- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-18 15:37 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
Így van, de a 3 küllős csak az mk2.5-nél volt. Viszont tempomattal itt is a 4 küllős kormány volt. Mk2 nél nem volt 3 küllős, csak 4. Felszereltség függőben müanyag, bőr, és hozzá az ezüst betét változatai.
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
PHEV kugás fórumtársaktól kérdezném mennyi a hatótávotok csak elektromosan most a mínuszokban? Nyilván fűtéssel. Gondolom néha a motor is beindul, ezzel együtt.
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
Kis infót szeretnék kérni. Kolléga nézegeti a 2015-19 közötti c-maxokat. 1.5 dízel mennyire vállalható? Napi ingázás a cél feladat, illetve időnként hosszabb utak. Köszi előre is.
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
Persze, attól függ mire kell. Hosszú utakra jó a Diesel. Ha városi rövidek akkor benzin, (valamennyit biztos enged belőle, no meg már nincs olcsó kocsi)
Igazából mindegy melyik típus, ha aljáról válogat az ember nagy eséllyel hulladék lesz. Amúgy, korábban én is szereztem dieselel, lebeszéltem magam.
Ha most vennék kocsit, tuti nem Fordot vennék, és csak is villanyost.Gyorsan végigszaladva a hahu kinálatán 2,7m alatt nem is találtam semmit amit megnéznék. Mk3 benzin.
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
Ne tedd. Nem akkora összeg, bár fordnál nem tudom. Illik 60k.km után cserélni. Nincs örökéletü olaj. Kicsit olyan mint 30k.km motorolaj csereperiodus.
Ez csak az én véleményem..
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
Külső feketére
sonax 409100tartós és jó. Előtte wolfs black out, de nem volt tartós. Belül semmit.Szerk. Sonax xtreme nano pro.

-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
Mk2 ben is felszereltség függő ha jól tévedek. Ja, meg a tempomat, hogy van abban a kocsiban, pedig nincs.
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
Pont ez a bajom vele, hogy nem tetszik a kepernyőcsík. Gondolom "prémium"-nak gondolják. De lehet az is, ott fogyott el a tervezésre szánt keret.

Mondjuk a taycannál meg tudták szépen csinálni. -
patomi
őstag
-
patomi
őstag
Igenn már világos. Most láttam olyan videót is, ahol szárazjégbe tették a hüvelyeket és simán becsúszott az öntvénybe. Nyilván zsugorodott. Mondjuk azt nem tudom mennyi átfedés van a kettő közt.
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
4 éves sima cc van fent. Eddig semmi gond vele. Tavaly voltam hosszabb úton, de az is csak 200km egyhuzamban(nyári dög melegben és volt 130-150km/h közötti tempó is)
Leginkább én is helyben ingázok vele városban.
Ha kimegyek a kocsihoz lefotózom, most milyen állapotban van. -
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
Zárszerkezet csere. Utángyártott új 20k alatt, bontott kb 20k. Plusz jó pár óra sz@pás. Vagy hívsz szakít. Aszem van aki helyszínen javítja.
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
Kicsit vissza kerestem az e-mailek közt és 2016-18 között 3pár ablaktörlő fogyott a cmaxen. Ami rajta volt azt nem számolom. Első a fenti ford, majd hazai bosch, végül bosoko. Ezután 2018-ban vettem német amazonon bosch-t és ezzel ütötték ki alólam 2021-ben. Még akkor is jó volt.
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
Tök kivan. 1 éves bosch ablaktörlő csíkoz. (Magyar beszerzés) visszatettem a régit, még jó, h nem dobtam ki. Az is jobb, pedig tuti öregebb.
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
Kuplung, vezérlés csere + olaj és szűrők cseréje megvolt. 220k. Olajat szűrőket én vittem. Mk2 fóka 1.6b
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
Nem. Elvileg ezek erre lettek kitalálva. Ha meg beszarik gari idő alatt megy vissza. Ha meg gari után, szétkapom és veszek bele másik akkut. Egyébként simán le lehet kapni ezt is. Két kábel ki, tartóból kipattint és kész kb. 8mp.
Jobban tartok attól, hogy valami rétinégernek megtetszik és fel akarja nyomni a kocsit érte. -
patomi
őstag
-
patomi
őstag
No ma beszereltem egy ilyet (70mai a500s)
[kép] meg hozzá egy(tartozék) ilyet:[kép]. Elvoltam vele pár órát. Két dolgot szívtam meg. Első a fólia amit adnak hozzá. Kb fél óra múlva leesett kamerával együtt, pedig tiszta(megtisztítottam) volt a felület. A másik, hogy vettem hozzá biztosíték elosztó kábelt, ami rossz és időbe telt mire rajöttem hol a hiba.
De végül összeállt (videó) [link]
Még a hátsó kamera kábelre kell valami megoldás, mert így szarúl néz ki, csak túl magasra nyílik a csomiajtó. -
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
-
patomi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parfüm topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest