- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Kiváncsi vagyok, az csak nem baj... azért vagyunk itt (többek között) hogy egymástól tanuljunk. Ha tudok referenciaértékeket, vagy valamiről tudom, hogy sok vagy kevés, akkor abból tanulok. Ezért kérdeztem. És ezért kérdeztem az írt adatmennyiséget is. Nekem furcsa, hogy egy óra alatt különösebb általam ismert tevékenység nélkül ennyit írt a "lemezre", ha tudom miért történt, azzal is tanulok.
Így működik ez, nem azért jöttem, hogy hisztizzek, tényleg kiváncsi vagyok.
@ETOM: updatek utáni állapot. Első volt az update, aztán a vírusirtó, majd a Sentinel, (30-nál járunk) majd a catalyst meg még ez-az, indítottam egyszer a régi HDD-ről is, akkor mondjuk feltűnően sokat tekert (a HDD) és pakk, 60.
Aktív témák
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autóhifi
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest