- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Attól tartok, hogy MD-11-el leszállás után mikor be szeretnék taxizni vmit rosszul csinálok. Lehet, hogy nem kellene a spoilert, meg fékszárnyat visszaállítani, vagy nem tudom. Ugyanis külső nézetből mikor a gép taxi sebességre lassítí és indulnék taxizni, a házsó szárny mindíg kifordul jobbra, vagy ballra, és irányíthatatlan a gép. Tehát olyan, mintha folyamatosan balra, vagy jobbra forgatnám a joystick karját, szinte lehetetlenség taxizni.
Tudja vki hogy miért van ez? Mit csinálok rosszul?
Ja és a magasság állítóval is lenne kis gondom, nem igazán értem, hogy hogyan is kell használni...mármint persze tudom, hogy be kell tekerni...de vki elmondhatná hogy mikor hogyan hova kell állítani..
Ha vki esetleg tud, légysz adjon egy jó kis adatbázist, ahol a legtöbb reptér kifutója, ILS-e, SID-je, STAR-ja megtalálható, mert az IVAO adatbázis rendkívül hiányos, vagy csak én nem tudom kezelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest