Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Memphis
tag
válasz
bolondember
üzenetére
azok az emberek akik nem tudnak mit válaszolni vagy nem értik a másikat mindig a legegyszerübbet válaszolják.irigység.csak semmi értelme....ugyanis egyszer már leirtam a véleményem és abban látható hogy nem irigység....de aki csak ezt a szót ismeri.....
na mind1
engem nem érdekel....felőlem röhögjön ki minket a fél világ de legalább van egy gyerek akiért könnyes szemekkel izgulhatunk hogy ne 6 hanem legközelebb csak 3 kör hátránnyal intsenek le -
Memphis
tag
szerintem szimplán idegesiti őket az ember.nem hiszem hogy irigyek.vannak jobb versenyzők mint zsolti.pl rácz...most nem jut eszembe a keresztneve.ő minden versenyen ahol összekerült a baumgartnerrel megverte őt.küldjük őt f1-be.ezek után mindent lehet feltételezni csak irigységet nem
-
Memphis
tag
Szeretnék egy aranyos kis idézetet idemásolni.az origo.hu-n találtam :
Baumgartner Zsoltot Barcelonához hasonlóan ismét legyorsulta a safety car, a magyar versenyző visszaesett az utolsó helyre. A boxból induló Panis is megelőzte.
Ezek után ne mondja nekem senki hogy még ott a lehetőség....meg majd megmutattja meg igy meg úgy..... -
Memphis
tag
[L]http://hirtv.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=18566[/L]
ezt se én mondtam... -
Memphis
tag
válasz
üzenetére
nem mondtam hogy előrébb tart.a másik meg hogy ha csak arra ment ki a dolog hogy legyen magyar versenyző mért pont ő?akik elötte végeztek a magyar bajnokságokban (mert sosem nyert) azok mért nem voltak alkalmasak arra hogy könnyes szemekkel szurkoljunk nekik?schumachernek szponzorokat kellett szereznie mint mindenkinek.elment a cégekhez megmondta hogy eddig ezt meg azt megnyerte és már voltak is szponzorok.itt nem igy volt
-
Memphis
tag
-
Memphis
tag
-
Memphis
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
tavaly a hungaroringen ralf szólt be neki hogy ő meg ki rák?és mit akar itt?huzzon máshova....
-
Memphis
tag
szóval amikor egy ember még a magyar go-kart bajnokságot se tudja megnyerni ahol kb 15 versenyző van az nem hinném hogy a legtehetségesebb magyar lenne aki oda való.
-
Memphis
tag
azé nem semmi...még emberek mondják hogy a baum hátrányban részesül a brunival szemben meg hogy nem olyan béna.én kint voltam a hungaroringen tavaly amikor még az f3000 v f3? erre sajna nem emléxem pontosan.szal mind1 benne volt a baum és azon is versenyzett.megkérdeztem egy embert aki jobban ért hozzá hogy milyen az az istálló ahol most van baum és azt mondta nem rossz.ez abban is megmutatkozott hogy a csapattársa 2-4 között mozgolódott.ő meg hátul a rákba.tudom ott is hátrányos helyzetben volt.
-
Memphis
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
teljesen egyetértek.a kokó is az első komolyabb ellenfél után abba is hagyta a karriert hmmmm.... milyen meglepő.
a másik meg az hogy ok ott a baum.legyen.de lassan már ott tartunk hogy ha kicsúszik akkor azt mondja a kommentátor hogy rossz a beton.kb ez a helyzet.mindenk gáz meg szörnyü és ezért esett ki szegény tehetséges remek pilótánk baum.na szerintem ennek izzadság szaga van annyira eröltetett. -
Memphis
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
mert idén káposztásmegyer nagydij van
-
Memphis
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
jó gondoltam....szakujságiró....lolll :DD
-
Memphis
tag
uuuuuuuu.....jézusom.erre nem mondok semmi. :)
a turbo csak jelző volt.meg ha ugy lenne ahogy mondod akkor a turbó a név után menne és nem elé -
Memphis
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
az öregfiuknak nem tetszene az autó.erre már inkább azt mondanák turbo-gokart és nem azt hogy f1 autó
-
Memphis
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
hát én is sok minden miatt szerettem volna előbb születni de sajna :)
azért még reménykedem hogy egyszer ujra szép lesz az f1.én azt nem értem hogy Prost hogyhogy nem okádja szét a boxutcát ezektől az évadoktól.azért ő nem most született.sajnálom is szegényt mert most még ott dolgozni egy ilyen f1-ben azután az f1 után amiben ő élt.... -
Memphis
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
ez persze hogy igy van.de eleve aki azt gondolta hogy egy olyan ember aki még SEMMIBEN nem volt bajnok az való az f1-be az bolond.azért ennek általában van egy menete.gokart bajnok->forma3 v. forma 3000 bajnok-> ha van lehetőség villogni cart-ban-> és ezek után elvileg kapja az ember a szerződés ajánlatokat nem az hogy bevásárolom magamat.ettől unalmas az f1.hogy ilyen emberek bekerülhetnek.ha tényleg CSAK igazi bajnokok egy ''dream team'' lenne a mezőny akkor sokkal izgalmasabb lenne.de ma már az kerül be akinek több pénze van.
-
Memphis
tag
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest