Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Aktív témák
-
Asanto
tag
Sziasztok. Egy ilyen csoda birtokosa vagyok: BUFFALO 64GB SATA2 2,5" MicroStation SHD-NSUH64G-EU
Mostanában homokórázásra lettem figyelmes, főleg a böngészőn (Opera, néha Mozilla).
A youtube hd videók is szoktak akadni. Van hogy addig fajul a dolog hogy kifagy az Opera. (egyszer már elkezdtem ezt az üzenetet és úgy jártam hogy kifagytam)Átnyálaztam az átfogó elemzést, beállítottam a dolgokat (pl: temporary files,prefetch, töredezettségmentesítés), de a "Windows írási gyorsítótárhoz tartozó puffer ürítésének letiltása az eszközön" részt nem sikerült bepipálni.
Láttam képeket sebességtesztekről és feltűnt hogy az utolsó két írási értékem nagyon lassú.
Amúgy is egy budget termék, de gondoltam hátha tudtok megoldást a lassúságra.
Nem tudom mennyit számít, de registryben, majd biosban ahci módra váltottam ide módból. Ugyanaz maradt az érték az újabb tesztnél, ezért nem tudom hogy egyáltalán számít-e milyen módban van.
Annyit kiszűrtem még hogy a trim-et nem támogatja.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Samsung 980 Pro 2TB Heatsink bontatlan, új!
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest