Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
2. tudtomal neked szántam
latod elore lattam, hogy tudatalatt nekem szanod :DD {ejj mar szerkesztetted es kijavitottad...na mind1 ugye ugye a freaudi elszolas...
mind1...itt a jelensegrol van szo...amihez te is hozzatartozol. ha te igy beszelsz valakirol,akit nem is ismersz...csak mert igy akarsz jofej lenni, vagy nemtom :) akkor en miert ne lehetnek hasonlo velemennyel rolad. asszem lehet szeretni,nem szeretni ot ... de hogy kis fasz kocsognek hivjad te...az sztem boven elegge feljogosit, hogy en teged hasonlo kategoriaba soroljalak...elvegre o nalad kicsit tobbet tett le az asztalra. a bzs latod az egy kis fasz kocsog.ra lehet mondani :C :D felfujt holyag a semmire...mint az ilyen elvakult sumakker gyulolok :) vmi nagyon faj nektek..es ebben elitek ki. gratulalok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Le Mans Ultimate
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest