Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
nincs honnan lezuhanni, földhöz vagyok láncolva

ellenben repülhetnékem van, illetve van egy (inkább két, de egy reális) videó ötletem... a BAV ad lassan eléri az 1000-es nézettséget, gondoltam valahogy megünneplem... csak épp most kezdődik a ZH szezon...
de majd lehet megpróbálom valamikor hétvégén... Geryson? egy közös repülés, mint szereplő?
csak ne legyen túl hosszú... bár ez lenne a zárójelben szereplő második elképzelés, az eredeti egy régebbi út rekonstrukciója lenne fsrecorderrel trükközve (mondjuk ha online menne az is, akkor ott sem kéne trükközni, de időben az talán hosszabb)...a kép meg szép

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de majd lehet megpróbálom valamikor hétvégén... Geryson? egy közös repülés, mint szereplő?
csak ne legyen túl hosszú... bár ez lenne a zárójelben szereplő második elképzelés, az eredeti egy régebbi út rekonstrukciója lenne fsrecorderrel trükközve (mondjuk ha online menne az is, akkor ott sem kéne trükközni, de időben az talán hosszabb)...