Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LWhite
tag
Akkor lehet, hogy lesz némi különbség a látványban. A többi meg még kiforrja magát.
A beállításokkal el lehet szöszölni az optimális megoldásig, nálam nagyrészt high beállítás van, néhány mediummal. Nekem nagyobb javulás a render scaling módosítása, jelenleg 130-on van. Ha visszaveszem 100-ra (vagy 80-90-re), rögtön van egy fps ugrás, de engem zavart az a látvány, ami akkor volt.
Ha már látvány, akkor csatolok néhány screenshot-ot, talán másnak is megjön a kedve, hogy bedobjon egy-két jobban sikerült képet, szebb pillanatot. (A felső sávot a képeken hagytam az fps értékek miatt. Igaz nálam 32-33 körül limitálva van, sokszor menne még fentebb is.)
#17879 Csorbi: igen, néha valóban látható és zavaró a szemcsésedés, valószínűleg inkább photorealistic textúrák fölött (ja és a felhőknél látszik nagyon).
Azt nem tudom tudtátok-e, hogy photorealistic városból kb. 350 körül van, érdemes megnézni őket, igaz eltart egy ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Signal üzenetküldő
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Google Pixel topik
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest