Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geryson

addikt

Hát szép jó estét Mester Urak!

Jelentem megjött az új gépem, egy 4770k (amit kapásból feltépek 4.5 Ghz-re) és egy Radeon 7990 plusz a többi finomság (16 Gb 2600 Mhz-s DDR3, brutál lap, brutál hűtés). Bevallom őszintén nagyon kíváncsi vagyok, mert ha ezen a gépen nem lesz ultramakulátlan az FPS, akkor semmin, akkor nincs olyan gép. :) Mondjuk sztem nem lesz, de ha mindenhol megvan a 30 FPS, akkor nekem már nincs több kívánságom az FSX felől.

RCH663 kollégával már egyeztettem a közelmúltban, ő is mondta, hogy nem igazán tudja, hogy egy 6 Gb-s, dupla GPU-s kártya mit is csinál az FSX-el, csinál-e valamit, de hát ezt nemsokára megtudjuk. A proci sem egy gyenge féle, remélem ő is adja magát azért majd. Sajnos tüdőgyulladásom van, így hétfő óta csak nézegetem a dobozokat, de sztem a hétvégén már összedobom ha olyan állapotban leszek.

Ha szépen megy, akkor rögtön meg is veszem az Orbx Globalt, mert ezt eddig azért nem mertem bevállalni és persze dobok is fel képeket.

aviator: Ez érdekes, mert nekem megy az 5.1, pedig én is alaplapit használok. Nekem annyi van, hogy a Logitech Z906-on van egy módkapcsoló, hogy át kell nyomnom 5.1-re (nem a virtualizált 5.1-re) és akkor tök szép (egyébként egy kicsit kuszán adja ki a a hangokat). A hajtóművek nekem csak hátul szólnak és közben péntek vagy szombat este a repkollégákkal végig Skype-on beszélgetünk, ami meg az elsőkön szól. Hatalmas élmény, amikor jössz le ILS-en ő meg szépen korrigálgatja a tolóerőt, az tényleg elég élménydús így.

Új hozzászólás Aktív témák