha valaki lassú, és így a kicsúszó versenyzőt megelőző versenytárs ugyanúgy joggal kerül előrébb, mintha tisztán előzött volna -legyen szó akár időmérőről, akár versenyről.
-
tomcs
őstag
elfelejtettem jelezni hogy nem idezek pontosan (nalam a tilde jelenti ezt)
de ennyi erovel megjegyezhette volna hogy bruni mogott 4en vannak. vagy - hogy 1 kicsit mas legyen a hangzasa - hogy ketten nem tudtak befejezni a koruket kicsuszas miatt. mindenki tudja hogy alonso max masodpercekig lesz zsolt mogott :) jo, nem szeretem bgzsoltot. nem drukkolok ellene de ugy kulonosebben mellette sem. nem szoktam atvenni a ''csoportallaspontokat'', legyen szo bamiol, es nem fogok bgzsoltnak drukkolni csak azert mert magyar, annak ellenere hogy nem szimpatikus kulonosebben. nem lattam tole ertekelheto versenyzoi megnyilvanulasokat - majd szimpatikus lesz ha latok - emberkent meg beszel osszevissza karaktere meg nincs. -
na, én is hallottam, a Wéber Gábor mondta, viszont itt egy kicsit túlragozták, nem úgy mondta, ahogy itt állítják. a ''már'' szócska nem volt benne, egy ténymegállapítás volt, amikor Alonso kicsúszott. a végeredmény, ami már nem változik.
néhányan nagyon kötekedős kedvükben vannak errefelé... -
tomcs
őstag
tenyleg azt a ''zsolt mogott mar 3an'' beszolast ki kovette el? nem palik, azt hallottam.
mondjuk paliktol se volt rossz azzal a ''~ frank williamst bizonyara orommel tolti el hogy a 2 versenyzoje kozott ilyen meleg kapcsolat alakult ki'' beszolassal ami akkor hangzott el amikor emlitette hogy rs es jpm szokasuk szerint osszekaptak, ezuttal talan tettlegesen is :) -
egyébként pedig ami a holnapi nagydíjat illeti : egy pillanatra felcsillant a remény bennem, amikor olvastam Raikkönen tegnapi körrekorjáról...
Aztán ma megint jött ez a Schumák gyerek, és azt is megjavította 1 mp-cel...
szóval, én csak bízni tudok, hogy lesez valami izgalom is ebben a forma1-ben, mert bevallom, én nagyon unom Sch. és a Ferrari egyeduralmát (a jó kis hátvéd Barchiello-val együtt - így könnyű, hogy a csapattársam nem előzhet meg... bezzeg, amikor Senna és Prost egymást lökték ki a pályáról, pedig csapattársak voltak... na az verseny volt!) -
gyerekek, ne szidjátok a Palikot, nélküle uncsi lenne ez az egész...
de komolyan, ő legalább fenn tudja tartani az érdeklődést 2 órán keresztül a hülyeségével... őt ilyennek szeretjük, és kész.
Ha végig a Dávid Sándor közvetítené, akkor elaludnánk alatta...
viszont azt a két másik makimajmot (Cz.Gy. és W.G.) el lehetne küldeni jó messzire, mert irritálóak...
és, ha csak ők ketten vezetik a versenyt, mint pl. tavaly év vége felé sokszor, akkor az valami borzasztó... -
Matr x
aktív tag
Nevekre 1-2 re emlékszek, de csak a korom miatt... látni a végén felsoroltak közül egyikőjüket se láttam...
Dávid Sanyi bácsit viszont csak Palik mellett hallottam... Palikot meg ezért szeretjük, nem? Ennyi hülyeséget ki bír összehozni 2 óra alatt? A viszonylag rossz versenyeket Laci ''menti'' meg. :DD
Na jó. Lehet szeretni, utálni, de én őmiatta is nézem a foma1et. hülyeségeket beszél.
Zsolti: MEGELŐZTE ALONSOT!!! Hurrá. Csak kár, hogy kiesett szegény. Jobb lett volna neki az elején, Schumi mellett/mögött/előtt... :( -
Yaye
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Palikhoz képest Dávid Sanyi maga volt a tökély. Higgadt úriember volt, nem mondott akkora baromságokat mint Palik és ami a legfontosabb, nem üvöltözött mint egy hisztérikus őrült. Biztos ő sem volt tökéletes, de mellettük (asszem Frankl Andrással együtt kommentált) nyugodtan lehetett nézni a versenyt, nem keserítette meg a szórakozásomat. És ha hiszed, ha nem, Patrese tényleg jó versenyző volt, és emlékszünk rá páran. Nem volt egy Prost vagy Senna, de jó volt. Úgy él emlékezetemben, mint az örök második helyezett. :)
ui: Emlékeztek még a régi ''nagy'' nevekre? René ''roncsderby'' Arnoux, Eddie Cheever, Stefan Johansson, Andrea de Cesaris, Teo Fabi, Jacques Laffite, Patrick Tambay, Derek Warwick, Thierry Boutsen... könnybe lábad az ember szeme. :D -
c.zsolti
őstag
Igazad van! Az Ausztrál gp-n is, amikor az időmérőn Zsolt elfézekte az első kanyart, Palik felkiáltott: ''milyen ügyesen megfogta az autót''. Más pilóta esetén, biztos lehurrogják. A mai megcsúszását is megmagyarázták. Megértem, hogy szar az autó, de azért nem kell arra fogni.
[Szerkesztve] -
Memphis
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
teljesen egyetértek.a kokó is az első komolyabb ellenfél után abba is hagyta a karriert hmmmm.... milyen meglepő.
a másik meg az hogy ok ott a baum.legyen.de lassan már ott tartunk hogy ha kicsúszik akkor azt mondja a kommentátor hogy rossz a beton.kb ez a helyzet.mindenk gáz meg szörnyü és ezért esett ki szegény tehetséges remek pilótánk baum.na szerintem ennek izzadság szaga van annyira eröltetett. -
-=Sawtooth=-
tag
en nem errol beszelek. hanem, hogy a sok hulye meg orul neki...jaahh de a legviccesebb aki meg szurkol is neki....mint az emlitett kollegak az edzes vegen: 3an is zsolt mogott vannak. ez igen...ez aztan az eredmeny,amire buszkek lehetunk.
palik vegig arrol beszelt a kepeket nezve,hogya minardi beallitasaival gondok vannak,nem tesztelhettek eleget,keves love stb...erre jon zsolti es nyilatkozik,hogy milyen remekul eltalaltak a beallitasokat. es lenne 1-2 magyar versenyzo aki tobbet tudna nyujtani, olyan segitseggel mint o.
az mas teszta,hogy ha tehetsegtelen lennek..de lenne ra lehetosegem,akkor en is a lovet meg az ajnarozast valasztanam meg szep. nem is zsoltirol van szo...o csak egy majomparade, aki el is hiszi magarol, hogy o vmi nagy versenyzo. itt a szerencsetlen megtevesztett tomegrol van szo...az olyanokrol akik pl sirtak amikor buta kokot leutotte a chacon :) a mi kis sztarvilagunk...vicc...es siralmas is egyben :D -
biker
nagyúr
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
sajnos nincs jobb.
ifj knézy? vitár? brrr......
szóval amíg nincs alternatíva...
a másik, a bzs fikázás.
te mit választanál?
1: beülhetsz most egy f1 autóba, ami a legszarabb szar, ami létezik, és tudod, innen nem tusz kinőni 90%, de megteheted, megpróbálhatod
2: vársz tovább, hátha egy jobb csapatba ülhetsz, és aztán foghíjasan, reumásan a knadalló mellett az unokáknak meséled, miért nem ültél bele a minardiba?
én az 1-est választanám, és vállalnám a fikázást.
és te? -
Pierre
tag
A legjobb akkor is az, hogy a Paliklaci ezelőtt mindig fikázta a Minardi pilótáit, ma meg már a technika a gagyi, Bruni meg egyenesen kiváló pilóta, lol :DD.
-
-=Sawtooth=-
tag
en nem azzal :D de te meg a bolcseleteid miatt...
ugylaccik a te szemed csak a fikazasra van raallva :D a schumit pl nem fikaztam :C
de a cserkutit,alonsot stb-t sem,amikor emlitettem oket...
de akikre te gondolsz...haat ezeket csak fikazni lehet sajna. igen messze van a magyar forma1es kozvetitesek (es annak ami korulveszi) a szinvonala attol, amit en normalisnak tartanek. ha ezzel egyedul vagyok..hat istenem :) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Azok voltak a legjobbak, amikor Palikkal közösen nyomták :D
-
biker
nagyúr
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
igen.
és lassan te is feljthettlen leszel a folyamatos fikázásoddal. -
Robi_73
őstag
Én mondjuk Wéber Gábort még meg is védeném,mivel érdekes és tárgyilagos hozzászólásai vannak a dolgokhoz,de a ''bk csabi'' tényleg nem oda való.Wéber lagalább arról beszél ami a képernyőn történik,de ez Palikékról már egyáltalán nem mondható el. :O
-
Vitus
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Régen volt ilyen rágógumi amiben autók voltak (turbó). :)
Egyébbként Sómájer már unalmas réges régen bebizonyította, hogy ő és a ferrari a legjobb páros de mostmár menjen alukálni. :DDD -
Memphis
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
mert idén káposztásmegyer nagydij van
-
Memphis
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
jó gondoltam....szakujságiró....lolll :DD
-
tomcs
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
..off
jahh, ez jobb pelda lett volna.. akkor meg venti se nagyon volt a gepekben (csak a tapban)
p1 korszakra meg mar az isten se hasznalta a turbo gomb funkcioit :) no meg a p1em frekije se igazan fert ki a max 16mhz 286ra meretezett ''masfel x 7'' szegmenses led kijelzore :)
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone-t használók OFF topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest