Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
Akinek nem lett volna meg eddig hasznos cucc: Ford Muszaki Zsebkonyv
Már 3 Ford van a családban amit karbantartani kell
Holnap olajcsere a program.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
TigerCat
nagyúr
válasz westcoastog #40195 üzenetére
Az átlátszó fólia viszont jó. Láttam szépen felrakva, szerintem hasznos lehet.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
berek21
őstag
válasz cappa72 #40191 üzenetére
A fényszóró miatt nem fog. Viszont ott bent a szélvédő mögött is koszolódik. Vedd csak le a műanyag burkolatot, és látni fogod hogy tele van porral. Arról nem is beszélve, amikor a pára kicsapodik, és felszárad egy vékony hártya marad a lencsén.
Lancia Delta III eladó!
-
berek21
őstag
válasz TigerCat #40189 üzenetére
Pontosan. Nálunk is ilyen van az S-Max-ban. Sokszor az út menti fények is bezavarnak, de ha a három szegmensből kitakarja mondjuk a bal oldalit, de az autó ami szembejön közel van a középsőhöz, akkor kicsit zavarhatja. Tartsd tisztán a kamerát ami a szélvédőn van, az sokat segít.
[ Szerkesztve ]
Lancia Delta III eladó!
-
TigerCat
nagyúr
-
nagyúr
válasz #27070592 #40187 üzenetére
Köszi!
Szerencsére másnak nincs tünete, kiskölköm is viszonylag jól viselte, 2 nap láz és leverség, de tegnap már Fortnite-ozott... az már a javulás jele.
Kollégáimnak hasonó tünetei vannak, mint neked, és pozitívak. Szóval szerintem csinálj egy gyors tesztet. Kétszer oltott kollégáim is simán otthon voltak 2 hetet... Szóval vigyázni, és jobbulást!
Ahogy Besenyő Pista bácsi mondta: fokhagymás pálinka, fokhagymás méz, qrvasok C vitamin, D vitamin, cink, szelén. Bár amikor mondta, akkor épp Laár Andrásként nyilatkozott.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Immy
őstag
Sziasztok 2016-os fiestában szerintetek mennyire nehéz pollenszűrőt cserélni?
Illetve ti honnan szoktatok rendelni hozzá gyárit vagy gyári minőségűt?
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
TigerCat
nagyúr
válasz #27070592 #40181 üzenetére
Köszi! És ha már világítás...
Vakításmentes LED fényszórókkal van szerelve, ami elméletileg nem zavarja a szembe jövőket. Ennek ellenére néha rám-rám villantanak. Teljesen automata, sokszor nem is változik semmi, ha leveszem a refit.
Egyébként baromi érdekes, mert oldalanként 2-2 LED világít, ami jobbra-balra, fel-le pozicionálja magát. Hol a fákat világítja, hol hosszan előttem, szóval fene tudja néha mi jár a kis fejében. Indításkor különösen szórakoztató, ahogy össze-vissza pásztáznak a fények, mire beállítja magát.
Nem lehet ezt valahogy hagyományos működésűre állítani? Maradjon automata, de egyszerűen csak kapcsolja fel és le a távolsági fényszórót, ehelyett a kitakarós megoldás helyett. Menüben nem találtam opciót...
-
törölt tag
válasz Balcsix #40179 üzenetére
Ez 2002 márciusi, a fényerőszabályzós verzió. Az olcsóbb ledek nem szeretik ezt a potméteres áramkört, de lehet hogy létezik jó w3w LED ami elviseli.
Csak még nem találtam.
Egyelőre marad "sima" w3w izzó, ma szétkapom és dobok bele három újat.#40153 TigerCat: gengszter a gép, a mai fekete/ezüst/fehér autók tömegében élmény ilyet látni.
-
Balcsix
senior tag
válasz TigerCat #40153 üzenetére
Nagyon szép gép. Sok élményt, és balesetmentes km-t vele!
Ez már az új fajta rendszám, ami hivatalosan Júliustól kerül forgalomba, csak egyedi, ugye?
Ha már most el lehet kezdeni lecsapni rájuk, akkor lehet benevezek 1-re én is.#40157camelferr Valamikor 2003-ban volt változás ami a háttérvilágítást érintette. Az ez előttibe 3 db T10, a váltás utániba pedig 5 db T5 kell.
Ha neked a T10-es foglalatos van akkor menni fog ledekkel, a T5-ösbe viszont általában nem fér be a led a magassága miatt (le kell belőle csípni).
Sima fehér színű mehet bele. Nekem zöld ledek vannak, így kicsit erősebb/sötétebb zöld színű.
Sajnos hirtelen nem találtam képet, bár inkább csak élőben látszik az eltérést, de úgy sem túl feltűnő.[ Szerkesztve ]
-
troll81
addikt
válasz ReFleXx #40169 üzenetére
Folyamatban van az anyag vásárlás
Kell egy komplett v50 t5 awd és kész is.ja meg kis mag hozzáTigerCat. Az jó motor de csak rendes olajat neki mert csúnyán és gyorsan le amortizalodik. Láttam párat ami hajtókar csapágyas lett meg egyet ami ki szakadt.
Nem különben problémás a múlt héten kerestem főtengelyt az ismerősnek.
-
troll81
addikt
-
TigerCat
nagyúr
válasz troll81 #40162 üzenetére
Most épp 16,7 liter.
Frissen tankolva, csak városban ennyit ír az első 30 km-t követően.Vegyes használat mellett, dinamikusan közlekedve megáll 9 liter körül, de ha rúgom neki, akkor vérszemet kapnak a lovak és csak úgy nyelik az abrakot. Egyébként kíváncsiságból, ésszel haladva mint a többi autós a forgalomban, csináltam 5,7 literes fogyasztást is.
Nem hajtok gyorsan, országút 95, autópálya 110-130 között (így elvagyok a külső sávban és nem kell állandóan a tükröt nézegetnem, hogy épp ki akar letolni), de dinamikusan haladok. Gyakran átteszem sport módba, mert olyankor vissza-visszadurrog és jóval reszponzívabb az egész autó, így az országúton megspórolt üzemanyag élmény formájában távozhat a két méretes kipufogón. Főleg ha az én autómmal megyünk ebédelni a srácokkal.
Még a végsebességét sem tudom. Nem mertem kipróbálni. Meg aztán nincs is hol... Ezért nem megyek ki a német autópályára. De ha lesz lehetőség valami zárt pályán ahol van bőven tér, azért majd megnézem mit tud. Országúton azonban nem érzem biztonságosnak ész nélkül száguldozni, nem is beszélve róla, hogy mások testi épsége sem elhanyagolható tényező.
Egy alkalommal hajtottam csak gyorsan, amikor is előztem a pályán és a mellettem levő Octavia elkezdte nyomni, mikor már mellé értem. Mire észbe kaptam, majdnem kétszázzal mentem. Akkor félreálltam, szusszantam egyet és megfogadtam, hogy nem csinálok ilyet többet, mert egyrészt nem veszem észre mennyire megy, másrészt nem éri meg, mert lehetett volna civil mérőautó is mögöttem, vagy akármi. De az biztos, hogy nagyon stabil, a sebességet messze nem érezni annyira mint az előző autómmal és pillanatok alatt gyorsul.
Vigyázni kell vele. De szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz radi8tor #40154 üzenetére
radi8tor, troll81: Köszi szépen!
Évek óta ez volt az álmom, tavaly végre meglett. Nagyon szeretem, élmény vele autózni és bár a fogyasztás elég durva tud lenni, a teljesítménye és a kezelhetősége bőven kárpótol. Meg persze nem is megyek sokat. A kezdeti lelkesedést követően most már csak pár száz kilométert havonta... Élhető a mindennapokban, kényelmes, ha úgy alakul, akkor a lábát is szedi, szóval munkába járni megteszi.
-
IreN!CuS
őstag
válasz ReFleXx #40135 üzenetére
lizakattila + subaruwrc
Szinte biztos, hogy ahogy írtátok "csak" st-line volt. Megtévesztett a két "kályhacső" a végén
Köszi a segítségetSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz troll81 #40151 üzenetére
Porraloltót és vad/kutyariasztó spray-t se felejtsd el.
Múltkor láttam egy videót arról hogyan engedi vezetni a lányát egy apuka Ámerikában. Még azt is megtanította a kis csajnak hogyan szorítsa el a comb artériát egy esetleges baleset után. Mondjuk ott simán lehet 30 percet autózni anélkül hogy szembe jönne bárki.⭐ Stella
-
-
TigerCat
nagyúr
válasz troll81 #40140 üzenetére
Veretősben (sport, vagy racse üzemmódban) lehetne kicsit sportosabb a hangja. De csak akkor. Normál módban meg valami szolid. De könnyen lehet, hogy másik lesz, szóval egyelőre marad a gyári.
Minap hallottam egy i30N-t, na az valami brutálisan nagyot szólt. Volt durrog-csattog-recseg, meg minden. Viszonylag alacsony sebesség mellett is sokat hozzátesz az élményhez. Szerintem.
-
Joker88
őstag
válasz lizakattila #40138 üzenetére
ilyenkor az jut eszembe,hogy ha lopott autóval próbáltak volna meglógni, ki fizeti a károkozást a 3 megtalált autónak? Mabisz?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
troll81
addikt
A mai nap pár dolgot a helyére tettem.megha ideiglenes is az nekem így jobban bejön de nem patika...
A rádió kerettel vagyok meglepve keresek egy feketét a szürke ott ebben ratyi [kép] -
troll81
addikt
válasz TigerCat #40134 üzenetére
Szia .
A katalizátor után van ez a Miltek konkrétan rendszerben.elotte egy 3 zoll leomlö egy hjs Sportkatalizator.Amúgy gondoltam, hogy mehetne rá valami mokányabb kipufogó ezt hogy kellene érteni?
Hangosabb vagy másik rendszer?Szerintem szeretik a hideget ezek teljesen jól indul kivéve az akism cserés lesz mert sokat áll még.
-
lizakattila
senior tag
Örülhetett a 3 szélső parkoló autó tulajdonosa.
De meglepő módon elég határozott fellépés volt a rendőröktől elég gyorsan.
Bár az kicsit vicces volt, amikor féluton eszükbe jutott benézni az üldözött autóba... hátha van még benne valaki.
Jah, nekem ez helyi sztori[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
flymi
addikt
Egy fóka fogta meg a tolvajokat.
Bár inkább csak amatőrök voltak. Fényes nappal rabolni és egy fiattal menekülni... 🤣[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
lizakattila
senior tag
válasz IreN!CuS #40131 üzenetére
Szia,
LINK esetleg ilyen lehetett? Ebben 2l-es TDCI van, ez megmagyarázhatná a "gyengét lépett" hatást.
Egy másik LINK, az előzőt innen linkelve nem akarja betölteni....[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
TigerCat
nagyúr
válasz troll81 #40095 üzenetére
Nekem ilyen a gyári: [link]. Sajnos a telefonos felvétel nem adja vissza, reggelente ebben a hidegben úgy indul, mint egy traktor. Most még istenes, talán az enyhébb idő miatt. Amúgy gondoltam, hogy mehetne rá valami mokányabb kipufogó, de a szomszédok szerintem nem örülnének neki...
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz subaruwrc #40132 üzenetére
Köszi az útbaigazítást.
A Fordnál van olyanra lehetőség, mint például a BMW-nél az M-packet-el? Tehát a külső megvan csak a lovak hiányoznak? Nagyon nem ismerem a Fordokat sajnos.
Mert nagyon erősen csodálkoznék ha a 250 LE-val ilyen "gyengét" lépett volna, vagy esetleg van kisebb motorral is csak megint nem találtam meg amit kellett volna? Mindenestre magic...[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Sziasztok,
Reggeli bohóckodás után felkeltette az érdeklődésem az egyik Focus variáns, de sehol sem találok semmit.
A kocsi amit keresek Ford Focus jobb oldalon pirossal "ST" középen két kipufogó, 5 ajtós alig lehetett pár éves.
Végignéztem a Ford honlapját, illetve a hahu-n 2010-től kezdődően a kínálatot, de sehol sem találtam meg ezt az összeállítást.
Elképzelhető, hogy valami utólagos módosítás volt a kocsin? Vagy valami ritkább verzió, egyedi felszeretlség ilyesmi?Ha van ötlet kérem
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
DeFranco
nagyúr
válasz westcoastog #40128 üzenetére
kőfelverődés ellen.
ellenben fixen randa lesz az autó vele.
-
törölt tag
Nézegettem ilyen műanyag motorháztető légterelőt, minden autóra IS létezik és lehet kapni, természetesen kivétel a facelift előtti Focus MK2 ...
Az a nyomi bőr változat bezzeg kapható...
Csak a szemléltetés végett dobtam be a facelift utániról egy képet...
-
Saskakas18
tag
válasz gabor9991 #40109 üzenetére
Igen ez így van. Nem veszek már semmit sem elment a kedvem az autó vásárlástól. Tegnap felhívtam az öreget és közölte vele figyeljetek:
Uram az autónak semmi baja. Nem volt benne üzemanyag.
Én: és semmilyen hibakód sem jelentkezik??
Ő: semmi!!!
Ezzel az autóval sajnos más is meg fogja szívni. Nem adok egy pár napot és használtautón lesz.
A tökéletes becsületes üzletelés a mérvadó!
-
őstag
válasz troll81 #40120 üzenetére
Ne Isudar-t! Rád írok majd priviben (most épp Debrecenbe tartunk kollégával), vagy androidos fejegység topikban is nézelődhetsz, sok infó van már. Nekem is androidos van, de nem mindegy, hogy mit veszel a későbbi esetlegesen felmerülő gondok miatt...
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
troll81
addikt
-
veterán
válasz troll81 #40116 üzenetére
Nekem elég vékony fóliám van,azzal ilyen gond nincs.
Viszont kínai olcsó fólia,nem is légcsatornás,szóval itt-ott a nyári melegben lett kisebb bubi pár élnél,főleg ahol ívek vannak.
Valószínűleg idén én is kezdek vele valamit,mert bár alig feltűnő az az 1-2 kis hiba,de én látom és zavar.
Szerzek valami kiváló minőségű karosszériafóliát,de lehet rendesen lefényezem.Utóbbinál akkor már minden kályhaezüstöt száműznék. -
veterán
válasz troll81 #40113 üzenetére
Mk3 fókánál én is karbonfóliáztam a klíma paneljét és a váltókar keretét is,na meg az ajtó behúzó betéteket is.Túl sok volt a kályhaezüst a beltérben.
Pedig 36 vagyok.
Szerintem így még nem racse,de megtörte kicsit azt a ronda ezüstöt és jobban néz ki mint egy színes fólia,vagy egy famintás.
Még így is maradt benne bőven ezüstös rész.
Eddig mindenkinek tetszett,mert nem tolakodó mértékben használtam a fóliát. -
gabor9991
őstag
válasz Saskakas18 #40076 üzenetére
Megnézve képeken tényleg nem tűnik bontószökevénynek és az ára is annyi volt amennyiért már jót vár el az ember, így szerintem is teljesen érthető hogy reklamáltál a hiba miatt.
Ennyiért már lehet szerencsésebb lenne egy kereskedőtől venni a következőt, mert ha jelentkezik bármilyen probléma jóval nehezebb elintézni egy ilyen ügyet ha az eladó magánszemély és nem akar egyezséget. -
Joker88
őstag
srácok és csajok !
Ha odaviszem jövő héten a szerelőmhöz a kocsit,hogy hetedikén műszaki vizsgája van az autónak, ő el is viszi,kell valami meghatalmazást,papírt adnom neki ( a forgalmin és kgfb-n kívül..) ?In loving memory of Garrett Lockhart
-
troll81
addikt
Amikorra rájössz mi kopog rémesen lebontod az autó t és Mia a... F ssz? [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- ASUS RT-AC68U
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest