Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Mesterek! Tudtok nekem segíteni egy off-kérdésben? Még gyerek voltam amikor átszállással mentünk az Államokba és nem emlékszem rá, hogy hogyan zajlott. Szóval ha veszel egy jegyet, általában Frankfurt, Heatrow vagy pl. Zürich átszállással, akkor ott hogyan zajlik ez? Kiszállsz a gépből és utána? Megkapod egyáltalán a csomagodat (úgy emlékszem, hogy nem), vagy az átmegy (kis szerencsével) az új géphez? Hogyan csekkolsz be az új gépbe? Nyilvánvalóan én megoldanám, de a fiamnak intézem a repülést és ő már azért nagy ahhoz, hogy ilyen nyakbaakasztós cuccot hordjon, csak mégis szeretném neki a nagyjábóli irányvonalakat elmondani. Sokat segítene egy kis tapasztalat!
Ui.: Nem repültem már 2 hónapja, azt hiszem holnap kanyarodok is egyet...

Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Parfüm topik
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest