Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
potyi23
senior tag
hali.feltettem a win7/32 rendszert,de sajna elfelejtettem biosban atkapcsolni, ahcira,szoval IDE /ben ment fel a rendszer.Most utolag pedig nemtudom attenni,kekkepernyo fogad.Olvastam itt feljebb h vannak fent vezerlok,amiket utolag belehet tenni,de elvsztem koztuk,nemtudom melyiket is kellene feltennem a notira: Acer 5535/Amd AthlonX2,/Win7/32 Milyen vezerlo kellene ra ?
Renszert tolrolni mar megegyszer nem akarom 
Koszi mindenkinek
Update :ujratettem megin a rendszert,de mar biosban atkapcsoltam Ahcira.Trim bekapcsolva.a Ozc 90GB Sata III ssd-m lemerve Crystal diskkel,de valahogy keveslem a mert adatokat,egy Sata II es notiban ! mit tudnek meg vele csinalni,h gyorsabb legyen ? masik vezerlo kellene ra?

Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Renszert tolrolni mar megegyszer nem akarom