- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Korcsii
üzenetére
Lehet róla szó, ha van vmi jó ötleted!
Kint vagyok Norvégiában, csak egy nagyon pici 4-5 órás utat repültem, de jól jártam mert úgy odacsaptam a gépem -500-as varióval, hogy már írja, hogy javítani kell a futóművet.
Most kitaláltam, hogy hazaviszem Luxemburgba a gépet, de javítás nélkül és megnézem, hogy mit szól leszállásnál. Lehet gallyra is vágom a gépet.
Ennek ellenére ezt pénteken meg tudom tenni, azaz szombaton már mehet a móka.Az apai énem azért azt mondja, hogy ha tanulnod kell, akkor azért tanulj, repülni még lesz időnk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby rádiós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most kitaláltam, hogy hazaviszem Luxemburgba a gépet, de javítás nélkül és megnézem, hogy mit szól leszállásnál. Lehet gallyra is vágom a gépet.