- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
2. tudtomal neked szántam
latod elore lattam, hogy tudatalatt nekem szanod :DD {ejj mar szerkesztetted es kijavitottad...na mind1 ugye ugye a freaudi elszolas...
mind1...itt a jelensegrol van szo...amihez te is hozzatartozol. ha te igy beszelsz valakirol,akit nem is ismersz...csak mert igy akarsz jofej lenni, vagy nemtom :) akkor en miert ne lehetnek hasonlo velemennyel rolad. asszem lehet szeretni,nem szeretni ot ... de hogy kis fasz kocsognek hivjad te...az sztem boven elegge feljogosit, hogy en teged hasonlo kategoriaba soroljalak...elvegre o nalad kicsit tobbet tett le az asztalra. a bzs latod az egy kis fasz kocsog.ra lehet mondani :C :D felfujt holyag a semmire...mint az ilyen elvakult sumakker gyulolok :) vmi nagyon faj nektek..es ebben elitek ki. gratulalok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hp Elite X2 1013 G3 11" Tablet billentyúzettel CORE I5-8350U - 2db
- MSI B550M PRO-VDH WIFI - 1 hét próba garancia
- Dell Latitude 7400 - I7 8665U 1.90GHZ- 8Gb- 256GB - FHD - Több db
- Precision 3570 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U T550 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku (57 ciklus) 2026.10.27
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest