Hirdetés

Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz -=Sawtooth=- #334 üzenetére

Szóval: Scumikát én azért utálom mert egyszerűen lekezelő a stílusa, elég megnézni a csapattársával mi a helyzet, most a dobogón Button-t oldalbaverte barátságosan hogy jól van hülyegyerek miközben Button már a csapattársát megelőzte ő sincs messze...(de lehet hogy csak én látom benne azt a stílust) Az a pillanat hogy a palackot a virágba dobta most, tavaly nyilvános helyen törtek-zúsztak miután vége lett a szezonnak(mér nem lehet elvonulni és ott leinni magukat? , Ralf asszem még hűtőt is kidobott az ablakon)
    Részt vesz jótékonysági programokon miközben a fizetése a legmagasabb, amiből én úgy tudom hogy nem támogat senkit/semmit pedig néha megtehetné, de legalább részt vesz a programokon az is valami.
    Mivel tudása van és sok rekord áll mögötte egyes pályákon a bírók nem merik megbüntetni.Tudom erről mondhatnánk hogy nem tehet.
    Tavaly amikor visszatolták, bár szabályos állítólag, akkor is egyszerűen undorító volt. Hibázott és kész, F1-ben akkor viselni kell a következményét nem visszatolatni magát. Az a másik hogy ha ugyanabban a helyzetben pl. egy toyota kérte volna lehet hogy megtolják de félre az útból.
    Tehát mint sportoló ezekért utálom, és ha ilyen nyilvánosság előtt milyen lehet magánéletben? Mert nem volt vele intim kapcsolatom ahogy írtad:) ,de te jól lebu*isztad azt akinek drukkolsz, gratula :t
    Kimivel valamit keversz ő sem szopott le, nem a modell barátnőjére gondoltál? (nézz utána, amikor megláttam a csajt jó ideig ismételgettem hogy F1-es pilóta akarok lenni) :D
    Kimit is lehet hogy egyszer megutálom ha elszáll magától, de ze egyenlőre nincs így. Talán a finnek jobb fejek mint a németek, Mika H is meghatározó alak volt.
    Na hagyjuk ezt, a tudásást nem vontam kétségbe az emberkédnek, de Kimi is van olyan jó(nem megint nem a szopásról van szó ha arról járna az agyad:) )

Kicsit hátrébb olvastam, Toyotától még nem várható jó eredmény, most év végére szerintem az a céljuk hogy Jaguár szintet érjenek el, jövőre meg Mike épít nekik egy csodataligát. A költségvetésről nemtom igaz-e de olvastam valahol hogy a ferrari is akörül költ mint a toyota, és a toyota nemrég épített egy gyárat. Azt nemtudom hogy az most a 400milkóból ment, egyáltalán elég-e rá 400, de majd jön az eredmény. Fél év se és elindulnak föl. Azt nem értem hogy Zonta rendre elveri mindkét pilótát és jövőre ennek ellenére Coultharddal és Ralfal is tárgyalnak, de én szeretném ha Ricardo kapna egy lehetőséget.
    A Bar-Honda meg tényleg negyot lépett előre, remélem év közben is fejlesztenek, mert minden nagycsapatnak még sok lehet az autójában (Mc ugye minden téren javíthat, Alonsóék motort fejlesztgetnek, Williams nem igaz hogy ilyen gyenge, bár franc tudja, Ferrari meg biztos javít mint mindig)

Csak ennyi -=Sawtooth=- remélem nincs harag, én csak a véleményem írtam le semmi mást.A fórum meg ezért van nem azért hogy sértegessük egymást. Élőben lehet hogy pont Schumi a legjobb(nem megint nem ''abban'' :) )fej bár nem hinném:)

[Szerkesztve]

Aktív témák