Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Sziasztok, egy kis segitseget kernek: felesegmnek keresunk jasznalt autot 99%-ban varosi hasznalatra. Most teljesen beleszerett egy Fiestaba, 2014-es Titanium felszereltseg, viszont a motorrol nem nagyon talalok semmi infot. 1.0 3 herenger de nem turbos, 59kW, hirdetesben GDi neven van, de nem talalok rola semmi infot neten, mintha nem lett volna tul elterjedt.
Milyen neven keressem? Ajanlott ez a tipus? -
törölt tag
válasz
radi8tor #39693 üzenetére
Friss poszt a témában.
Engem egyáltalán nem érint, de azért nem ártana már az érvényben lévő joxabályokat összefésülni.
Jó dolog a DRL, de nem csak elöl hanem hátul is világítania kellene, a normál hátsó lámpa fényerejével (de vakítás nélkül..) -
eddie17
addikt
Nekem 2017-es az autó és ha ki van kapcsolva a világítás akkor nincs elől nappali menetfény.
Igaz nincs benne LED se elől se hátul. De az előző autómban sem volt mégis világított erősebben a helyzetjelző elől.
Beállítást sem találok rá a kocsiban. -
flymi
addikt
válasz
molnarpeter #39688 üzenetére
Hát ez sajnos már nem a gyári. A szerelő is fitymállóan annyit mondott: "ez csak egy AZ".
Maga a tárcsa nem rossz, van rajta anyag bőven. A kinyomónak van/volt hangja rendesen.Kicsit megrúgtam az új szerkezetet, nem tudom kinek mi jut eszébe a frissen csúsztatott kuplungszagról, nekem a friss babakakaszag.
-
molnarpeter
nagyúr
Ha gyári kopott lenne, akkor azt mondanám, hogy
lekvárkevlár és szerkezet ellenőrzés(/erősítés) egy új csapággyal aztán készúj szimering mindkét oldalra, esetleg nyelestengely csapágy, és akkor már jó eséllyel nem kell levenni újra (váltó olajcsere ha rendesen van tartva) 🤔
-
ReFleXx
addikt
válasz
molnarpeter #39685 üzenetére
persze bontos, o igy vette egyben a tulajatol
-
MacEdm
tag
Sziasztok!
Olajat, szűrőket melyik weboldalról érdemes rendelni, ami megbízható és árban sincsenek elszállva? -
oliwire
őstag
MK3-MK3.5 Focus, menetfényem halványabb lesz gyárilag, ha rákapcsolom a tompítottat, de ha helyzetjelző állásban van, akkor is halványabb lesz.
Tud valaki megoldást, hogy lehetne megtartani a fényerősségét DRL-nek, helyzetjelző meg tompított állásban is? Forscan-em van. -
troll81
addikt
-
-
válasz
func93 #39663 üzenetére
Nem szabályos.
Halogén izzós autóba csak halogén izzót lehet rakni.
1-máskülönben megdádázhatnak
2-a led máshogy szórja a fényt,így nagy eséllyel a fényszóród vetítési képe is más lesz.
Legtöbb esetben rosszabb.Plusz elvakíthatod tompítottal is a szembejövőt,ergó baleset veszélyes is.Az más kérdés,hogy sokan tesznek magasról az egészre és használják.Imádom is amikor éjjel a szemgolyóm beleég a tarkómba az ilyen össze-vissza világító ledes csodáktól.
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
MK2 Ti-VCT Focusnál a hátsó lambda-szondákhoz hozzá lehet valahogy férni akna/ komolyabb emelő nélkül?
Sajnos csak gyári kurblis, illetve krokodil emelőm van.
Esetleg még lejtőhöz tudok oda állni.Köszi előre is!
-
func93
senior tag
Sziasztok,
Az egyik nagy hazai izzó kereskedésbe láttam Focus-hoz használható H7 LED izzót. Valaki próbált már ilyet? Elég sokat vezetek este, hasznos lenne, csak nem tudom szabályos-é.
-
expander
senior tag
MK4 --> 6DCT450
MK5 --> 6DCT451
ergo nem ugyanaz, gyaníthatóan reszeltek rajta kicsit
-
ReFleXx
addikt
hat az mk4nel a powershift szoporoller volt, mert ha bedoglott, akkor az mar gtkra tudta rakni a kocsit, epp most bontott el egy srac egy 2013ast, kivulrol hibatlan gyonyoru kocsi 130k kmerrel, csak a hibas PS miatt ment bontasra
rossz volt nezni.
persze egy 2019es vignale tipusnal meg azert nem kerulhet gtkra, az dragabb fiatalabb auto. kerdes megbizhatobbe az mk5ben levo PS vagy ugyanazt tettek bele ami egy idozitett bomba. -
robertka
tag
válasz
Csabex #39648 üzenetére
Ez nem az én lámpám, igazóból csak hátsó porvédő gumit akartam venni de úgy alakult hogy vettem egy lámpa szettet
Amúgy ezek nem karcok olyan mint ha fagy vagy nap hatására a lakk szétrepedeett volna rajta, közelről olyan volt mint a hókristályok.#39649radi8tor Nem ez az "eredeti" állapot itt még nem nyúltam hozzá semmivel.
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
2019 -es Ford Mondeo 2.0 TDCI Vignale Powershift váltóval mennyire lehet szopóroller?
Ez már a 8 sebességes verzió, ez is rettegett váltótípus?Köszönöm!
-
mephi666
nagyúr
üdv!
nem hinném, hogy aktív leszek itt, mert nem tervezünk ford-ot venni... viszont a hetekben egyik ex-em apja elhunyt és nekik volt/van egy 2006-os fusion-je, amit akkor szalonból vettek és garantáltan 50ezer fölött van most kicsivel a futásteljesítménye
feleségének+lányának szerintem azóta sincs jogsija és valószínű eladósorba fog kerülni a kocsi... ha valakinek ilyenre van igénye, akkor motorilag ez főnyeremény lehet
valószínű a beltér is egyben van, nem dohányoztak, külsőről nincs közelebbi infóm (lakótelep parkolójában állt majdnem mindig a gép)
nem reklámozni akarok, nem is tartom velük a kapcsolatot (lánnyal nem beszéltem már vagy 14 éve, de ex-apósjelölttel pár szót mindig váltottam, ha összefutottunk itt-ott véletlenül...) ...ha elkezdik egyszer hirdetni, jó lenne ha bidámbidámok helyett normális vevő vinné el azonnal
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest