Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
Frenk
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"SATA3_1: IDE HDD" igaz, javítom: SATA3_1: SATA HDD.
Üzemmód SATA3. -
Frenk
aktív tag
Már 1 hónapja üzemeltem be a Samsung 830 /64GB/ SSD-t. Minden "szép és jó", eltekintve az alábbiaktól.
A következő problémák adódtak az eddigi használat során, melynek megoldásához segítséget szeretnék kérni.
Az alaplap egy GIGABYTE GA-970A-UD3(rev. 1.0).
SATA3_0: SSD,
SATA3_1: IDE HDD,
SATA3_2: SATA DVD-RW.A beüzemelést az itt lévő ajánlások szerint végeztem el. /Win7+legfrissebb AMD Chipset Drivers és a beállítások/
Az első probléma ami feltűnő volt, hogy amikor a DVD meghajtóról telepítettem /nem op. rendszert/ akkor a telepítés során többször belassult/megállt a telepítési folyamat, a szokásostól a többszörösére nőtt egy telepítési folyamat.
A második problémával tegnap szembesültem amikor NERO-val szerettem volna képfájlt kiírni de a 4 próbálkozásból egy sem sikerült. Az írási folyamat lényegében nem szakadt meg csak a 4 esetben - 6%, 48%, 12%, 8% - az írási folyamat megállt / az író "kontroll lámpája" nem világított /. Vártam kb. 10 percet és nem indult/folytatódott tovább az írási folyamat, így muszáj volt "megszakítanom" az írási folyamatot. Így ebben a formában a DVD írás nem működik, csak a lemezeket pazarlom.E két esetből gondolom, hogy valami nem lehet rendben az AHCI-re történő átállás során. Lehet, hogy a DVD írót nem megfelelő SATA portra csatlakoztattam?
-
Frenk
aktív tag
A Samsung 830 64GB-os SSD-t sikeresen beüzemeltem, tesztet már fentebb közöltem.
Nagyon jó kis "szerkezet", szupergyors.Lenne egy kérdésem melyhez segítséget szeretnék kérni.
A Samsung Magician Software autómatikusan indul a rendszerrel viszont így az USB-s eszközök leválsztását nem lehet végrehajtani, a következő üzenet jelenik meg:
Amikor leállítom a Magician-t az USB-ről a leválasztás hibamentes.
A Magician Software-t " ki lehet kapcsolni vagy nem ajánlott és futtatni kell a rendszerrel?
Esetleg másnál is előfordul/t ilyen probléma? -
Frenk
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Diablo IV
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest