Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Asanto
üzenetére
Nem tudom hogy ez mikori tervezésű/gyártású BUFFALO, de kb 2-3 éve szinte minden BUFFALO user beszámolt "laggol"ásról némi időszakos belassulásról. Egyik a másik következménye lehet. Ezt akkoriban a vezérlő tulajdonságának rótták fel.
Nekem is volt egy 32GB-os darab... a laggolása elviselhető volt, de az általad leírt jelenség néha megjelent. Meg amúgy is.... egy SSD ne akadozzon. A legjobb tulajdonsága hogy USB csatija is volt, amin keresztül tökéletesen működött.
Utána kéne nézzél, hogy ez a tipus is hasonló "ficsörrel" rendelkezik vagy sem.A TRIMM hiánya okozhat lassulást, de program futás megakadást, kifagyást aligha.
Korábban linkeltem egy 80GB-os IntelX25G2-öt amit 2,5 évig nem trimmeltem.
Talán 10%sebesség csökkenés volt mérhető, de akadásról fagyásról, laggolásról szó sem lehetett.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA® driverek topikja
- Szerviz topik
- sziku69: Szólánc.
- Starlink
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest