Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
http://origo.hu/sport/f-1/20040322lehullt.html
Alapvetően elégedett vagyok az autóval, az viszont bosszant, hogy nem értem utol Buttont. Ebben nagy szerepe volt Baumgartnernek, akinek lekörözésénél vagy két másodpercet veszítettem'' - háborgott a brazil. Itt jegyezzük meg, hogy a futam alatt Massa is ''kiakadt'', a sauberes be is intett a magyar versenyzőnek, amiért az feltartotta.
zsolti takaroggyon a forma1 kornyekerol is. mega tvjet sekapcsolhassa be mikor a kozvetites megy. ne egessen tovabb minket.
hulye a ralf schumi is,massa is,barichello is, mi meg irigyek vagyunk zsoltirakara, nem tudunk orulni a sikerenek....csak ti vagytok az okosok, meg zsoltika a bajnok. :D lonak a faszat...csak nem kell, hogy ez a majom lejarassa az orszagot. mindenki ugy emlekezzen majd az elso es egyetlen magyar? forma1es versenyzore, mint akinek mindenki beintett egyszer...aki meg sajat csapattarsanal is masodpercekkel lasabb. annyi rutinnal es lehetoseggel amit o kapott, en tobb eredmenyre lennek kepes...es meg sokan masok is.
fujj. tuntessek el onnan.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest