Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Asanto
tag
Sziasztok. Egy ilyen csoda birtokosa vagyok: BUFFALO 64GB SATA2 2,5" MicroStation SHD-NSUH64G-EU
Mostanában homokórázásra lettem figyelmes, főleg a böngészőn (Opera, néha Mozilla).
A youtube hd videók is szoktak akadni. Van hogy addig fajul a dolog hogy kifagy az Opera. (egyszer már elkezdtem ezt az üzenetet és úgy jártam hogy kifagytam)Átnyálaztam az átfogó elemzést, beállítottam a dolgokat (pl: temporary files,prefetch, töredezettségmentesítés), de a "Windows írási gyorsítótárhoz tartozó puffer ürítésének letiltása az eszközön" részt nem sikerült bepipálni.
Láttam képeket sebességtesztekről és feltűnt hogy az utolsó két írási értékem nagyon lassú.
Amúgy is egy budget termék, de gondoltam hátha tudtok megoldást a lassúságra.
Nem tudom mennyit számít, de registryben, majd biosban ahci módra váltottam ide módból. Ugyanaz maradt az érték az újabb tesztnél, ezért nem tudom hogy egyáltalán számít-e milyen módban van.
Annyit kiszűrtem még hogy a trim-et nem támogatja.
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SK HYNIX PC711 1TB M.2 NVME PCI-E 3.0 - 100/100 -as - Eladó!
- 4TB 97% WD Purple HDD
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest