Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Hát szép jó estét Mester Urak!
Jelentem megjött az új gépem, egy 4770k (amit kapásból feltépek 4.5 Ghz-re) és egy Radeon 7990 plusz a többi finomság (16 Gb 2600 Mhz-s DDR3, brutál lap, brutál hűtés). Bevallom őszintén nagyon kíváncsi vagyok, mert ha ezen a gépen nem lesz ultramakulátlan az FPS, akkor semmin, akkor nincs olyan gép.
Mondjuk sztem nem lesz, de ha mindenhol megvan a 30 FPS, akkor nekem már nincs több kívánságom az FSX felől.RCH663 kollégával már egyeztettem a közelmúltban, ő is mondta, hogy nem igazán tudja, hogy egy 6 Gb-s, dupla GPU-s kártya mit is csinál az FSX-el, csinál-e valamit, de hát ezt nemsokára megtudjuk. A proci sem egy gyenge féle, remélem ő is adja magát azért majd. Sajnos tüdőgyulladásom van, így hétfő óta csak nézegetem a dobozokat, de sztem a hétvégén már összedobom ha olyan állapotban leszek.
Ha szépen megy, akkor rögtön meg is veszem az Orbx Globalt, mert ezt eddig azért nem mertem bevállalni és persze dobok is fel képeket.
aviator: Ez érdekes, mert nekem megy az 5.1, pedig én is alaplapit használok. Nekem annyi van, hogy a Logitech Z906-on van egy módkapcsoló, hogy át kell nyomnom 5.1-re (nem a virtualizált 5.1-re) és akkor tök szép (egyébként egy kicsit kuszán adja ki a a hangokat). A hajtóművek nekem csak hátul szólnak és közben péntek vagy szombat este a repkollégákkal végig Skype-on beszélgetünk, ami meg az elsőkön szól. Hatalmas élmény, amikor jössz le ILS-en ő meg szépen korrigálgatja a tolóerőt, az tényleg elég élménydús így.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10, 64 GB, cellular, 129.000.-
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk sztem nem lesz, de ha mindenhol megvan a 30 FPS, akkor nekem már nincs több kívánságom az FSX felől.