Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Hamár Kozma Andris, akkor kérlek a legközelebbi találkozáskor add át neki az üdvözletem. Klátyik üdvözli, elég ha csak ennyit mondasz. Én bemutatkoztam, a te nevedet is megtudhatnánk? Mégiscsak korrektebb és tisztább így a beszélgetés. Köszi!
Nekem nincs 20 éves gyakorlatom, mindössze hat éve foglalkozom FS-sel. Ezalatt lefordítottam a PMDG 747 TRC valamennyi részét ingyen és bérmentve, hogy a hozzád hasonló szimultorosok ne teljesen tudatlanul kezdjenek neki a gépnek. Ezenkívül elég sokat dolgoztam korábban az IVAO-nak (fordítások+programozás), és bétateszter vagyok a PMDG-nél, ahol hamarosan elkezdődik a 777 programozása, erre mondtam, hogy a kedvenc gépem. Ja, és fejlesztek, pl most is.
Te mit tettél hozzá a FS közösséghez? Azonkívül, hogy az legutóbbi 27 kommentből kb 18 a tiéd volt és megtudtuk, hogy azért nem lett SP3, mert szélnek eresztették a csapatot.

A hozzászólásod egyéb részére nem kívánok reagálni, felesleges flamelni a topikot, de ha gondolod további 40 kommentben várom a válaszod, amire én már biztosan nem fogok semmit reagálni, de ígérem jót fogok múlatni rajta.

Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tesla topik
- Napelem
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- E-roller topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest