Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
válasz
bmx powa
üzenetére
Pár hsz- el előbb leírtam a véleményem a módszeredről, szal ettől most eltekintenék. Ha már így döntöttél szedjél valami jó fajta multivitamint, sztem mehet dupla annyi ezidő alatt, mint amennyi alapban kell, mert ezek a kaják semmit sem fedznek, pusztán nem halsz tőlünk éhen. Aerobikot nem javaslom ennyi és pláne ilyen kaja mellet, mert egyszer csak elájulsz és akkor majd nyomatják beléd infúzión a mákos tésztát
(egyik osztálytársnőm anno gimiben kimaradtjó 2 hetet, mint utóbb kiderült csak tejfölt evett egész nap, pár nap alatt kibukott és után 2 hét kórház, infúzió rulez), na viccet félre téve figylej magadra. Ha érzed, hogy gyengülsz azonnal hagyd abba (sztem ezt megelőzendő azonnal hagyd abba, ha érdekel a véleményem), kell Neked több hét kórház és életed végéig tartó szövődmények (sajnos ilyen is volt az ismerősi körben radikális diéta miatt)? Nem akartam Rád ilyeszteni, csak gondod meg, mérlegelj, megéri? Ennyire sürgős? Sztem ráérsz, de Te tudod (vagy csak azt hiszed, hogy tudod) 
God: az már csak hab a tortán
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(egyik osztálytársnőm anno gimiben kimaradtjó 2 hetet, mint utóbb kiderült csak tejfölt evett egész nap, pár nap alatt kibukott és után 2 hét kórház, infúzió rulez), na viccet félre téve figylej magadra. Ha érzed, hogy gyengülsz azonnal hagyd abba (sztem ezt megelőzendő azonnal hagyd abba, ha érdekel a véleményem), kell Neked több hét kórház és életed végéig tartó szövődmények (sajnos ilyen is volt az ismerősi körben radikális diéta miatt)? Nem akartam Rád ilyeszteni, csak gondod meg, mérlegelj, megéri? Ennyire sürgős? Sztem ráérsz, de Te tudod (vagy csak azt hiszed, hogy tudod) 

jó leépülést...