Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
válasz gabor9991 #53801 üzenetére
Akármelyik szegmenst nézed az alja, teteje között mindig lesz árban különbség, akár jelentős. Ha tenyleg jó es hosszútávon tervezek és belefer a drágábbat veszem.
Nyilván nem gondolkozunk egyformán nekem mindenképpen az ev a jobb döntés.[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
patomi
őstag
válasz hdanesz #53798 üzenetére
Nem is az extralista miatt, de ránéz az ember egy kocsira és vannak érzései, már a képek alapján is. Hallgatni kell rájuk.
[link] pl. ezt tuti megnézném a jszp-n. Már csak a kíváncsiságból is, hogy ti-vct, vagy ecoboost.
Megnéztem elírás a ti-vct[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
válasz gabor9991 #53795 üzenetére
Persze, attól függ mire kell. Hosszú utakra jó a Diesel. Ha városi rövidek akkor benzin, (valamennyit biztos enged belőle, no meg már nincs olcsó kocsi)
Igazából mindegy melyik típus, ha aljáról válogat az ember nagy eséllyel hulladék lesz. Amúgy, korábban én is szereztem dieselel, lebeszéltem magam.
Ha most vennék kocsit, tuti nem Fordot vennék, és csak is villanyost.Gyorsan végigszaladva a hahu kinálatán 2,7m alatt nem is találtam semmit amit megnéznék. Mk3 benzin.
[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
válasz WhiteWalker #53649 üzenetére
Ha más nem lesz, itt szerintem megtalálod: [link]
-
patomi
őstag
válasz Drughi #53576 üzenetére
Nekem csak az nem tetszik, hogy mindkettőben puposodik a műszerfal a középső szellőző felett. Csúnya. Amúgy ha jól látom a Sony(ehhez jobb hangszórók is járnak) rádiósban van tempomat is, másikban nincs. Viszont van első szelvedő fűtés ami tok jó ha müködik.
-
patomi
őstag
válasz Gigibacsi85 #52776 üzenetére
Ne tedd. Nem akkora összeg, bár fordnál nem tudom. Illik 60k.km után cserélni. Nincs örökéletü olaj. Kicsit olyan mint 30k.km motorolaj csereperiodus.
Ez csak az én véleményem..
[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
válasz ricsi8800gt #52342 üzenetére
[link] ilyet kell tenni a szelepfedélre. M8x35(Ha jól emlékszem) csavar kell hozzá. Megelőzés céllal én is vettem rá. Valamelyik facés csoportban most volt egy eladó 8k-ért.
-
patomi
őstag
válasz ricsi8800gt #52261 üzenetére
Külső feketére
sonax 409100tartós és jó. Előtte wolfs black out, de nem volt tartós. Belül semmit.Szerk. Sonax xtreme nano pro.
[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
válasz dellfanboy #52225 üzenetére
Mk2 ben is felszereltség függő ha jól tévedek. Ja, meg a tempomat, hogy van abban a kocsiban, pedig nincs.
[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
Kis amatőr felni felújítás. Ha szabad ide betenni: [link] Saját írás.
-
patomi
őstag
válasz [Prolixus] #52095 üzenetére
Pont ez a bajom vele, hogy nem tetszik a kepernyőcsík. Gondolom "prémium"-nak gondolják. De lehet az is, ott fogyott el a tervezésre szánt keret.
Mondjuk a taycannál meg tudták szépen csinálni.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
patomi
őstag
válasz molnarpeter #52076 üzenetére
Igenn már világos. Most láttam olyan videót is, ahol szárazjégbe tették a hüvelyeket és simán becsúszott az öntvénybe. Nyilván zsugorodott. Mondjuk azt nem tudom mennyi átfedés van a kettő közt.
-
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
4 éves sima cc van fent. Eddig semmi gond vele. Tavaly voltam hosszabb úton, de az is csak 200km egyhuzamban(nyári dög melegben és volt 130-150km/h közötti tempó is)
Leginkább én is helyben ingázok vele városban.
Ha kimegyek a kocsihoz lefotózom, most milyen állapotban van.[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
válasz milkabrams #50613 üzenetére
Zárszerkezet csere. Utángyártott új 20k alatt, bontott kb 20k. Plusz jó pár óra sz@pás. Vagy hívsz szakít. Aszem van aki helyszínen javítja.
-
patomi
őstag
válasz patomi #50255 üzenetére
Kicsit vissza kerestem az e-mailek közt és 2016-18 között 3pár ablaktörlő fogyott a cmaxen. Ami rajta volt azt nem számolom. Első a fenti ford, majd hazai bosch, végül bosoko. Ezután 2018-ban vettem német amazonon bosch-t és ezzel ütötték ki alólam 2021-ben. Még akkor is jó volt.
-
patomi
őstag
Tök kivan. 1 éves bosch ablaktörlő csíkoz. (Magyar beszerzés) visszatettem a régit, még jó, h nem dobtam ki. Az is jobb, pedig tuti öregebb.
-
patomi
őstag
válasz gabor9991 #50033 üzenetére
Az nem jó. Enyém sosem volt az. Még mk1-nél volt ilyen , mert esőben cseréltem izzót a fényszóróban. Hetekig volt hol párás hol nem. Aztán izzó ki és hajszárítóval kiszámítottam. Gondolj bele nem párásodhat megváltozik a vetítési kép.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
Kuplung, vezérlés csere + olaj és szűrők cseréje megvolt. 220k. Olajat szűrőket én vittem. Mk2 fóka 1.6b
[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
válasz DeFranco #48698 üzenetére
Nem. Elvileg ezek erre lettek kitalálva. Ha meg beszarik gari idő alatt megy vissza. Ha meg gari után, szétkapom és veszek bele másik akkut. Egyébként simán le lehet kapni ezt is. Két kábel ki, tartóból kipattint és kész kb. 8mp.
Jobban tartok attól, hogy valami rétinégernek megtetszik és fel akarja nyomni a kocsit érte.[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
No ma beszereltem egy ilyet (70mai a500s)
[kép] meg hozzá egy(tartozék) ilyet:[kép]. Elvoltam vele pár órát. Két dolgot szívtam meg. Első a fólia amit adnak hozzá. Kb fél óra múlva leesett kamerával együtt, pedig tiszta(megtisztítottam) volt a felület. A másik, hogy vettem hozzá biztosíték elosztó kábelt, ami rossz és időbe telt mire rajöttem hol a hiba.
De végül összeállt (videó) [link]
Még a hátsó kamera kábelre kell valami megoldás, mert így szarúl néz ki, csak túl magasra nyílik a csomiajtó.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
patomi
őstag
Jól körbenéznék a motortérben meg alul, nem-e szabadult el valami, vagy lötyög.
Nekem a kipu tartó tört le, elől a rezgéscsillapító után és kopogott valami kereszttartó vason. Kvázi random, de leginkább szar úton. Amúgy az egész rendszer meglepően jó állapotban van.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
-
patomi
őstag
válasz gabor9991 #47724 üzenetére
Most kimentem megnézni és baloldalon van egy elzárható befúvó (képen fekete). De, hogy venti van-e benne azt nem tudom. Bekapcsolt klímával onnan jön a hűvös kipróbáltam. A hatsóból semmi nem jön. [kép]
Kcsa, jogos. Nem is ott van, hanem balra
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest