Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
He egy darab gyári csapat sem fog kivonulni, vagy ha igen akkor ha tudsz mondani nagyobb reklámot az f1-től.. Minden csapat csak a reklám miatt van kivéve a nem gyári csapatok egy részét és a ferrariban is megvan a versenyzés szelleme. Talán a Mclarenben is ott van de melléfejlsztettek ,a mercedes a motort baszta el, ők meg a kasztnit kisebb mértékben.
-
bolondember
MODERÁTOR
a 2 nem ugyanaz!
Mint említettem, a GT-ben csinálják. A Viperák taroltak, mint a... Na ja, nagyon. És kaptak nem csekély pluszsúlyt... 60 vagy 70 kilót(nem tudom 100%ra pontosan). Mégse panaszkodott senki. És a Viper-ek ugyanúgy domináltak tovább!!!
Kéretik egy technikai sportot nem összehasonlítani egy fizikai sporttal! (amúgy az úszók se mindig teljesen tiszták!)
Vedd le a szűklátókörű szemüveged, ha ilyen hasonlításokba esel!
ui.:nem akartam flémelni, se semmi, de ez nagyon elbaltázott hasonlat volt!
ui2.:a nézettséget meg növelni kell, mert az hozza a zsét. Ha a többiek nem tudnak feljönni, s emiatt sokan nem nézik, akkor lehúzni kell a jót! És újra izgalmas lesz, újra nő a nézettség. Erre rájöttek a GT-sek. Mosley meg Eccelstone mikor fog erre rájönni?! -
Viktor77
titán
Figyu, Te ezt élvezed? Mármint az ilyen ''izgalmas'' futamokat? Nem hiszem.
Mondjuk abban igazad van, hogy a többieknek kéne felnőni a feladathoz.
Amit pl. a merci művel idén, az kész röhej! Fisichella elöttük ért be! Ez szégyen! SZÉGYEN! Úgy rúgnék ki mindenkit onnan, hogy a lábuk se érje a földet. -
bolondember
MODERÁTOR
Ne a Sumákker rajongó szemével nézd az egészet, hanem a sportkedvelőével!
98-99ben, a merci szárnyalásakor sem volt unalmas, pedig h indult?!
Amikor a 2 ezüstnyíl 98ban az aussie futamon MINDENKIT lekörözött, s mégis milyen izgi lett a befutó...
Áhh, a régi szép idők!
Amúgy én meg a szkdolim próbáltam írni...:DDD -
az utóbbi két versenyen pl. volt olyan, hogy nem ő ment elöl.
de nem úgy került az élre, hogy előzött volna, vagy hogy egyáltalán megpróbálta volna, támadott volna, hanem szépen megvárta, míg elmennek előle. ilyen értelemben ő egy 60-70 körös időmérő versenyen vesz részt, és ez nem fair az autóverseny-rajongókkal szemben. -
I_Am
veterán
Akkor tisztában vagy azzal is, hogy nincs ekkora különbség az autókban mint a forma1-ben, tehát ott a pilóta jobban számít.:P
A törés meg miért van? Mert nincs annyi lassító. Tudod az Amcsik a pörgős dolgokat szeretik és mivel átlagsebességben jóval gyorsabb a forma1-nél ezért a balestek száma is arányosan növekszik. Amugy azért vagyok Montoya drukker, mert még láttam a cart szériában versenyezni. Amikor meghallottam, hogy F1-es lesz majdnem dobtam egy hátast, hogy végre valaki ott lesz a száguldó cirkuszban aki majd odateszi magát. De a rossz boxtaktika, nem elég megbízható autó miatt kezdek bizony lemondani róla. (A Mercedes-ről már nem is nyilatkozom). Mindegyik élcsapat veregeti a vállát, hogy ilyen jók meg ez csak most az egyszer fordult elő, de nem fog többet, mert tudjuk mi a baj és ezentúl figyelünk rá.....bla bla bla. Ellenben tényleg csak 1 csapat van ahol oda is figyelnek. Tavaly viszont kifejezetten tetszett, hogy a kezdeti hanyatlások után a BMW és a Mercedes is feltámadt és odatette magát. Volt nem egy felejtehetetlen előzés. (pl Montoya vs Kimi, amikor oda-vissza előzték egymást körről-körre)
Minden futamot megnézek és reménykedek, hogy a nagyok fel tudnak majd állni és élvezetes versenyt nyújtanak, de..........
Most viszont tetszett Alonso és Sato versenyzése és Button is szépen gurult. -
Latissimus Dorsi
senior tag
-
X-COM
nagyúr
nem mondtam, hogy cool, de az tutkó, hogy ferrarinál ilyen nemigen jön össze
Coulthard spa körüli balhéja körül kb. annyi vita volt, mint sumák 1-2 vb címe után, vagy visszatolásos akciója után.
Egyébként Coulthard utólag bevállalta, hogy hibázott és bocsánatot kért, nemtom én spec. nem emlékszem, hogy sumák ugyanezt megtette volna akármelyik általa kilökött emberrel szemben -
-=Sawtooth=-
tag
majdnem megolte...en azert kivancsi lettem volna a bunyora...jah es a jo kis esos spai futamok...amikor az akkor meg romokban hevero ferrarival is 1 percet vert a masodikra :) ugye szamoljuk csak meg 96ban irvine hany futamon ert celba az akkori ferrarival... vagy berger es alesi mit ertek el azokkal az azt megelozo idenyekben...lofaszt :) finoman szolva is. schumi meg ott volt 96ban is 97ben is 98ban is a lehetosegnel... 99ben meg a labtorese miatt nem lett csak VB. 96 97ben a williamseknek, 98-99ben a mclareneknek volt oriasi folenyuk..ezt mindenki elfelejti. ha ugy gondolkodnek, mint ti, akkor nekem azt kene mondanom, schumi 96ban 97ben 98ban is vilagbajnok lehetett volna, ha nem okoskodjak el allandoan eclestonek stb. de ugis nezhetjuk, hogy ilyen az elet...es foleg a technikai sportok..azok kozt is a forma1 :)) de, mer utalom sumakkert es ha o nyer az geciseg,csalas...ha mas csinalja u.ezt, azt meg eszre sem vesszuk..vagy ha igen meg tapsolunk is. nna ez nem hozzaallas.
-
-=Sawtooth=-
tag
amugy sem kell megvedenunk. a versenyzok ( a regiek es aktiv versenyzok egyarant) tudjak, hogy schumacher gyorsabb mindenkinel ebben a jatekban. maga lauda is megmondta, hogy 1 masodperccel jobb akarkinel..tehat a 2. legjobbnal :)
es akkor tegyuk hozza, hogy 6 vb cim, tobb mint 10 ev, es 1 rekordot kiveve(megszerzett pole-ok,mert azt meg senna tartja) mindenben csucstartokent...csaladdal,gyerekekkel a hatamogott mar kozel sem azzal a motivacioval,es vakmeroseggel nyomja neki,mint 94ben... es meg igy is.
ebbol a mezonybol aki schumi melett?/utan ott lehet a spiccen:alonso,webber,raikonnen,masik schumi talan meg akik meg nem mutattak ki a kormuket :) de pl ezt a montoyat nem tom miert futtatjak. eszetlen,izgaga..tiszteletlen..szememben ey 0. az hogy cart vilagbajnok lett,nem jelent semmit. pl zanardi. kezdett a forma1ben...0volt...atment a cartba,es o lett a majszter. andretti gyerek sem mutatott semmit, es hat villeneuve is 97et kiveve,amikor a renaultok akkora folenyben voltak, mint ma a ferrari,k tudott eredmenyt elerni. felsztarolt vki, mint hakkinen anno. 98ig rola sem beszelt senki...senna csapattarsakent sem mutatott soha semmit. akkor volt o nagy kiraly,amikor a mclaren volt folenyben. aztan amikor ez az elony elolvadt, inkabb visszavonult. ez is olyan kb mint koko meg a profibox :) nagy lufi..meg az illeto is elhiszi magarol, hogy o nagy bajnok...aztan a lufi kipukkan. hakkinen 2 vb cime a legerdemtelenebb cim,amire emlekszem miota forma1et nezek (20eve) ..ez szemelyes velemeny...mielott jonne a sok okos megmondani a magaet :D
[Szerkesztve]
Aktív témák
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest