Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bmx powa

tag

nah, a mai nap ettem 2almát, 5korong puffasztott rizst, 2szelet pirítóst (barna kenyér), és 2db toffifie (nem két doboz:DDD). naaaggyon nehéz volt a mai napom. bemegyek a suliba. mit ezsik oszt.társam? 2db fánkot. 4.óra után másik oszt.társ begyűr 2db rétest. és mindekettő akármennyit is eszik, nem hízík!. oké, ezt még túléltem, de aztán végig kellett néznem, ahogy két haverom degeszre eszi magát. ők is olyan tipusok, hogy akármennnyit is zabálnak, nem híznak. xal stresszes volt a mai nap. aztán nagyanyám eltalálta, hogy kakor mi most norbira fogunk tornázni. monnyuk tök jól megmozgatott, de a csávó naagyyon nem jött be a xar poénjaivan:DDD. eldöntöttem, hogy azt is fogom minden nap csinálni. köszönöm szépen a tanácsokat. meg kitaláltam egy diétát, csak az a baj, hogy kevés benne a vitamin+tápanyag, ezért kéne vmi táplálékkiegészítő is mellé. xal a diéta: 1hónapon keresztül CSAk tea+háztartási keksz++gyümölcsök. ehhez kéne vmi tápanyagbevitel is ugyebár..ezügyben kérném tanácsotokat... amúgy láttam egy boltot, ahol árulnak ilyeneket, xaL A BESZERZÉSSEL NEM LENNE GOND.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés