Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
roPHka
senior tag
Nem hiszem, hogy testépítő vagy, így az a napi 1-2 szem/darab vmilyen gyümölcs nem tragédia, de ha maximalizálni szeretnéd a diétád, akkor szerintem érdemes őket elhagyni.
Mondjuk az ananász viszonylag jó választás, a CH tartalma miatt, kevesebb van benne mint mondjuk a banánban.
Ha jól vettem ki az írásodból, akkor friss - egész gyümölcsről van szó, tehát nem ilyen gyümölcskonzervről. Ha mégis az utóbbi, akkor azt mindenképp hanyagold.
Mondjuk azt nem tudom, hogy egy egész ananász mekkora súlyú, de azért több kilót ne egyél meg belőleés ha lehet, illetve nem akarsz kib@szni magaddal meg a testeddel, akkor ne csak ananászon élj, mert az majdnem olyan mintha koplalnál...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest