Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
neverless
tag
Na a Crucial C300 64GB megrendelése előtt még egy felmerült 1-2 kérdés:
-Ha jól láttam a pdf ben, akkor ennek csak egy adat-sata és egy táp-sata csatlakozása van. Ha jól gondolom, márpedig sajnos sztem jól gondolom, USB 2/3 nincs, és sata->usb átalakítóból pedig csak külső tápos van. Ugye?
Jó, ez nem kizáró ok, csak tetszett volna az USB csatlakozási lehetőség is. (úgy rémlik annó más SSD-ken láttam USB2 (3?) portot is)-Lehet hülye kérdés, de Ősember listájában van 2.5ös és 1.8as méretben is és azon gondolkodom, van e valami különbség, ami miatt "jobb" az egyik, mint a másik. Tehát így perpill 1.8" felé hajlok, de csak mert azzal jobban lehet májerkedni
Na de ez csak vicc. De tényleg, nincs értelmes érvem se az egyik, se a másik mellett.-Van valami rögzítő keret 1.8-hoz, hogy a 3.5"-es helyre a házban betegyem? Mert 2.5-hez biztos van. Na nem mintha olyan nagyon rögzíteni kellene a cuccot.
Az SSD tulajok hogyan aplikálták be a kis drágaszágukat?-GA-EP35C-DS3R leírásából idemásoltam egy részletet. Itt kell az AHCI-t beállítanom az SSD hez ? :
Onboard SATA/IDE Ctrl Mode (GIGABYTE SATA2 Chip)
Enables or disables RAID for the SATA controller integrated in the GIGABYTE SATA 2 chip orconfigures the SATA controller to AHCI mode.
IDE
Disables RAID for the SATA controller and configures the SATA controller to PATA mode. (Default)
AHCI
Configures the SATA controller to AHCI mode. Advanced Host Controller Interface (AHCI) is an interface specification that allows the storage driver to enable advanced Serial ATA features such as Native Command Queuing and hot plug.
RAID/IDE
Enables RAID for the SATA controller. (The IDE controller still operates in PATA mode)
Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó, ez nem kizáró ok, csak tetszett volna az USB csatlakozási lehetőség is. (úgy rémlik annó más SSD-ken láttam USB2 (3?) portot is)
Na de ez csak vicc. De tényleg, nincs értelmes érvem se az egyik, se a másik mellett.
Az SSD tulajok hogyan aplikálták be a kis drágaszágukat?