Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
'elég megnézni a csapattársával mi a helyzet, most a dobogón Button-t oldalbaverte barátságosan hogy jól van hülyegyerek miközben Button már a csapattársát megelőzte ő sincs messze...(de lehet hogy csak én látom benne azt a stílust) Az a pillanat hogy a palackot a virágba dobta most, tavaly nyilvános helyen törtek-zúsztak miután vége lett a szezonnak(mér nem lehet elvonulni és ott leinni magukat? , Ralf asszem még hűtőt is kidobott az ablakon)'
csak te latod igy. montoya miert nem verte hatba buttont. sztem te direkt igy akarod latni . tortek zuztak. en is tortem zuztam mar ..sztem te is. csak a kulonbseg, hogy o ki is fizette szerintem utana sztem :D es hat nem csak ok voltak ott ketten...de haigen, ralf akkor se ferraris. szal mirol beszelunk ismet csak. a viragtartos dolog megint csak sima kotekedes. nem eldobta..az volt legkezreesobb ahova le tudta rakni vag mittomen. sztem meg az bunkosag, hogy odaadja masnak, hogy te szarzsak ezert vagy, hogy a szemetem megfogdd.
a stilusa meg abszolut nem lekezelo...ebbol laccik, hogy csak azt fujod, ami divat :D
'Részt vesz jótékonysági programokon miközben a fizetése a legmagasabb, amiből én úgy tudom hogy nem támogat senkit/semmit pedig néha megtehetné, de legalább részt vesz a programokon az is valami.'
akkor csak az evente megrendezendo forma1 vs allstars focimeccsnek olvassal utana. ki szervezi...hova megy a bevetel...stb . megneznem kimi mennyi penzt fordit jotekony celra...vagy montoya. es mennyit pinakra, meg piara meg eltapsolasra..
'Tavaly amikor visszatolták, bár szabályos állítólag, akkor is egyszerűen undorító volt. Hibázott és kész, F1-ben akkor viselni kell a következményét nem visszatolatni magát. Az a másik hogy ha ugyanabban a helyzetben pl. egy toyota kérte volna lehet hogy megtolják de félre az útból.'
osszevissza beszelsz.1ik szavad uti a masikat...es mar kezd idegesiteni is.
eloszor azt mondod szabaly, utana, hogy undorito csalas. igen... a suzukai japan nagydijon, pontosan a TOYOTAT toltak volna felre. nagy szakerto vagy latom....pff. nyiss egy antischumi topicot..aztan jo van. vagy menj es lazadj a FIA-nal...hogy gusztustalanok a szabalyok stb.. es vedd ra a mclarent meg a williamset meg a motorgyartokat, hogy alljanak moged...
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Philips LCD és LED TV-k
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux haladóknak
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Türelem, még mindig készül a Marvel Blade játéka
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest