- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Sotiocsi
csendes tag
Help pls.
Vettem egy SSD-t "OCZ agility 3 120Gb" Msi P6N SLI alaplapom van, Nforce 650i SLI-s chipsetel. Nem tud AHCI-t se. A lényeg nem viszi az SSD-t, felinstallálom a win7 64bit Pro-t semmi gond, utána installálások közben (pl.ffice) böngészgetek a neten, és megáll az egész gép. Először mindenre homokóra, aztán az egér is megáll (merevlemez olvasást jelző led folyamatossan világít eközben). kb. 30sec után elindul minden tovább, de persze 1-2perc múlva ugyan ez. Ha berakom másodlagosnak (nem rendszernek), és csak írok rá, vagy olvasok róla, semmi gond (tesztelve 100Mb olvasás tud. De úgy vettem észre egyszerre a kettő nem megy neki. Attól fagyhat meg. Próbáltam mindenféle chipset drivert is. Másik gépben (Intel G31 meg MSI notebook) simán jó. 220-230Mb olvas SATA2-n.De ha vennék egy ilyen "PCIe SATA 3"-as kártyát, az megoldaná az ACHI problémát, illetve a TRIM-et? pl ezt: http://www.asrock.com/mb/spec/card.asp?Model=SATA3%20Card
Persze ez PCIe 2.0-ás kártya, a lapban pedig PCIe 1.0-a van. Ez talán szintén gond lehet?
Választ előre is köszönöm!
Aktív témák
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest