- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
oliwire #33318 üzenetére
Nagyon... nagyon durva árak vannak.
Egy Focus 7.3M-ról indul.... 1.0EB motorral.
Annyira bután néztem az árcédulára, hogy ha lenne kamera a honlapon, ami figyeli a reakciókat, hát... az azt hitte volna, hogy skizofrén zombi vagyok.
(Itt érzem, hogy mekkora mákkal vettük az S-Max-ot)Szerintem kevés, az a teljesítmény,
Én simán ellennék vele. Nem teljesítményhajhász vagyok. Tetszik, hogy 2.5l-es motor, és így nincs úgy túlhútva, mint az 1.5EB.
Igazából ritkán közlekedek tényleges városi forgalomban, Tatabánya szerintem nem klasszikus város forgalmi szempontból.Amúgy most cserélték a kuplunk kinyomó áramkör kapcsolót, mert néha nem indult el az autó.
Visszahívásos kampányon is túl van, remélem novemberig (kötelező szerviz) már nem lesz semmi meglepike.
És a kijelző azóta sem fagyott le... most már úgy tekintek erre a kérdésre, hogy tényleg megcsinálták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest