Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmx powa
tag
nah, a mai nap ettem 2almát, 5korong puffasztott rizst, 2szelet pirítóst (barna kenyér), és 2db toffifie (nem két doboz
). naaaggyon nehéz volt a mai napom. bemegyek a suliba. mit ezsik oszt.társam? 2db fánkot. 4.óra után másik oszt.társ begyűr 2db rétest. és mindekettő akármennyit is eszik, nem hízík!. oké, ezt még túléltem, de aztán végig kellett néznem, ahogy két haverom degeszre eszi magát. ők is olyan tipusok, hogy akármennnyit is zabálnak, nem híznak. xal stresszes volt a mai nap. aztán nagyanyám eltalálta, hogy kakor mi most norbira fogunk tornázni. monnyuk tök jól megmozgatott, de a csávó naagyyon nem jött be a xar poénjaivan
. eldöntöttem, hogy azt is fogom minden nap csinálni. köszönöm szépen a tanácsokat. meg kitaláltam egy diétát, csak az a baj, hogy kevés benne a vitamin+tápanyag, ezért kéne vmi táplálékkiegészítő is mellé. xal a diéta: 1hónapon keresztül CSAk tea+háztartási keksz++gyümölcsök. ehhez kéne vmi tápanyagbevitel is ugyebár..ezügyben kérném tanácsotokat... amúgy láttam egy boltot, ahol árulnak ilyeneket, xaL A BESZERZÉSSEL NEM LENNE GOND.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). naaaggyon nehéz volt a mai napom. bemegyek a suliba. mit ezsik oszt.társam? 2db fánkot. 4.óra után másik oszt.társ begyűr 2db rétest. és mindekettő akármennyit is eszik, nem hízík!. oké, ezt még túléltem, de aztán végig kellett néznem, ahogy két haverom degeszre eszi magát. ők is olyan tipusok, hogy akármennnyit is zabálnak, nem híznak. xal stresszes volt a mai nap. aztán nagyanyám eltalálta, hogy kakor mi most norbira fogunk tornázni. monnyuk tök jól megmozgatott, de a csávó naagyyon nem jött be a xar poénjaivan