Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Frenk
aktív tag
Már 1 hónapja üzemeltem be a Samsung 830 /64GB/ SSD-t. Minden "szép és jó", eltekintve az alábbiaktól.
A következő problémák adódtak az eddigi használat során, melynek megoldásához segítséget szeretnék kérni.
Az alaplap egy GIGABYTE GA-970A-UD3(rev. 1.0).
SATA3_0: SSD,
SATA3_1: IDE HDD,
SATA3_2: SATA DVD-RW.A beüzemelést az itt lévő ajánlások szerint végeztem el. /Win7+legfrissebb AMD Chipset Drivers és a beállítások/
Az első probléma ami feltűnő volt, hogy amikor a DVD meghajtóról telepítettem /nem op. rendszert/ akkor a telepítés során többször belassult/megállt a telepítési folyamat, a szokásostól a többszörösére nőtt egy telepítési folyamat.
A második problémával tegnap szembesültem amikor NERO-val szerettem volna képfájlt kiírni de a 4 próbálkozásból egy sem sikerült. Az írási folyamat lényegében nem szakadt meg csak a 4 esetben - 6%, 48%, 12%, 8% - az írási folyamat megállt / az író "kontroll lámpája" nem világított /. Vártam kb. 10 percet és nem indult/folytatódott tovább az írási folyamat, így muszáj volt "megszakítanom" az írási folyamatot. Így ebben a formában a DVD írás nem működik, csak a lemezeket pazarlom.E két esetből gondolom, hogy valami nem lehet rendben az AHCI-re történő átállás során. Lehet, hogy a DVD írót nem megfelelő SATA portra csatlakoztattam?
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest