Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenkoG
csendes tag
Nekem a HOTAS verziója volt, nem force feedback-es (utálnám az egész napos gépelésben megfáradt kezeimet szétrázatni). Nagyon meg voltam elégedve vele, a gázkar miatt univerzálisan jó volt mindenhez, de egy Saitek X52 kedvéért megváltam tőle. (Megvettem az X52-t és éjjel-nappal azon toltam
).BenkoG
P.S.: Szerintem azért tűnt fel most sok használt belőlük, mert már nem új modell, én három éve vettem újonnan, akkor volt kb.fél éves kibocsátású. Még egyszer mondom, nekem tökéletesen jó volt, DC-3, Discus, MU-2, Aircreation sárkányt, Mooney Bravo-t hajtottam vele sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Steam Deck
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Synology NAS
- World of Warships
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).