- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
http://origo.hu/sport/f-1/20040322lehullt.html
Alapvetően elégedett vagyok az autóval, az viszont bosszant, hogy nem értem utol Buttont. Ebben nagy szerepe volt Baumgartnernek, akinek lekörözésénél vagy két másodpercet veszítettem'' - háborgott a brazil. Itt jegyezzük meg, hogy a futam alatt Massa is ''kiakadt'', a sauberes be is intett a magyar versenyzőnek, amiért az feltartotta.
zsolti takaroggyon a forma1 kornyekerol is. mega tvjet sekapcsolhassa be mikor a kozvetites megy. ne egessen tovabb minket.
hulye a ralf schumi is,massa is,barichello is, mi meg irigyek vagyunk zsoltirakara, nem tudunk orulni a sikerenek....csak ti vagytok az okosok, meg zsoltika a bajnok. :D lonak a faszat...csak nem kell, hogy ez a majom lejarassa az orszagot. mindenki ugy emlekezzen majd az elso es egyetlen magyar? forma1es versenyzore, mint akinek mindenki beintett egyszer...aki meg sajat csapattarsanal is masodpercekkel lasabb. annyi rutinnal es lehetoseggel amit o kapott, en tobb eredmenyre lennek kepes...es meg sokan masok is.
fujj. tuntessek el onnan.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest