Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Korcsii

őstag

válasz LHO112 #6776 üzenetére

üdv köztünk, és BUÉK (hmm, idén még nem is mondtam... fél mp-t sietett az órám, és a hálózat sem volt annyira terhelt, hogy kompenzálja ezt :((( de legalább enyém lett az óév utolsó üzije :) - az örök optimalista)

per pillanat nincs egy Airbus sem fent nálam :U reinstall óta eddig csak azokat a gépeket raktam fel, amik tényleg jól sikerültek... de lassan muszáj lesz...

Aerosoft:
    kezdem azzal, amivel még nem repültem... sajnos az FMC-t lehagyták belőle, az alap FSX flightplan miatt... nagy kár érte, sokan vártuk... de éppen ezért nem próbáltam, bár szépen kidolgozott, de ehhez is kellene vasFMC, akkor pedig nem sokkal vagyok előrébb, mint az alap FSX géppel...

Wilco:
    bugos (nem kicsit), van benne FMC (már amilyen, ha rossz helyre kattintasz, akkor lefagy, illetve a Terminal Procedures hiányzik a STAR végéről)... élmény (nem jófajta) vele süllyedni, majd vagy leerőltetni, vagy körözni egyet... online ránézel az approacholó gépre, és megmondod, hogy wilco (priviben rákérdezel, és jön a válasz, természetesen az)... no csak ennyit róla... van hozzá pár update, azok után kevesebbet fagy, és talán kezesebb leszálláskor is... de ha fönt elrontasz valamit, azt FL100 alatt már nem szeded össze...

lehet mazochista vagyok, de több mint 100 órát repültem vele online (10-20 wizz, többi BAV - előbbinél ugye csak az van, utóbbinál pedig az európai utak nagy részén az van)... Aerosoft-nál említettem, hogy vasFMC kellene hozzá - nos az az igazság, hogy a wilco-t is azzal vittem, szóval látszólag meg is dőlt a kifogásom, de maradjunk annyiban, hogy mire megjelent, már nem igazán repültem Airbusszal, így nem akartam már azt is felrakni a wilco mellé, mert annyival nem volt jobb...

ez persze az A320-as családra vonatkozik, a vol 2-vel túl sok tapasztalatom nincs, az talán jobb, már amennyire az berepülés alapján átjött (útvonalat nem repültem vele)...

a Flightsimlabs (Concorde X készítője) még dolgozik egy interpretáción, de a fórumot olvasva az sem ma lesz, mire megjelenik :(

NGX coming in 2010 :D
    777 is jó lenne tőlük, elvileg azon is dolgoznak (A320-on nem?)

Új hozzászólás Aktív témák