- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlaszlo
csendes tag
Találkoztam már több helyen ezzel az információval, hogy a STEAM jobban fut, de olyan tapasztalatokkal is, miszerint nincs különbség (gondolom gépfüggő, hogy javít-e vagy sem), és olyat is olvastam, hogy nem szeret feltelepülni, csak ha lepucoljuk előtte a régit. Ez így összességében pedig nem igazán ösztönzött a megvételre, és demo-t se találtam hozzá, hogy legalább kipróbáljam. Pedig 20-25 FPS... hmmm milyen szép is lenne, de én már 15-nek is nagyon örülnék, legfeljebb air race-hez nem használnám
(arra úgyis jobb a Cliffs of Dover tekintve, hogy a jobb fizikai szimulációja az extrém helyzetekben mutatja meg igazán, hogy mennyivel élethűbb).
Számomra nem az az érthetetlen, hogy miért ilyen keveset tud, hanem hogy miért nem befolyásolja az FPS-t a beállítások változtatása. Ugye ha elvileg kisebb számításigényű algoritmust használ, mégis ugyanannyit számol, akkor valahol pazarol. Ezért szeretnék a mélyére látni, hogy kiderüljön hol, hátha akkor sikerül megszüntetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Xbox Series X|S
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(arra úgyis jobb a Cliffs of Dover tekintve, hogy a jobb fizikai szimulációja az extrém helyzetekben mutatja meg igazán, hogy mennyivel élethűbb).