- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Attól tartok, hogy MD-11-el leszállás után mikor be szeretnék taxizni vmit rosszul csinálok. Lehet, hogy nem kellene a spoilert, meg fékszárnyat visszaállítani, vagy nem tudom. Ugyanis külső nézetből mikor a gép taxi sebességre lassítí és indulnék taxizni, a házsó szárny mindíg kifordul jobbra, vagy ballra, és irányíthatatlan a gép. Tehát olyan, mintha folyamatosan balra, vagy jobbra forgatnám a joystick karját, szinte lehetetlenség taxizni.
Tudja vki hogy miért van ez? Mit csinálok rosszul?
Ja és a magasság állítóval is lenne kis gondom, nem igazán értem, hogy hogyan is kell használni...mármint persze tudom, hogy be kell tekerni...de vki elmondhatná hogy mikor hogyan hova kell állítani..
Ha vki esetleg tud, légysz adjon egy jó kis adatbázist, ahol a legtöbb reptér kifutója, ILS-e, SID-je, STAR-ja megtalálható, mert az IVAO adatbázis rendkívül hiányos, vagy csak én nem tudom kezelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest