- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem tudom hogy a többiek miért emlitik.
Én főleg ATTO részletes eredményekhez tudok kötni bizonyos szubjektív vagy "műszeresen" mért tapasztalásokat.Az oprendszer boot ideje és a sok kics fájlt használó programok (pl. browserek) sebessége leginkább a 4k blokkméret körüli eredményekkel van korelációban.
A nagyobb fájlok másolásnak, feldolgozásának sebessége, pedig a nagyobb blokméretekkel, szekvenciális r/w tesztadotakkal mutatnak összefüggést.
Szerintem főleg az elöbbi amit az egyszeri user gépgyorsulásként megél.Van egy saját/egyedi szempontom is, vagy hobbim, mely szerint az XP boot időt mérem meg különféle konfigokkal és SSD-kel. A legjobb eredményem: 7 sec. (Bios screen eltünésétől számítva wordpad auto indításig)
---Szerk: egyébként én nem a 4K gyengeséget említettem, hanem a többszálas 4K gyengeséget a Samsunggal kapcsolatban. Ez inkább adatbázis jellegű adatok / fejlszerver kiszolgálásnál lehet szempont
Aktív témák
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD 100/93
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest