Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Jó lenne ha tényleg úgy lenne, ahogy írod, de nem lesz FSX verzió szerintem. Legalábbis egyhamar biztosan nem. Pont a napokban olvastam végig a fórumot az AVSIM-en és még csak elképzelésük sincs, hogy mikor lesz FSX. Legnagyobb bánatomra, ugyanis addig nem tudok visszamenni a Malévba repülni.
Egyszerűen nem értem, hogy miért pont a legkedveltebb és legelterjedtebb típussal van ekkora gond applikálni az FSX alá. Komolyan mondom, hogy non-sense. Van 767, Airbus, 747, ezek meg már elérhetőek... 
GrooveHero: Te mit melózol, hogy hajnali kettőkor repülsz még hét közben?
Ha már ilyen nagy géppel mész, akkor nem akarsz interkontinentálist repülni? Mondjuk jó fej vagyok, így, hogy nincs gépem (hogy dögölne meg az SSD), de azért csapathatnánk egyet online egyszer. Korcsii kollégát is berántanánk a "Repülő Veszedelem" nevű társaságba. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Trollok komolyan
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszerűen nem értem, hogy miért pont a legkedveltebb és legelterjedtebb típussal van ekkora gond applikálni az FSX alá. Komolyan mondom, hogy non-sense. Van 767, Airbus, 747, ezek meg már elérhetőek...
Ha már ilyen nagy géppel mész, akkor nem akarsz interkontinentálist repülni? Mondjuk jó fej vagyok, így, hogy nincs gépem (hogy dögölne meg az SSD), de azért csapathatnánk egyet online egyszer. Korcsii kollégát is berántanánk a "Repülő Veszedelem" nevű társaságba.