Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz darvinya #31699 üzenetére
Jó, ragozhatjuk még, van idő
Ellentartani lehet távolabb is a keréktől, nem fog annyit csavarodni a tengely hogy számítson. Egyébként okkal veszi ki a rögzítő lécet és nem kockáztatja a törést (amire van példa, nem egy..)
A főtengely itt poziban van, be is tett egy erre való rögzítőcsavart (a videoban is látható, most nem tudom pontosan hol, mobilról vagyok), vagyis ha a két vezérműtengely is poziban van, szíj fent, feszesség előírt, akkor tényleg csak a két vez.tengely fogaskerék precíz rögzítésén múlik.
A lényeg hogy az enyémet is rábíznám a csajra, vagy még inkább csinálnám én és felkérném hogy figyelje mit akarok épp elrontani.
Aztán ihatnánk egy jó hideg sört ha kész a gép és már csavartunk egy tesztkört. -
darvinya
titán
válasz #27070592 #31698 üzenetére
Kulccsal közel kerékhez kell ellentartani, rögzítőt csak végén kell kivenni.
Nem fog letörni.
Ellenőrző körbe forgatás, akkor lenne jó, ha megjelölte volna v.szíj csere előtt a v.tengelyeket.
Mert már elején elmozdult a v.tengely, mikor berakta a rögzítőt.
Azért itt megjegyezném, hogy v.tengely bütyköket megmérmém, mert 150.000km után már megkophat.
Nincs h.tőke így jobban kopik.CVH-nál 500.000km-kor már generál elkerülhetetlen, mert h.tőke sem tudja kompenzálni bütyök kopást.
Nem áll meg a motor, de traktor lesz.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
troll81
addikt
Meg jött a hátsó tengelyre a fék pár olajszuro, levegő szűrő kabinfilter, olaj.
Alig várom hogy minden meglegyen hozzá
[kép]. -
törölt tag
válasz darvinya #31692 üzenetére
Igen, nagyjából. A videoban 52:45től. De ott a szíjfeszesség mérő már nem külső eszköz hanem bele van építve a feszítőgörgőbe. A fogaskerekeket adott nyomatékra kell húzni, de anélkül hogy a rögzítőléc a helyén lenne. (mert ha a helyén hagyod akkor simán el is tud törni a vezérműtengely vége) Ezt lehet elkókányolni és máris nincs pontos szinkronban a vezérlés, nem veri szét a motort de nem is úgy fog dolgozni ahogy kellene. Ezért veszi ki a csajszi is a rögzítőlécet 53:56nál és villáskulccsal tartja meg a vezérműtengelyt amikor nyomatékra húzza a fogaskerék rögzítőcsavart, hogy a tengely ne tudjon elmászni. Aki ritkán dolgozik Fordokon az ezt el tudja szúrni szépen. Inkább kétemberes munka.
-
darvinya
titán
válasz #27070592 #31675 üzenetére
Minden DOHC motor vezérlésének túl végén van egy rögzítő sín hely.
Ezután lehet csak bontani és összerakni.
Szíj feszesség mérővel kell beállítani a szíjat és ezután rögzíthető feszítő és 2 fogaskerék adott nyomattékkal.
CVH egyszerűbb, de ott is adott nyomatékok vannak.sparta2
Ja…hogy semmilyen mérőt nem használt, azt addig húzta míg zenélt rajta.
Tán zenész volt.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Zoli-bácsi #31682 üzenetére
Nem, az a tank másik oldalán van/lenne - lásd merre mennek a fekete csövek.
Ez a kütyü a tank és a hátsó lökhárító közötti részen van.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
flymi
addikt
válasz Zoli-bácsi #31682 üzenetére
Mk2-ben úgy volt, h nincs külön külső üzemanyagszűrő... Az mk1-nél volt, nem én találtam ki...
subaruwrc:
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
Na akkor az elmaradt képek, h milyen volt. A milyen lettet azt el lehet képzelni, egy baszomnagy alátét, csavar vissza és kész.
Így néz ki most a hátsó híd a stabpálcával:Valamint az egy éves kipuff. Sajnos kifúj az illesztésnél, ott látok egy keskeny bevágást a csövön, onnan jön a korom. Belepte a nagy szilentet meg a csavart is vastagon. Hogy lehet ezt orvosolni vagy nem gáz?
A karosszériás csóka azt mondta nem gáz az alja, ilyen idős Fordok szarabbul szoktak kinézni. Néhány helyen menjek neki drótkefével vagy csiszolóval, kenjem le alvázvédővel és kész. Meghosszabbíthatom pár évvel az életét. Majd kitalálok valami megoldást az aknahiányra ami nem kerül pénzbe. 60-100k-t nem fogok otthagyni ezért a műveletért mikor magam is meg tudom csinálni.
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
subaruwrc
félisten
válasz dellfanboy #31677 üzenetére
nekem mk1 van és előrefelé néz a kipufogó csonk szóval könyebb dolgom volt
kaptam kölcsibe egy lambdaszonda kulcsot igen, és közepes erőlködéssel elengedte magát
szereld magad-ba csináltam és mondta is a szervizes figura hogy mákom van
nem szokták megadni magukat
szerencsére nem sok minden van berohadva a kocsin hiába 21. évét tapossa. -
dellfanboy
őstag
válasz subaruwrc #31672 üzenetére
gazlampaval probaltam melegiteni, de mivel a hovedo lemez utba van annyira nem volt sikeres.
te hasznaltal vmi speci kulcsot? ez a linkelt bgs jo lehet?[link]ahogy nezem nem sok a hely, kva tuzfal,meg a csovek...
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
milkabrams
őstag
válasz #27070592 #31675 üzenetére
Nem is hozzá viszem, megkérem a szervízt, hogy nézzék át a vezérlést és az automata olajzását. Tömítések ez is cseréltek.
[ Szerkesztve ]
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
törölt tag
válasz milkabrams #31666 üzenetére
Azért ne azzal a szöveggel menj szervízbe, hogy motorgenerált kérsz 300-600k között, mert akkor mosolyogva meg is fogják neked csinálni.
Kedvenc vezérléscserés videom, amiben a mámi lépésről lépésre felvázolja mit miért csinál és mit hogy nem célszerű elbaltázni.
Ha jól tudom, a tiéd is DOHC Zetec blokk, vannak párhuzamok. Például elég precízen kell a szíjfeszítés mértékét beállítani, de annak is előfeltétele hogy mindhárom tengely pozícióban legyen amikor a szíj felkerül. Plusz nem árt ha a vezérműtengelyekre a két fogaskerék amin a szíj fut az az előírt nyomatékkal, pontos pozícióba van visszarakva (amit a szimering csere okán szedtek le róla, mert az sem árt ilyenkor). Mint ahogy főtengelyszimeringet és szelepfedél-tömítést is le szokás cserélni, (ha már ott dolgozik az ember), ezek nem tudom megtörténtek-e nálad, nem óriási összegek, de mégiscsak egy belsőégésű motorról van szó, aminek megvan a karbantartásigénye.
Különben nem vagyok szerelő, csak egy lelkes amatőr, de párszor már megnéztem a linkelt video-t, épp ilyen Zetec blokkom van, és nem bíznám a vezérléscserét csak Fordokon rendszeresen dolgozó szervízre. Ha valaki azt mondaná hogy azért csattog a vezérlésem mert fáradtak a hidrotőkék, azt a szerelőt gyorsan törölném a telefonomból. -
sparta2
tag
válasz darvinya #31669 üzenetére
Nekem csak melegen csinálta és ezer km-en belül kétszer is lazítottam rajta. Másodszorra jutottam a pontos infóhoz, hogy hogy is kéne kinéznie. Ezt követően a feszítő hibátlanul, hang nékül szolgálta ki az idejét.
milkabrams
Olyan feszítőm is volt, amit azért dobtam ki 3500 km futás után, mert az első pillanattól kezdve hangos volt. A vezérlés szettre is vonatkozik az, hogy a drága az olcsó. -
subaruwrc
félisten
válasz dellfanboy #31670 üzenetére
biztos lehetsz benne hogy bele van gyógyulva
nekem azt tanácsolták hogy ha nem is üzem melegen, de meleg motornál próbálkozzak a lambdaszonda cserével,akkor nagyobb az esélye hogy nem szakad bele.
végülis sikerült különösebb hókuszpókusz nélkül -
dellfanboy
őstag
ford focus mk2 1.6 benzinesbe[nem ti-vct] cserelt mar vki elso lambda szondat? van vmi trukk? ahogy nezem a leomloknel levo hovedo lemezt le kellene bontani , de termeszetesen a hatso 2 csavar nem mozog semerre, flex-el se ferek hozza hogy levagjam a g*cibe. gondoltam rendelek egy ilyet[link] de ez 10 rugo, es nem vagyok benne biztos hogy elfer...
sztem meg a gyari lamdba van benne, ami gondolom jol ossze is gyogyult a kipu leomlovel..
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
sparta2
tag
Nekem egyszer egy OFF autóm vezérléscsere alkalmával, olyan szinten húztak rá a feszítőre, hogy mikor a motor elérte az üzemi hőfokot, a szíjfeszítő csapágya fütyülni kezdett szinte. Jó régen volt és szerelő csinálta. Fogalmam sincs nálad előfordulhat-e ilyen, de egy ellenőrzést megér.
-
darvinya
titán
Kenés elégtelenség nem jelenti azt, hogy nem működik.
Gyorsabban kopok, fémes hangot ad ki.
Passz, nem vagyok médium, hogy távgyógyítással megmondjam pontosan mi a baj.
Ha az lennék, már rég emeltdíjas számon érhetnének el.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
milkabrams
őstag
válasz darvinya #31664 üzenetére
Meleg motornál jön elő, ez kb 15km. Ha most elindítanám, semmi fura hang, ha mennék 15-20km-t hallatszanak, terheléstől függetlenül. Viszont az autó reakcióiban nem veszek észre változást. Mint írtam nemsokára viszem szervízbe.
Kb. mennyibe kerül egy ilyen átnézés?Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
kcsa
veterán
válasz milkabrams #31663 üzenetére
Olajszintet ellenőrizted gondolom motorban/váltóban is már. Ha ezek az alapdolgok megvannak, ezzel már nehéz lesz távgyógyítani, meg kell várnod amíg valaki ránéz, én addig egyébként nem mennék vele.
Milyen automata váltód van? 4F27A? Az olajszint ellenőrzésének technikája megvan?
szerk.: Meg ugye alapvető kérdés: megfelelő folyadékok kerültek bele egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
darvinya
titán
válasz milkabrams #31661 üzenetére
Írtad, hogy automata váltó olaj cseréd is volt elvileg.
Na, az, hogy nem töltötték fel a váltót rendesen, az csinálhat olyat, 15km után fémes hangot ad ki.
Mivel a kenés nem elégséges s bennelévő fémmű egymásnak dörzsölődik.
Nemrég volt vezérlés szett és automataváltó olajcserém…
Motorból jön, de csak meleg motornál, tehát ha megyek 15km-t semmi fura zaj.
Tehát 15km haladás után jön elő.Meghallani motortérből csak sztetoszkóppal lehet pontosan honnét jön a zaj.
Váltó ott van a motoron.Nézd meg a váltóban nem-e kevés/sok az olaj.
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
A szelepfedél felől jött, fordulatszámra/terhelésre/kormánymozgatásra nem változik. És csak kb. 20 km megtétele után hallani, addig semmi változás a korábbihoz képest. Jövő héten tudom átnézetni szervízzel.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
kcsa
veterán
válasz milkabrams #31661 üzenetére
Mielőtt mindenki véleményét egyesével meghányod-veted, azért több információt adhatnál: A fémes súrlódó hang honnan jön? (felnyitott motorháztetőnél előtte állva honnan hallani?) Fordulatszámra változik? Terhelésre változik? Kormánytekergetésre változik? Elektromos rendszer terhelésére változik?
-
darvinya
titán
válasz milkabrams #31656 üzenetére
Kiinduló hsz-ből csak fémes zaj van, ami csattogától súrlódásig bármi lehet.
Mivel vezérmű csere is volt, így következtettem a rossz felrakára.
De írtam, hogy váltóolaj csere is volt, aminek hibáját kizártad.
Pedig melegedés utáni súrlódási hang váltó gondra utal.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
milkabrams
őstag
válasz erdey_a #31657 üzenetére
Az lesz, de jó lenne tudnom nagyjából mennyiben kerül ha helyre kell rakni a vezérlést 50-70-100k?
-
erdey_a
addikt
válasz milkabrams #31656 üzenetére
van amikor megéri a márkaszerviz...
én ford szervizbe vinném el, mondják meg, hogy mi van, mit látnak.
fizetsz a diagnózisért igaz, de aztán azzal csináltatod meg, akivel akarod.Vérboci
-
-
darvinya
titán
válasz milkabrams #31652 üzenetére
Mint írtam, hogy ha dugattyú belevert szelepekbe, akkor az motor generált jelent.
Röviden új motort kell építeni.
300-600eFt.
Még, ha olcsó(relatív lutri) bontott motorra cseréled, akkor papírozás, stb. ugyanúgy elviszi pénzt.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
milkabrams
őstag
Az a gond, hogy maszek, így már nem igazán bízom benne. Kb. mennyibe kerül, hogy egy rendes szervíz megoldja?
[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz milkabrams #31645 üzenetére
Elkoszolódott persze
Nincsen benne hidrotőke majd írd már meg hogy erre mit válaszolt a "szerelő" -
darvinya
titán
válasz milkabrams #31649 üzenetére
Garanciát érvényesíteném, hogy javítsák ki.
Viszont, ha egyre hangosabb és az autó ereje is csökkent, akkor már bele vert a dugattyú szelepekbe, és ez motor generált jelent.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz milkabrams #31647 üzenetére
Olaj 1 perc alatt üzem melegre melegszik, ami kering hidrótőkéknél is.
Vezérmű szíj viszont tud nyúlni, mivel részben mesterséges gumi, kevlár, stb erősítéssel.
Ez lassan melegszik fel.
Vagy tré a szíj, és jobban megnyúlik, vagy 1 foggal arrébb lett felrakva.[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
válasz darvinya #31646 üzenetére
Motorból jön, de csak meleg motornál, tehát ha megyek 15km-t semmi fura zaj.
Rosszul felrakott vezérlésnél gondolom mást is észrevennék és nem csak meleg motornál.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz milkabrams #31645 üzenetére
Hang forrás kiderítése lenne fontos.
Ha motor, akkor rosszul rakták fel új vezérlést.
Ha váltó, akkor az új olajjal előjött kopott automata váltó hiba.Kopott hidrótőkének mindegy milyen olaj van, az már kopogni fog.
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
Teljes történet!
Nemrég volt vezérlés szett és automataváltó olajcserém egy Ford focus Mk2 1.6 benzin 100le autóban. A csere óta meleg motornál enyhe fémes zajt hallok, a szerelő szerint elkoszolódott hodrotőke, lehet az a zaj forrása?Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
milkabrams
őstag
Kiderült, hogy a hidrotőke koszos, mennyire fontos, szervízbe mennem vele?
-
darvinya
titán
válasz SECTORnooB #31637 üzenetére
Valamilyen féktisztós ronggyal töröld le.
Fél nap állás után is olajos a gumi, akkor az a gumi tönkre megy.
Fél év múlva teljesen.kiszárad, kikeményedik és szét töredezik.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kcsa
veterán
Nézd át rendesen, ott nem nagyon kéne olajnak lennie. Nem ült össze?
-
subaruwrc
félisten
vagy már szét fingott
kívül nem kéne olajnak lennie
nekem egyszer sikerült egy gyárilag hibásat venni aminek már a dobozból kibontva is olajos volt mindene
de kicserélték korrektül szó nélkül ( cromax ) -
SECTORnooB
addikt
Sziasztok
Tegnap lett cserélve jobb oldali motortartó bak, rezgések csökkentek váltó pontosabb lett és könnyedebb lett a kuplung is, de ma ránéztem az új bakra és a tetején egy kicsit áll az olaj vagy valami átlátszó olajos folyadék. Ez mitől lehet?
-
törölt tag
-
lotuska
tag
válasz lotuska #31617 üzenetére
Koszi mindenkinek a segito hozzaszolasokat. Egyik baratom segitett es elvittuk ma reggel az autovillanyszerelohoz.
Azt mondta jo helyre tettuk a testet, lemerte o is es mi is, az auto megis 1-2 masodperces kesessel indul es mindig kiakadnak a meromuszerek(fordulatszammero,kilometerora) gyujtaskor, ugyanugy mint amikor uj akkut teszunk bele...
Szerinte a kabelezessel nincs problema:
12.38v volt volt az akksi feszultseg par napos nem hasznalat utan, inditasnal ez 10.8v-ig csokkent(azt hallottam elvileg 10v-ig okes). 14,5v a toltes, amikor jar a gep. Azt javasolta vigyem vissza a szervizbe ahol kb 2 hete az oninditot csereltek.... Csakhogy az a szerviztulajdonos egy regi osztalytarsam(akiben abszolut a segito szandek volt, 0% haszonnal adta az oninditot es egy keves munkadijat szamitott fel, amibol kifizeti az autoszerelojet), 23 eve ismerjuk egymast... es epp ma van a 30 eves szulinapja ahova meg is hivott...
Mit tudok tenni? Vigyem mashova? Az a baratom aki segitett rogziteni a testpontot, mondta hogy meg varjak par napot es megegyszer amikor tobb idonk lesz tisztitsuk meg alaposabban az osszes erintkezesi pontot.Mas tanacs?
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Volt tegnap egy vezérlés cserém, a videó hallható fémes hang fogadott, több ember szerint is elállította a vezérlést, ma megyek átnézetni a szerelővel. [link]Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Alemida
tag
válasz molnarpeter #31630 üzenetére
Mennyire nehéz hozzáférni, szétszedni? Nem nagyon találtam videót, képeket róla. ☹️
-
Alemida
tag
Sziasztok! Találkoztatok-e már olyannal, hogy baromi hangos az első ablaktörlő rudazat amikor töröl, a csuklóra gondolok elsősorban. Meg lehet azt zsírozni vagy valami?
Focus mk2,5 5ajtós[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
Kösz mindenkinek, ideiglenesen de megoldódott.
Az utcánkban a karosszériás épp kipakolt mindent így fogadott az akna felett. A kiszakadt rész és a csavar közé szép nagy alátétek kerültek így ideig-óráig rendben lesz megint. Egy kezdődő kiszakadást is megelőztünk hasonló megoldással. Talán holnap jut időm és teszek fel 1-2 képet milyen volt./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
őstag
A hideg beállta óta nyüszít a hátsó csomi gázrugója, de nem gyógyult meg sajnos, pedig gondoltam csak átmeneti... Mi a megoldás, mit szoktatok használni az elhallgattatás céljából ? Vagy csere?
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
7Sony7
addikt
válasz molnarpeter #31620 üzenetére
Megvan itt mindennek a keresztje. Negyed körül már tankolok. Ha csak ennyin múlna...
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz molnarpeter #31609 üzenetére
Ok, mondjuk nem kevés táv, de akkor is sz@rul néz ki.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
kcsa
veterán
válasz lotuska #31617 üzenetére
Keresned kell egy másik, a vezetékhez közeli, a karosszériához kellően nagy csavarral rögzített valamit (pl. váltótartó bak), ahol egy hasonló csavar/anya alá be tudod szorítani a szemes sarut úgy, hogy a karosszériával a testkontaktus meglegyen legalább a csavaron keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
lotuska
tag
válasz lotuska #31472 üzenetére
Meg csak most volt idom nekiallni. Bar ne tettem volna, beletortem a csavart...
Nagyon banom, hogy belekezdtem az egeszbe. Ez a testkabel, ami jon az akkurol(-) a kasztnira... Van lehetosegem ra valahogy, egyszeruen, hogy megoldjam ideiglenesen(valamivel letesteljem) es elinditani az autot annak erdekebe hogy elguruljon az autovillanyszereloig(2km kb.) es ne automentot hivjak?
Koszi szepen a segitsegeteket!
-
darvinya
titán
válasz subaruwrc #31613 üzenetére
Nekem még gyári van fent, ami Alu, mikor megnéztem.
Azt hittem Alu fólia, amit rá tákoltak, de méhsejt cellákat csak nem csinálnának rá.
Csavart amit hagyok el, mert sima lemez csavar, ami hamar kilazul.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Ilyet se olvastam még, hogy a hővédő lemez lerohadt.
Olyan már volt, hogy beakadva leszakadt.
Még jó, hogy szigetelt méh cellás Alu van az Escort-on.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
veterán
Én a hátsót le is cincáltam a helyéről 2db csavar tartotta csak.
Kombinál a leghátsónak sok értelmét nem is látom,ott már csak a cső megy,ugye a dob előrébb van.
A dobnál 1db csavarnál ment szét,ott én se tudom megfogatni.
Kicsit rezonál,de szerencsére belül nem hallani,kintről meg csak kicsit hallható.
Na azt viszont én is cserélni szeretném,mivel közvetlen a tank mellett van nem akarnám lecincálni azt is.
Egyelőre nem jártam utána annak,hogy hol lehet kapni odavaló lemezt és hogy mennyiért. -
radi8tor
MODERÁTOR
Én is eljátszottam ezt, bár nekem a hátsó dobnál levő adta meg magát. Egyre nagyobb alátéteket pakoltam alá, mind szétrohadt.
Kipufogós azt javasolta ne foglalkozzak vele, kitéptük a helyéről.Jobban hiányzik nekem a motortérben levő hővédő, ami a leömlőnél van. Sajna az is elrohadt pár éve, olyan szerencsétlenül esett le a kocsiról, hogy a mögöttem jövő autó átment rajta és lapos lett. Újat meg nem voltam hajlandó venni oda 60000-ért...
⭐ Stella
-
flymi
addikt
Kipuff hővédő lemezem leszakadt, asszem a középső. Annyira szarrá ment az anyag ott, h már nincs is luk rajta.
Rohadtul csörömpöl, h lehetne ezt orvosolni? Nagyobb alátét nem játszik, mert nincs hová odafogatni. Önmetsző csavarral nem biztos, h vágnék egy lukat az alvázba. Esetleg szerezzek egy lemezt ami még egyben van és csere? De jó volna ha lenne egy aknám... Pont szar helyen, a kocsi aljának közepén van./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
7Sony7
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz molnarpeter #31602 üzenetére
nekem valami Focus ablakemelo kapcsolo cseres video jon be, egyebkent Alan Howatt-nak vannak jo videoi YT-n, foleg Mondeorol.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
molnarpeter
nagyúr
Mondeo mk5 2.0 TDCI magasnyomású pumpa hibáról egy igen alapos videó [link]
-
darvinya
titán
Ma Mannol Defender 10W-40 lecserélve Eneos Pro 10W-40-re.
Már egyből nyugodtabb lett a motor.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest